Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mi nimi 32

Małżeństwo bez seksu

Polecane posty

Gość gość
no ale to co mam go a kolanach prosic i sie zmuszac?

Gość gość
a zreszta on i tak tego ode mnie juz nie chce, uniosl sie duma chyba... no a zdradzales ja?

Gość gosc1981
masz czas i internet poszukaj poradni ,psychologów idz sama oni doradzą,mi jest cięzko Ci doradzic gdyz ja waszym przescieradłem nie byłem :)

Zaproponowałem rozstanie na jakiś czas, że może przemyśli tą sytuację, to ona nie bo będę sprowadzać sobie kobiety. Toć jakbym miał wykorzystywać okazję, to bym się o seks nie musiał prosić. Nic do niej nie docierało.

Gość gosc1981
masz czas i internet poszukaj poradni ,psychologów idz sama oni doradzą,mi jest cięzko Ci doradzic gdyz ja waszym przescieradłem nie byłem :)

Gość gość
no to tez nieciekawie, ja juz nie mam sily na to wszystko, w ciagu dnia prawei sie nie widzimy, a wieczorem kazdy sie zamyka w swoim pokoju i tyle

Gość gosc1981
Pendzior witaj w klubie jak bym czytał swoj zyciorys ,ale u mnie nie było rozmowy o przerwie rozstaniu jak u Ciebie..

Gość gość
no ale jak on mnie WCALE nie pociąga to co oni mi doradzą?

Gość gość
on mnie wrecz obrzydza, ja jego tez bo .... kiedys mi nawet powiedzial ze mnie nie lubi dotykac ani nie lubi jak ja go dotykam

Gość gosc1981
Ludzie dlaczego dla was jest problem napisac w niku gosciu 5 czy 8 zawsze wiemy z kim się rozmawia ,bo tak odpowiada 20 raz gosciu i nie wiadomo kto o czym mowi :))

Gość gosc1981
zmykam do pracy potem sie odezwe miłego popołudnia:))

Gość gość 22
te dwie wypowiedzi sa moje

Gość gosc1981
gosc22 a zadawałas sobie pytanie dlaczego sie obrzydzacie ??nie da sie nad tym popracowac zmienic wygląd?

Gość gosc1981
gosc 22 jaki macie staz małzenski ile ,macie lat?

Gość gość 22
wyglad, ale to tez charakter. chyba sie nie da zmienic, ja nie lubie sexu dla nas juz nie ma odwolania, to sie juz nie odwroci

Facet który nie pociąga nas fizycznie może być wspaniałym ojcem,przyjacielem ale nigdy nie będzie kochankiem....myśle,że ciężko musi się żyć w takim zwiazku lepiej chyba spojrzeć prawdzie w oczy ...

Gość gość 22
18 lat stazu... mi sie nawet nie chce o siebie dbac, bo nie mam dla kogo, nie kocham go i nie pociaga mnie, nie jest dla mnie atrakcyjny

Zasanawiam się co do tego doprowadza,że tak macie :)...Nie dba się dla kogoś dba się dla siebie...:)a z tą atrakcyjnościa jest po częśi tak,że -można pomóc facetowi :)podpowiedzieć:)

Gość gość 22
jest jeszcze cos... pewne sprawy sie nawarstwily, pewne klopoty...

Gość gosc1981
Wirtualna 10 lat pociągał a teraz juz nie hmm,zaniedbał sie szczera rozmowamBo z nastepnym moze byc tak samo

W moim przypadku nawet blisko 20 lat siłowni nie działoło. Budowa fitbess nie koks.

Gość gość 22
wlasnie czase mnic nie pomoze nawet 10 lat silowni

Gość gość 22
nie wiem co z tym poczac, ale mam dosyc juz tego zycia- osobno

Gość gosc1981
Wirtualna zgadzam sie z Tobą:)

......może nigdy nic was w nich nie pociągało...czasami wydaje nam się ,że to ta jedna jedyna a po latach się okazuje,że jednak nie tego chcieliśmy od życia...............a kłopoty zdarzają się w każdym nawet najlepszym związku :)

Gość Mi nimi 32
Ktos mi tu zrobil analize i pytal czy trafna? Otoz nie do konca. Jak kazda kobieta lubie byc adorowana ale fakt lubie zdobywac, flirtowac itp. Tylko widzisz moj maz jest obiektywnie twierdzac przystojnym mężczyzna ale chyba juz nie dla mnie skoro fizycznie mnie nic kreci. To trudno wytlumaczyc slowami ale nie wzbudza we mnie juz zadnych reakcji. Cenie go ale nie pdnieca mnie, nie rozkreca mnie a ile mozna uzywac nawilzacza :-). No cos sie skonczylo. Nie wiem moze nigdy az tak mnie nie pociagal? Moze zwyciezyl fakt ze jest dobrym facetem, cholernie inteligentnym, uwielbiam z nim gadac ale nienawidze sie kochac. Ot i taki paradoks. P.S. jestem waga nie baran :-)

Gość gość 22
cos mi ktos doradzi?????? blagam bo wariuje juz

Gość Mi nimi 32
Gosc 22 trudno mi cos radzic bo ja sama nie wiem co ze swoim fantem zrobic. Ale z tego co piszesz to nie wiem czy u was brutalnie mowiac "nie jest juz pozamiatane".

Gość Mi nimi 32
Ja sie tez tak zastanawiam czy dzieci by cos tu zmienily? Czy wtedy latwiej jest byc razem, mimo czegos tam. No my nie mamy i miec nie bedziemy. Ale moze byloby tylko trudniej bo wtedy jest sie razem dla dziecka, czasami tylko dla niego

Gość gość 22
no wlasnie chyba tak ale zadne z nas nie robi kroku ani w ta ani w ta...