Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula94ch

Pedipur a pocenie sie pod pachami

Polecane posty

Gość paula94ch

Witam :) mam problem z ogromną potliwością... Czy ktoś z was kiedys stosował pedipur pod pachami? jak to działa? etiaxil wcale mi nie pomógł ani inne drogie antyperspiranty :(

Gość gość
kup sobie blokier firmy ziaja za 6 zl,rewelacja.

Gość gość
Potwierdzam, bloker firmy ziaja. Do kupienia chociazby w rosmanie. Stosuje sie go na noc, nardzo pomógł mojemu mężowi :)

Gość przypadkowy calkiem gosc

bloker firmy ziaja zawiera chlorek glinu jako substancje czynna, tego samego skladnika jaki zawiera etiaxil... uzywalam pedipur (puder leczniczy) pod pachami i byl bardzo skuteczny... ale latem, przy koszulkach bez rekawow,  nie bardzo sie  nadaje bo zostawia bialy osad na skorze ... mozna zastapic plynem pedipur albo jakimkolwiek innym plynnym preparatem zawierajacym metenamine jako substancje czynna...

Gość przypadkowy calkiem gosc

bloker firmy ziaja zawiera chlorek glinu jako substancje czynna, tego samego skladnika jaki zawiera etiaxil... uzywalam pedipur (puder leczniczy) pod pachami i byl bardzo skuteczny... ale latem, przy koszulkach bez rekawow,  nie bardzo sie  nadaje bo zostawia bialy osad na skorze ... mozna zastapic plynem pedipur albo jakimkolwiek innym plynnym preparatem zawierajacym metenamine jako substancje czynna...