Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Nawet dobrze Pogoda w miarę fajna. Przydało by się iść z kimś na spacer a potem na jakąś kawkę do kawiarni.

Po kawiarni może jakieś kino?? Szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy, bo może fajnie byśmy spędzili ten dzisiejszy dzień.

U mnie pogoda do bani,psa bym z domu nie wygoniła.Leje,wieje i zimno,nic tylko wyrko i książka:)

No lub ciepła Sauna parowa lub sucha. Tu na Górnym Śląsku w miarę słonecznie ale pewnie w miaae upływu dnia też zacznie padać. Może przeprowadź się Tu na Śląsk??

E tam,w żadnym wypadku:P Nie lubię śląska,zawsze namawiam do przeprowadzki rodzinę,ale to uparciuchy:D

A ja tam lubię Śląsk!! Może dlatego że tu jestem urodzony. Wieś blisko wsi!! Miasto blisko miasta. Wszędzie blisko. Jedynym minusem to jest to że barka czystego powietrza.

No właśnie o powietrze mi chodzi:) Jarek zbereźniku,nie możesz na inny temat pisać,tylko cipki Ci w głowie?He,he,he dobre humor mi się od razu polepszył:D

Dlaczego tylko cipki?? Czy coś w tym złego że facet czy kobieta goli swoje krocze?? A właśnie dlaczego nie ukazał się mój wpis wcześniej ty na tym forum??!!

Dla mnie golenie to obowiązek lepiej się czuję gdy jestem tam wygolony. A ty golisz swoją myszkę??!!

Zgadzam się z tobą. Po drugie pieszczoty są o wiele przyjemniejsze gdy myszka czy ptaszek jest wygolony. Nie ukrywając lubię pieścić tam kobietę i sprawia mi to przyjemność. Mam też granicę której bym nie przekroczył. Np nigdy bym kobiecie nie finiszował w ustach. Dla mnie to czyn poniżający godność kobiety.

Dokładnie tak!Tak samo traktuje szybki sex z kolegą,czy koleżanką to też jest bez bez godności!!!!!!!!!!!

Mnie się tylko raz taki sex bez zobowiązań trafił z koleżanką. Byłem zaskoczony i nawet spytałem czy jest tego pewna. Wówczas myślałem że Ona najzwyczajniej chce w końcu ułożyć sobie życie. Miała nieślubną córkę w wieku 7 lat i było jej coraz ciężej. Niestety byłem w błędzie.

No to pogratulować Takiej koleżanki!Zawsze w razie potrzeby możesz do Niej się zwrócić.Narka i powodzenia

Mam wrażenie że cię tym co napisałem zraziłem do siebie??!! Na powrót nie ma szans. Do dziś nie wiem czemu się zemną w tedy przespała. Może potrzebowała zbliżenia? Trudno mi teraz powiedzieć.

Hej,hej wieczorkiem.Jest tu ktoś?Sauna dziewczyno co się z Tobą dzieje,może w końcu się odezwiesz:D

No ja jestem. Zapraszam na pyszną kolację. Ciasto francuskie z serem szynką i szpinakiem!!

Może ktoś ma ochotę?? Mariola 14 co ty na taką kolację?? Jadłem takie coś w sobotę u siostrzenicy na urodzinach. Było naprawdę pyszne. Ciekawe jak mnie wyjdzie??!!

Gość gość
prosimy o przepis ,,, :P

Przepis jest bardzo prost. Gotowe ciasto kupimy w sklepie. kroimy go w paski 5cm na 10cm na pierwszy pasek ciasta dajemy szynkę szpinak i zółty ser. A następnie przykrywamy drugim paskiem ciasta i zalepiamy boki. Smarujemy białkiem górę i wstawiamy do piekarnika na 20 do 30 minut.

Ogólnie składniki mogą być dowolne. Jeśli ktoś lubi może dodać jarzyny czy zioła.

No ja też lubię ciasto francuskie. No i po cieście Francuskim. Nie wiele tego było 2 kawałki a pojadłem, nawet to syte jest.

Gdyby się dało to z chęcią bym ci podrzucił lub zrobił kolejne. Pracy z tym dużo nie ma a smakuje wyjątkowo.

Oj leniuszku leniuszku!! Ja tam lubię gotować co prawda nie zawsze ale ogólnie lubię gotować. Może gdyby pojawił się ktoś interesujący i przypadł by ci d gustu to polubiła byś gotowanie. Bo chyba znasz przysłowie. Przez żołąndek do serca