Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Proponował Wam ktoś pieniądze za seks

Polecane posty

Gość gość
tym ci zaimponowal, ze proponuje obcym dziewczynom seks za kase?? rewelacja.

Gość gość
nie obcym, później ją wziął za żonę, czytaj ze zrozumieniem zazdrośniku:-P Ty byś pewnie zaoferował 20 zł i obiad w taniej knajpie :O

Gość gość
W sanatoriach sex jest za darmo.

A nam gość zaproponował kasę za spotkanie bo chciał w trójkącie. I co? I była fajna zabawa plus kaska. Wcale nie mała. Facet był starszym mężczyzną, bardzo zadbanym i pełnym kultury. Głównie go interesowało popatrzeć jak mąż mnie bzyka. W sumie miałam z nim kontakt dwa razy - raz jak chciał się spuścić i drugi raz kiedy chciał sobie wsadzić. Jak dla mnie fajne przeżycie. Dodam że mało mnie interesuje zdanie cnotek i damulek. życie jest nie po to aby nie korzystać z okazji. Czy byśmy to powtórzyli? Tak, z miłą chęcią, oczywiście nie z każdym pierwszym lepszym.

Gość gość
Co to się porobiło....jak wy będziecie wychowywać swoje dzieci, jakie nakazy moralne, ...eh, żadnych.

Gość gość
widzę, że brzydulki i katoliczki ściskają poślady:D

Gość gość
mi nikt nie proponował:( czuję się brzydka i zaniedbana. moim koleżankom bardzo często proponują, co chwila sobie nowe ciuchy kupują. a ja? marne życie, marna pensja. ten co przydziela urodę jest strasznie niesprawiedliwy:(

Dzieci wychowujemy normalnie. Przede wszystkim na szczęśliwe osoby. Osoby pewne siebie i potrafiące sobie radzić w życiu. jak tego nie ogarniasz, nie nasz problem.

Gość Garsckaszy
Mi I za robilam duzo$;)

Gość Studiuję w Grecji
a co tu żałować .Ja za 4 bzykanka w miesiącu z przeseksownym panem mam 800 e na koncie :)

Gość gość
Wasze zycie wasza sprawa. Dla mnie to jest niemoralne i tyle. Do tej pani co robila to w trojkacie gratuluje szacunku w rodzinie. Ja nie wyobrazam sobei ze ktos inny moglby dotykac moja kobiete , ona mysli podobnie. miedzy niektyrmi ludzmi jest cos znacznie wiecej niz czysty seks i zycie to cos wicej niz p********ie si epo katach. Ale trzba przynajmneij ukoncyzc szkole srednia zeby to zrozumiec.

Gość gość
Tak gościu. Dlatego te z******te pary się często rozwodzą bo okazuje się że facet latał po d****ach itp itd. Między parami które uprawiają sex grupowy jest o wiele większe uczucia i więzi. Poczytaj sobie chociaż Lwa Starowicza na ten temat i jego badania na dużej ilości par. I ku - Twojemu zaskoczeniu - wcale nie ma to związku z c*****i i p*****i. Jedna prośba, jak nie macie za wiele pojęcia, to po co si wypowiadacie udając ekspertów?

Gość gość
Sluchaj nie pisalem ze jestem ekspertem. Dla mnie mozesz sie nawet p******ic z wwlasnym psem jesli uwazasz ze to poprawia twoje relacje z mezem. Mam na to w******e, dla mnie to chore dewiacje. Kazdy zboczeniec ktory napisze ksiazke jest dla ciebie ekspertem jak rozumiem ?? Pewnie w indiach pisza w ksaizkach ze seks z dziecmi to blogoslawianestwo. Idz sie puknij w glowe najlepiej z rozpedu. k******a i zboczenia nie bedziesz mi tlumaczyc.

kolejny ekspert z kafeterii. Wiesz w ogóle kim jest Lew Starowicz? O seksie napisał wiele książek które mają uznanie na całym świecie. nie wiem czy dalej warto cokolwiek do takiego pisać. żal i tyle.

Gość gość
do paranago - sluchaj nie interesuje mnie co mowi Lew starowicz i jakie ma uznanie na swiecei. Przypuszczam ze ma uznnaie tylko u ludzi z zaburzniami, dewiacjami itp. Wiesz ilu takich "uznanych" zbokow, pedofili i iinych poprancow jest na swiecei ? To nie jest normalne, ze kreci was to ze chcecie miec kolejengo faceta do lozka bo to was zbliza do siebie. Dla mnie bylo by to ponizenie dla mnie i mojej kobiety, to wg jest niedopuszczalne i tyle. Owszem, seks w akzdej postaci ale tylko we 2, zadnych ososb postronnych.

Gość gość
Każdy powinien robić tak aby jemu było dobrze, jak ma okazję to czemu z niej nie skorzystać?

Gośc z 12:41. Jesteś śmieszny i tyle. Nie masz pojęcia o tym o czym piszesz. Ale sobie pisz. Wiem że dla ciebie taki autorytet to nikt, ważne że po świecie biegają zbokole itp itd. A wiesz co najczęściej blokuje facetów przed zaproszeniem drugiego faceta do trójkąta? Tylko to że może okazać się lepszy i strach przed utratą partnerki. Szacunek i te inne bzdety są dużo dalej. Skończ więc te kompromitacje.

A wiecie co jest najgłupszego? Włączy sobie taka p***a film z netu i podaje jako przykład takich spotkań. Weźcie się ogarnijcie jak nie macie o tym pojęcia, tępe c**y.

Gość gość
@paranago - sluchaj ja musze czytac ksaizek zeby powiedz co mysle, po to sa moje wlasne wnioski i odczucia a nie jakiegos zboka. rozumiesz? Normalnym jest fakt, ze skoro wyszukuje sobie najlepszej dla siebie parterki to tylko po to zeby z nia byc do konca, i tylko z nia dzielic zycie, od seksu do codziennoscie. w innym wypadku po co mi kobieta ktora chce kopulowac z innymi facetami ?? ja jestem monogamista i tyle, mnie kreci jeda i ta sama kobieta od 7 lat i to jest piekne. a twoje zycie to twoja sprawa, tylko zaczynij myslec wlasna glowa a nie czyjas.

Gość do paranago
debilko widzę że kilka tematów założyłaś..... Dzieci wychowujemy normalnie. Przede wszystkim na szczęśliwe osoby. Osoby pewne siebie i potrafiące sobie radzić w życiu. jak tego nie ogarniasz, nie nasz problem. szczęśliwe osoby?? a co wg Ciebie jest szczęciem a tak korzystaniem z życia czyli r******e się z kim popadnie, nagrywanie tego a potem sprzedaż-czyli p***obiznes...a twoje dzieci tak będa sobie radzić robiąc to co ty....nie zdziwie się jak w przyszłości bedziesz r*****a się z córką z jej mężem a Twój mąż to b ędzie nagrywał i sprzedawał....ty jesteś chorą dziwą

Gość gość
paranago musi miec zdrowo zmielony mozg. To pewnie ta sama laska ktora twierdzi ze seks za pieniadze to zwiazek :D

Gość gość
Do studiuje w Grecji .Witam wogole się nie przejmuj jeśli On nie ma kobiety i w jakimś stopniu tworzycie parę i coś między wami jest to może być do takiego stopnią dobrze ze ci wszyscy którzy na kafeteri śmieja się z was nie długo mogą być zaskoczeni jak będziecie brać ślub nie przejmuj się bo oni tak mówia a sami po cichu zdradzają 14latka wypina się dzisiaj i sądza ze to normalne a z waszego związku się śmieja a cóż oni mogą wiedzieć o was najlepiej osądzic rozumiesz kogoś zanim wogole powiesz coś o sobie zero wyrozumialosci ja ci życzę wszystkiego najlepszego:-)

Gość gość
Do studiuje w Grecji a. Ja cię bardzo dobrze rozumiem a może się kochacie i nie przejmuj się tym co śmieja się z was bo oni nie rozumieją nic patrzą tylko na ogłoszenia małolat ile która za mało za dużo i do domu później koło żony jagby nigdy nic nic nie rozumieją wogole z życia potrafia tylko oceniać i sądzić ludzi zanim ty się przedstawisz to juz wiedzą o tobie wszystko hollywoodzcy gwiazdorzy a ja ci życzę wszystkiego naj.

Gość gość
Nie masz co się martwić, nie jesteś jedyną która się wypina facetowi.