Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka776

Szukam przyjaciela

Polecane posty

Gość gość anka 776
Dzień dobry kochani :)

Gość gość anka 776
witaj ja już w pracy..... niestety u mnie oki ...głowa już nie boli...

Gość Lexi66
Czesc! Ale mnie impreza wczoraj minela...alko,piguly i czekolada ;) :D Mezu-masz ode mnie kopa motywacyjnego,zeby Ci sie chcialo chciec. Czekamy na wiesci,ze wizyta w poradni zamowiona :) I wiesz-nastepnym razem to drina zonie tez zaproponuj... Anka- impreza ze znajomymi udana :D Nitka-czekam na zdjecia: lexi.66@wp.pl . No i walcz z przeziebieniem! Fleksi-czyli u Ciebie kryzys zazegnany?

Gość gosć anka 776
Proszę poratujcie mnie jestem taka zaryczana....

Gość gosć anka 776
jestem taka samotna :)

Gość gosć anka 776
a od męża tyklo po pysku dosteję :)

Gość Chetna na romans
Na przeziebienie najlepszy sok z czarnej porzeczki i cieple skarpety. A reszta sama przejdzie.

Gość maz i nie maz
Nie zamowiona, a zona nie pije :P Status quo zachowane ;-) ale humor lepszy :)

Gość Lexi66
Mezu-to rób herbatę czy cokolwiek innego ,byle posiedzieć sobie RAZEM :p i nie wkurzaj kobiet, które Ci dobrze życzą czyli nas :) Super,ze humor lepszy,zawsze to jakiś pozytyw. - Nitka-zaraz Ci odpisze,straszny mam niedoczas dzisiaj,teraz dopiero chwila wytchnienia.

W związku z podszywami Jestem na niebiesko Witajcie... dzień dobry.......

Cześć Aniu i tak najlepiej, bo niektórym się nudzi. Co dziś u Ciebie słychać? Mnie pogięło, nie mam energii, muszę to przeczekać... Mimo to miłego dzionka życzę :)

Gość Lexi66
cześć kobitki Aniu- współczuję ,trzymaj się.... Nitko-czy Ty masz jakieś "bóle przepowiadające" zwiastujące większy ból? U mnie bez szalu- mąż wyjechał,wróci w...grudniu...Bardzo bardzo rzadko wyjeżdża ale i tak szczerze tego nienawidzę :( Zona dla marynarza byłaby ze mnie kiepska ;)

Nic mi dzisiaj nie pomaga. Po obiedzie wybiorę się na spacer. Ostatnio przeziębienie uziemiło mnie w domu i w ćwiczeniach też przerwę miałam. Lexi - chciałabym tak mieć - mogłabym sobie życie lepiej planować. Niestety moja choroba to wredna s..., która zwykle znienacka wyłącza mi zasilanie Ja jestem w związku na odległość etatowo. Są ludzie, którym to pasuje, jednak jeśli ktoś nie jest do tego stworzony to faktycznie ciężko jest. No ale dużo rzeczy idzie wypracować... Mam herbatę , kto pije ze mną ? :D

Gość Lexi66
Skusze się na herbatkę ,nawet zimną ;) Chociaż chyba tez mnie coś bierze,bo kaszle jak gruźlik :( Fakt,związki na odległość nie są dla każdego,wydaje mi się, ze trzeba być bardzo dojrzałym,żeby to wypaliło. Chyba na kafe nawet byl taki topik o tym... Z reszta odległość to pojecie względne- można ze sobą mieszkać a jednak być lata świetlne od siebie.

Witajcie Dzis już mi troszku lepiej.. Taka jest kolej rzeczy, trzeba to zrozumieć... Póki co miłego życzę..... Nituś mam nadzieje ze poćwiczyłaś... i było ok ...!!!! I przepraszam Was że tak mało tu jestem ale..........już postaram się więcej.. Do usłyszenia

Hello, cieszę się Aniu, że się trzymasz... A jakby co to i ponarzekać nikt Ci tutaj nie zabroni :p Ćwiczę, ćwiczę i nadrabiam spacery oraz sprawy na mieście. Ostatnio zaniedbałam ruch z powodu przeziębienia. Lexi lecz ten kaszel koniecznie... Ja i M. dużo razem przeszliśmy. Taki związek musi być oparty na zaufaniu, przyjaźni i szacunku. Bez tego daleko się nie zajedzie :) A z tą samotnością we dwoje to naprawdę bardzo często można się niestety spotkać... Też był u nas taki okres. Dzięki temu nauczyliśmy się rozmawiać o pewnych sprawach. Dzisiaj serwuję herbatę z jagodzianką - zapraszam :)

Gość Lexi66
Dzień dobry! Ja w "przelocie". Dwa słowa: będziecie wieczorem?

Gość Lexi66
Puk,puk :) Gdzie jesteście,jak was nie ma? Pewnie wszyscy mecz oglądają....

Gość gość
Hej;)Jest tu kto,co taka cisza?

Gość Lexi66
A jest, ale nie wiem jak jeszcze długo :)