Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiaka

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość zosiaka

Mam taki dylemat ,otóż lekarz przypisał mi cyklodynon na uregulowanie hormonów.Ja natomiast zastanawiam się czy powinnam brać ten lek gdyż mam podwyższony progesteron, oraz estradiol,prl mam w normie.Cykle mam 29-33dni.Obawiam się ze progesteron mi jeszcze się podniesie.Wiem że lekarz wie co robi no ale też jest człowiekiem i może się mylić.Ciekawa jest czy jest kobieta która brała ten lek mimo że progesteronu jej nie brakowało

Na jakieś idiotyczne tematy to każdy ma coś do powiedzenia a jak człowiek pyta o coś ważnego to nie ma nikogo z radą

Wiem ,trochę jest to nie takt z mojej strony, że piszę o takim swoim problemie gdy na tym forum głównie kobiety z niskim progesteronem ,a nie z podwyższonym...

Gość Celinka11
Zosiaka niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale jesli masz watpliwosci to moze idz do innego lekarza i zobaczysz co on powie.

Gość Celinka11
a tak w ogole (jesli moge zapytac) to masz jakies objawy podwyzszonego progesteronu? Pytam, bo byc moze tez mnie to dotyczy...

Jeżeli masz wątpliwości, to zapytaj swojego lekarza, w końcu od tego jest. A jeśli nie masz do niego pełnego zaufania, albo boisz się, że Cię po prostu zbędzie, to zwróć się do innego lekarza, który rozwieje Twoje wątpliwości.

Gość klaraaa222
hej dziewczyny czy po miesiucu czasu było by widac na tescie ciazowym czy jestem w ciazy czy nie w sumie od stosunku minal ponad miesiac ?

Jeżeli minął już czas spodziewanej miesiączki, to powinno być widać.

Gość klaraaa222
okres miałam po stosunku w sierpniu 18 a stosunek mialam kolo 11 sierpnia wiec juz jest po terminie ale mam kalendarzyk miesieczny i wyskoczylo mi ze powinnam w tym miesiacu 22 dostac

Więc poczekaj do 22 i wtedy dla świętego spokoju zrób sobie test.

Gość klaraaa222
ok dzięki a mogezrobic w dniu 22?? czy 23?

Chyba nie będzie większej różnicy, ale jeżeli masz się zastanawiać, czy test jest bardziej wiarygodny w dzień spodziewanej miesiączki czy raczej dzień po - to zrób 23 :)

Gość klaraaa222
ok dzieki dodam ze zrobilam juz 4 testy ciazowe