Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

He he nie wiem może w pisaniu wierszy ale to już wiesz! A masełko kosmetyczne do ciała nazwa się Salco au Naturel

he he he Chyba wiem co masz na myśli. Czy jestem dobry w te klocki Hmm trudno powiedzieć. Zapewniam cię że wszystko z moim sprzętem ok. Jeśli to miałaś na myśli.

Sorry że wczoraj wieczorem mnie nie było ale w ostatnich dniach coś bierze mnie spanie już o 20 lub 21szej. Trochę to dziwne bo zazwyczaj nie mogę spać.

Nie wiem po prostu dziś nie ma za dobrego humoru!! Może to wina zmiany pogody?? Ale tak naprawdę brakuje mi kobiecego ciepła Przytulenia!!

Szkoda że daleko od siebie mieszkamy bo wybralibyśmy się na spacer a następnie na jakąś kawkę i coś słodkiego!! Myślę że taki spacer i wspólna kawa humor by poprawiła,

Trochę tęskni mi się za tobą!! Obawiam się że gdybym się tak mocno przytulił to już mógłbym tak zostać do wieczora!

A ja bardzo lubię Góry!! Mógłbym tam zamieszkać. Szklarka czyli Szklarska Poręba?? Byłem tam też a tak po prawdzie to w Karpaczu!! Może kiedyś wybierzemy się razem do Zakopanego??

No ty masz 2 razy więcej niż ja bo jeśli mnie pamięć nie zawodzi to mieszkasz w okolicy Nowej Soli?? Nawet autobus masz z Nowej Soli do Zakopanego Jest to co prawda autobus przelotowy z Zielonej Góry do Zakopanego.

No to w czym problem?? Kiedyś trzeba się zmobilizować i jechać w Tatry i Zakopane. Sam bym się wybrał gdybyś się zdecydowała.