Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani3

wkładka domaciczna Panie które ją miały zapraszam

Polecane posty

Gość pani3

Witam! Chciałabym się zapytać moje drogie które miały wkładkę domaciczną jak szybko zaszły w ciążę??, czy po wyjęciu tej wkładki się źle czuły, czy miały problemy z płodnością???

Gość Pani Joanna
nie uzywalam, ale dziewczyny chwala

Gość pani3
bo ja 2 miesiące temu wyjęłam wkładkę i lekarz mi powiedział że odrazu mogę zajść w ciąże i nie wiem co ja mam powiedzieć bo mam bardzo do tamtej pory skompe okresy, od miesiąca boli mnie brzuch 3 dni było tak jak bym miała dostać okres a teraz jest pobolewanie i pobolewanie piersi ale dla mnie to wszystko jest dziwne. Miałam wkładke tą zwykłą miedzianą

Gość gość
Skompe? :o

Gość gość
a jak dlugo uzywałas wkładki? Uprawialiscie seks tez w trakcie owulacji czy stosowaliscie dodatkowe zabezpieczenie?

Gość pani3
miałam wkładkę 4 lata. nie zabezpieczaliśmy się bo planujemy drugie dziecko. na początku lipca tego roku pozbyłam się wkładki no i po wyjęciu jej za 2 tyg. zaczeliśmy się starać o dzidzie potem dostałam okresu, bardzo mało było czyli 2 dni taki normalny był puzniej (czyli nie leciało za duzo było tak jak powinno być)1 dzien jego nie było a na drugi dzień bardzo malutko było tej krwi i teraz znowu sie to powtórzyło tylko z tym że po okresie do dzisiejszego dnia bolą mnie piersi i od 1 tyg. brzuch jak bym miała dostać okres, a dopiero mam dostać okres 31.09 mam regularny okres, a z mężem przytulalismy sie jakoś 19.08 bo on wyjeżdża i bardzo mało sie spotykamy praktycznie nie ma go w domu. Nie wiem już sama może to owulacja taka jest no nie wiem ????

Gość gość
Musicie nasilic starania

Gość gość
po 3 miesiacach od wyjecia wkładki zaszłam w ciążę