Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikola Nadia czy Lenka

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie jestem mamą Nikoli,ale w odróżnieniu od Ciebie nie jestem patologią. xxxx No widzisz trafiłam, może nie jesteś patologią ale gust to masz niezbyt wyrafinowany.

Gość gość
Nikola - Nifanta

Gość gość
wszystkie sa STRASZNE!!!!!!!!!!! a najgorsze to nikola i nadia - cos obrzydliwego. najmniej krzywdzace jest lena, tyle ze teraz len jak mrowków............

Gość gość
o gustach się nie dyskutuje,każdy ma inny,ja swojej córce nie dałabym Zosia,Ania,Kasia itp.co nie znaczy,że mam prawo obrażać ludzi,którzy noszą takie imiona

Gość weeeeeeerona
o gustach sie dyskutuje jak ktos pyta o opinie to logiczne ;)

Gość gość
Dziewczyny ale w Was jadu naprawdę. Jak można pisać, że robi się dziecku krzywdę nadając jakieś tam imię? Przecież to same normalne imiona są. Nie wiem w jakimi Wy się ludźmi otaczacie i skąd Wam się wzęło, że te imiona są akurat patologiczne. Moja siostra ma córkę Nadię i nie są ani żadną patologią, ani nic w tym rodzaju. Wręcz przeciwnie to rodzina z klasą, kulturą i dobrze zarabiają. A córcie mają bardzo grzeczną i kulturalną.... Nie wiem skąd tyle złości jeju. Każda kobieta to inne imię dla swojego dziecka wybierze. Spokojnie!;)

Gość gość
tych imion bronią tylko matki które same tak dały albo te które mają dzieci z tymi imionami w rodzinie. a faktem jest ze takie imiona nadaje patologia w 90%, albo w 10% normalne rodziny ktore jednak nie maja wyrafinowanego gustu.

Gość gość
gość Nadia to kojarzy mi sie z jakas ruska prostytutkapechowiec.gif Lenka to wsiurskie na maxa,Amelia i Nikola oklepane i sztuczne,kojarza mi sie z pustymi rodzicami ktorzy na sile chca imieniem zwrocic uwage na dziecko czy takie opinie wystawiają ludzie na poziomie? wytłumaczcie mi, w jaki sposób skrzywdziłam córkę iminiem Nikola

Gość gość
Serio nie znam żadnego dziecka o tych imionach, ale naprawde az żal czytać, co tutaj piszą "przecież matki". Smutne.....

Gość gość
a w taki, że w Polsce imie Nikola nadają rodziny patologiczne albo z wąskimi horyzontami myślowymi. Nikola to imię wsiurskie, w złym guście i kojarzące się jednoznacznie. Jak słysze takie imie to juz wiem kim jest mamusia i tatus

Gość gość
gość a w taki, że w Polsce imie Nikola nadają rodziny patologiczne albo z wąskimi horyzontami myślowymi. Nikola to imię wsiurskie, w złym guście i kojarzące się jednoznacznie. Jak słysze takie imie to juz wiem kim jest mamusia i tatus i to ma być odpowiedz na moje pytanie? a gdzie krzywda ,która dzieje się dziecku?

Gość gość
Zauważyłam tylko, że imię Nikola(Nicole itp) nadają młode matki. Ale czy to matki z patologii nie wiem. Nie osądzam ludzi po imieniu, bez przesady.

Gość gość
Zauważyłam tylko, że imię Nikola(Nicole itp) nadają młode matki. Ale czy to matki z patologii nie wiem. Nie osądzam ludzi po imieniu, bez przesady.

Gość gość
a w taki, że w Polsce imie Nikola nadają rodziny patologiczne albo z wąskimi horyzontami myślowymi. Nikola to imię wsiurskie, w złym guście i kojarzące się jednoznacznie. Jak słysze takie imie to juz wiem kim jest mamusia i tatus i to ma być odpowiedz na moje pytanie? a gdzie krzywda ,która dzieje się dziecku? xxx a co głupia jesteś że nie rozumiesz? człowiek z takim imieniem kojarzy się źle! przyszły pracodawca tez nie będzie kogos takiego brał na powaznie

Gość gość
no z tym braniem kogoś na poważnie przez pracodawcę to pojechałaś, stękam ze śmiechu;)

Gość gość
Marika lub Ala

Gość gość
może i jestem głupia,ale pewnie nie głupsza od Ciebie,sama mam małą firmę i zatrudniam ludzi,nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby zwracać uwagę na imiona

Gość gość
Mi się podobają wszystkie trzy imiona więc nie pomogę w wyborze

Gość gość
Jak ci się podobajom, a nie podobają to są to właśnie imiona dla ciebie czyli półgłówka.

Gość gość
wszystkie 3 tragedia

Gość gość
Ludzie nie mają opanowania. Kiedyś były same Anki i Kasie a teraz same Julki, Zuzie, Lenki... ja jestem Ania i mam koleżankę Lenę. Jak byłyśmy małe zazdrościłam jej że jest "jedyna" a nas było 4 w klasie. A teraz to wśród dzieci nie ma w ogóle Anek i Lena nazwała tak swoją córkę :D

Gość ppppeppppp
Żal d*pę ściska jak się was czyta ciemne kobiety. Nie każdemu muszą się podobać imiona podane przez autorkę ale pisać że są patologiczne, wsiurskie itp to trzeba być ubogą umysłowo idio*ką naprawdę. Ciekawe jakie imiona mają wasze CUDOWNE pociechy... :) pozdrawiam jadowite "mamuśki" za 3 grosze

Gość gość
jestem szczęśliwą mamą NIKOLKI niegdy nie byłam i nie będę patologią ludzie którzy w ten sposób mówią chyba sami pochodzą z takich własnie rodzin.Ludzie czy wy nie macie innych tematów do rozmów tylko obrażanie imion dzieci-PORAŻKA, IDIOCI.

Gość gość
Nikola i Nadia- super. Lena - tak sobie

Gość gość
Nikola i nadia - porazka totalna, w zyciu nie chcialabym miec ta k na imie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lena moze byc

Gość gość
ja mam na imię Nikola,mam 20 lat jestem studentką,moi rodzice są ludźmi na poziomie,śmieszne jest to co tu wypisujecie,żal mi takich płytkich ludzi

Gość gość
ja jak okaze sie ze bede miec corke to nazwe ja lenka izabela bo bardzo mi sie podoba to imie i mnoze jest pospolite ale u mnie na 10tys to jesat jedna lena

Gość gość
do nikoli studentki: w Polsce obecnie jakies 70% mlodziezy studiuje hehe

Gość gość
Moją córeczkę nazwałam Nadia i nie jestem patologią, w ogóle pierwszy raz się spotykam z takim określeniem. Bardzo mi się podoba to imię, na początku miało być inne, ale mąż zawsze chciał mieć córeczkę o takim imieniu, no i tak zostało, i bardzo się cieszę. Nie znam żadnej innej Nadii, więc nie wiem w jakich patologiach żyją/Waszym zdaniem/. Natomiast pełno jest Amelek, Oliwek, Haneczek i Julek. A z chłopców to Oskarków i któryś raz spotykam się z imieniem Ernest. No i z patologiami żadnych z tych czy innych imion nie kojarzę.

Gość gość
może i tak ale wątpię,żeby patologia studiowała