Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka776

Szukam przyjaciela

Polecane posty

Gość gość
Tak z ciekawości pytam bo piszesz że z zachodniej polski.

Gość gość anka776
Ja w pracy ale praca przy kompie stąd czas żeby tu zaglądać... nitka .. ach to odkurzanie i wieczne sprzątanie ale niestety jak nie posprzątamy to brudem zarośniemy..... Tak jestem z WLKP...... pyry i te sprawy :)

Gość gość anka776
Paprykarz mmmmmm lubię :) i Pomorze też.... To co porabiasz nitka ? sama ? z mężem ? z dziećmi ? czy jeszcze inna opcja ? :)

Ja ostatnimi czasy przerzuciłam się na paprykarz warzywny :p Pozostaję w liczbie pojedynczej. Zajmuję się domem, craftowaniem, czasem na tym zarobię i tak leci :) A Ty co porabiasz?

Gość gość
To ja jestem po środku między Wami.

Gość gość
A co do paprykarza to może to zbieg okoliczności ale dzisiaj jadłem na śniadanie.

Gość gość anka776
Na bank.. zobaczcie jakie zrządzenie losu....hahahha :) A Ty gość skąd jesteś ? kumam że to Lubuskie skoro pytałeś czy daleko do Ciebie !!!! :)

Gość gość anka776
a ja siedzę w stercie papierów i już czasami nie ogarniam... :) ale co zrobić ? trzeba cos robić żeby na głowę nie dostać. :).

Gość gość
Tak do Gorzowa mam 20 km. :)

Gość gość
A ja siedzę przed kompem i tworzę jakieś tabelki.

Gość gość anka776
tabelki.... hmmm interesujące ? a czym się zajmujesz konkretnie jeśli to nie tajemnica ? tabelki dotyczą ?:)

Gość gość
Wydajności pracy , i takie pierdoły. Mogę Ci napisać więcej i dokładniej ale na email.

Gość gość
Nitka ja wolę z papryką w occie. :)

Gość gość
A ja mam do Gorzowa 60km. Tabeleczki? Nie miałam z nimi styczności od liceum. Ja lubię łagodne potrawy. Właśnie zjadłam łazanki z hieprmarketu. Sam pieprz, brrr. Ale będę chlać.

Gość gość
Sama robiłaś czy kupowane.:)

Gość gość
Nitka muszę spadać już 15 i do domku muszę jechać . Jak coś to do jutra. Miłego wieczorku wszystkim życzę.

Gość gość anka776
Ja właśnie skonsumowałam śniadanio- obiado- podwieczorek..... Kanapka ale bogato ubrana, więc uzupełniam niedobór witamin.. Jeszcze teraz sok z marchwii i będzie oki..

Gość gość anka776
Mam ale nie podjadam bo ..... bo wiadomo :) chociaż kusi jak cholera... Ostatnio widziałam taki tekst... Po co w lodówce jest światło ? po to żeby podjadać wieczorami :) hahhah :)

Haha, też czytałam gdzieś ostatnio ten tekst. I mi się właśnie dziś żarówka w lodówce przepaliła. Czyżbym za często ją otwierała :D Dziś mam chyba dzień forumowy :)

Gość gość anka776
Być może zbyt często otwierasz..... Ja wczoraj z piwnicy przyniosłam parowar heheh używany od 4 lat jakieś chyba 2 razy....... hahahha :) Postanowiłam się zdrowiej odżywiać ale jest tak jałowe to jedzenie ze nawet jak nawaliłam przypraw od groma to i tak jakieś mało smaczne.. Ale.. podobno zdrowsze.....zobaczymy jak długo pociagne na tej parze..... Jeszcze dobre pół godzinki i uciekam stąd bo już szczerze powiedziawszy mam dość jak na dzisiaj.... Jakby co to zajrzę później a jak nie to do miłego :)

Zawsze potrzeba czasu by się przyzwyczaić do nowego. Warzywka na parze to ponoć samo zdrowie. I ja się dziś zasiedziałam. Trzeba iść się pogimnastykować. Do miłego Aniu :)

Gość gość anka776
Do miłego ja tez idę na trening i koniecznie pobiegać :) Pa pa i fajnego popołudnia :)

Gość gość
Witam!!! I mamy piątek ,jeszcze 8 godzin i długi weekend. :)