Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliakkk

czy on mnie oklamuje

Polecane posty

Gość oliakkk

Pewnego dnia ogladalismy z chlopakiem jego zdjęcia na jego laptopie i w jednym z folderow bylo do polowy nagie zdjecie dziewczyny... on w momencie wykasowal to zdjecie i powiedzial ze nie wie skad mu to sie wzielo.,wczoraj przegladajac jego profil na fb zauwazylam, ze jedno z naszych zdjec z wakacji skomentowala jakas obca dziewczyna...przegladajac jej zdjecia zauwazylam to samo zdjecie z jego laptopa tylko na fb byla sama twarz... pytajac sie jego m ta sytuacje to powiedzial mi, ze nie powiedzial mi bo ta dziewczyna przesladowala go telefonami,smsami, i wysylala mu na maila takie zdjecia a on nie ma szczerze czasu siedziec przy komputerze i zapomnial, ze cos takiego mial., i ze to historia sprzed lat i my sie jeszcze nie znalismy i ze gdybym nie byla dla niego wazna to by nie mial powaznych zamiarow

Gość gość
ściemnia ;(

Gość gość
plącze się facet... Ale skoro tak się plącze to znaczy, że się tym zestresował. pewnie nic jeszcze nie zdążył złego zrobić a teraz po tej sytuacji to zrozumiał że nie ma sensu i ze jesteś ważniejsza.

Gość oliakkk
Sama nie wiem co myslec bo jak powiedzialam ze nie chodzi o nia tylko o to, ze nie byl szczery, ze mnie oklamal... i chce odejsc to byl placz i ze ma tylko mnie ,

Gość gość
oliakk a powiedz jakbys sie zachowala jakby ktos cie natknal na klamstwie? juz masz odp.na zlodzieju czapka gore.