Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

A nie chciałabyś zemną się wybrać w pod koniec Listopada lub z początkiem Grudnia. Albo w styczniu na Puchar Świata w lotach narciarskich?? Pokazał bym ci piękne widoki na całą panoramę Tatr. Zazwyczaj nocuję na Zębie pod Gubałówką.

No to może Styczeń tak około 20tego. Wtedy jest wyjątkowo pięknie w Tatrach!!! Te połacie białego śniegu a wieczorem usiąść można przy kominku zjeść pyszną kolację czy napić się kawy i przytulić.

A nie lepiej zobaczyć to na żywo?? Mówię ci atmosfera wspaniała. Tysiące ludzi ubranych na biało czerwono trąbki kołatki.

owszem czasu jeszcze jest sporo do skoków narciarskich w Zakopanym. Tam gdzie najczęściej nocuję Właścicielka kwatery ma kominek i piękny widok na panoramę Tatr z okna.

Ok pomyśl!! Pomyśl jak by było fajnie i ciekawie poznać się osobiście w takim magicznym miejscu jak Zakopane??!!

Wspólne spacery śniadania obiady kolacje. A mieszaklibyśmy w osobnych pokojach obok siebie z balkonami i pięknym widokiem na Tatry.

No jestem!! Obejrzałem właśnie!! A wyobraź sobie że ty też pobudzasz moją wyobraźnie. Rozmawiając z tobą świat staje się taki ciekawszy i piękniejszy.

Gość gość
Oj, Jarek co Ty napisałes?!