Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Kafeteriozagadka

Polecane posty

Przed chwilą, sv7 napisał:

Hello! Grilowałeś? Jak spożytkowałeś wczoraj? 

Nie lubię bo grille mi śmierdzą aż pranie muszę zabierać ze sznurka żeby nie przesiąkły tym zapachem i mam nadzieję, że ta moda przejdzie. 😁 

8 minut temu, salix napisał:

Krzyśka ma tak kruche ego, że musi nas w swojej głowie zamieniać w jednego faceta, bo fakt, że śmieją się z niego różne kobiety, zwyczajnie go przerasta.😄

Kilkanaście lat myślal, że mieszka w domku na uboczu nad kanadyjskim jeziorem a dookola wszyscy mówią po angielsku to może i autentycznie myśli, że jesteśmy jednym facetem. On ma ogólnie problem z odróżnianiem reala od fantazji 😉

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Nie lubię bo grille mi śmierdzą aż pranie muszę zabierać ze sznurka żeby nie przesiąkły tym zapachem i mam nadzieję, że ta moda przejdzie. 😁 

Masz tak samo jak ja. Zapach tego mnie mierzi. Wczoraj mnie zadymiło i nie mogłam z tym chodzić na sobie, więc zaraz po powrocie pozbyłam się zapachu. ;] 

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Kilkanaście lat myślal, że mieszka w domku na uboczu nad kanadyjskim jeziorem a dookola wszyscy mówią po angielsku to może i autentycznie myśli, że jesteśmy jednym facetem. On ma ogólnie problem z odróżnianiem reala od fantazji 😉

Napisał zwyrol który przebrał się za babę i udawał że rezyduje w Wawie żeby zmylić tropy. 😅 Pomijając jak bredził że syn mu zmartwychwstał, bo wcześniej się wypierał. 😁

Reaktywowany erotyczny. Czy długo pociągnie? Dobrze, żw brum się zjawiła na słowo.

Masz tak samo jak ja. Zapach tego mnie mierzi. Wczoraj mnie zadymiło i nie mogłam z tym chodzić na sobie, więc zaraz po powrocie pozbyłam się zapachu. ;] 

Może ciut przewrażliwiony jestem , ale jak im się to mięso przypala, to z tego jest smród i to wnika w ubrania tak jak dym papierosowy. 😁 Jeszcze piwem polewają te wędliny, to już w ogóle głowa boli od tego smrodu i jak oni mają być zdrowi.

3 minuty temu, sv7 napisał:

Reaktywowany erotyczny. Czy długo pociągnie? Dobrze, żw brum się zjawiła na słowo.

A to już zależy jak śliwkowy długo pociągnie żeby szkodzić. 😁

3 minuty temu, sv7 napisał:

😊

Reaktywacja to raczej nie jest ale temat trwa. 

Przed chwilą, Get Оut napisał:

A co komu może szkodzić taki temacik o kluskach i boczku. 

13 godzin temu, Śliwka z Grójca napisał:

Ksysio uruchomił swoje zwoje mózgowe. Przed taką brawurową mową oskarżycielską każdy sąd wymięka 🤣

docen ze wreszcie po 3 czy 4 latach zaslużyłas sobei na bycie odrebnym bytem jeszcze do niedawna bylas ewka bo jego zwoje mózgowe nie sa w stanie ogarnac wiecej jak 5 osob na raz.. musial mu sie ktos z pamieci wymazac ze zrobilo sie miejsce na sliwke 😄 teraz bedziesz miala od razy kilka tożsamości 

Edytowano przez libedovvski
  • Haha 1

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Może ciut przewrażliwiony jestem , ale jak im się to mięso przypala, to z tego jest smród i to wnika w ubrania tak jak dym papierosowy. 😁 Jeszcze piwem polewają te wędliny, to już w ogóle głowa boli od tego smrodu i jak oni mają być zdrowi.

Zapach okropny! Wchodzi w nozdrza. Mało tego, czuję że i w duszę.

2 minuty temu, murb napisał:

😊

Reaktywacja to raczej nie jest ale temat trwa. 

Dzień dobry. Niech na dobre trwa i trwa. 

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Wszędzie za tobą pójdą ponieważ jesteś postacią ciekawą. 

• Haha 1

Upał, że płakać się chce.

Dzień dobry. Niech na dobre trwa i trwa. 

Się okaże, co wyjdzie.

Na razie - chwilo trwaj. 

3 minuty temu, murb napisał:

A co komu może szkodzić taki temacik o kluskach i boczku. 

Z powodu niewinności jest wielu skazanych. 

Przed chwilą, murb napisał:

Się okaże, co wyjdzie.

Na razie - chwilo trwaj. 

Jesteś taka piękna!

Obawiam się, że żywot tematu dobiega końca. Za dużo kontrowersyjnych treści. Ktoś coś zgłosi i będzie po ptakach. 

Nie kłóćcie się, proszę. 

Prośby po próżnicy. Im bardziej głosisz tym uparciej przeciwnie. Oj brum, że jeszcze tego nie zrozumiałaś. ;]

23 minuty temu, Get Оut napisał:

Albo jej narzeczony po szkole specjalnej próbował mi wmówić że udka z kuraka nabitego  hormonami

jadam żeby uczynić z tego podstawę do hejtów, a później gość się sprzedaje , że jadł udka z kuraka i tak to jest z nimi. 😁

Tutaj to większość jest niezrównoważona. Wczoraj stary dziad z brudnymi pazurami mewa się do mnie sapał, że co ma wspólnego z moim tematem ma piosenka, którą do niego wrzuciłam. 

Edytowano przez Minnie Moskowitz

przecież jest od 30 lat jakiś środek który powoduje że szyba nie paruje jak byłem małym dzieckiem to na gieldach sprzedawali takei mydełko wycierało sie tym szybe w samochodzie i nie parowała nie trzeba żadnych mat ani tandetnych nazw z dubajem związanych. 

szkoda że nie ma siurka bo by penie wiedział na czym para wodna nie osiada.

Edytowano przez libedovvski

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

To większość jest niezrównoważona. Wczoraj stary dziad z brudnymi pazurami mewa się do mnie sapał, że co ma wspólnego moim z tematem ma piosenka, którą do niego wrzuciłam. 

Może to kwestia czasów i już takiej ewolucji, że mało kto z kimś się normalnie dogaduje i tylko kłótnie ludziom w głowach wszędzie jakieś konflikty. 😁

6 minut temu, sv7 napisał:

W sensie: Chwila. 

Myślałam, że o mnie piszesz. 😁 Trochę się zdziwiłam bo raczej ma piękność nie jest taka bardzo oczywista. 

24 minuty temu, Get Оut napisał:

Ale ja nigdzie nie pisałem że jadam takie rzeczy czytaj ze zrozumieniem ułomie i obczaj sobie na opakowaniu tam jest napisane że z poniżej stu procent jakby mięsa wyprodukowano sto procent mięsa tępaku bez szkoły. 😁

Jeśli nie ogarniasz, że np. z 115 g mięsa robi się 100 g wędliny, to po prostu jesteś ...em albo nigdy takich wędliny na oczy nie widziałeś.

27 minut temu, Get Оut napisał:

Albo jej narzeczony po szkole specjalnej próbował mi wmówić że udka z kuraka nabitego  hormonami

jadam żeby uczynić z tego podstawę do hejtów, a później gość się sprzedaje , że jadł udka z kuraka i tak to jest z nimi. 😁

ty ciagle nie mozesz zrozumiec ze jak ktos ci napisze ze cos nie jest zdrowe jak ci sie wydaje to od razu musi tego nie jesc 😄

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Tutaj to większość jest niezrównoważona. Wczoraj stary dziad z brudnymi pazurami mewa się do mnie sapał, że co ma wspólnego z moim tematem ma piosenka, którą do niego wrzuciłam. 

nie zauwazylam co mi odpisalas ale mi sie podobalo to polaczenie, bekowe dosc

mam wrazenie ze maja jakies uprzedzenia niektore osoby tak z gory chca kogos powkoorwiac bo maja zly humor

• Haha 1

10 minut temu, sv7 napisał:

Wszędzie za tobą pójdą ponieważ jesteś postacią ciekawą. 

Ja myślę że z zawiści zgłaszają temat i póki nie zniknie to rozwalają hejtami, bo ich zwyczajnie boli, że ktoś z kimś się dogaduje bez kłótni.😁

Przed chwilą, salix napisał:

Jeśli nie ogarniasz, że np. z 115 g mięsa robi się 100 g wędliny, to po prostu jesteś ...em albo nigdy takich wędliny na oczy nie widziałeś.

Zacznij odróżniać MOM od mięsa, to, że napiszą ci, że ze 100% fileta to nie znaczy, że nie z wymion. 

3 minuty temu, libedovvski napisał:

przecież jest od 30 lat jakiś środek który powoduje że szyba nie paruje jak byłem małym dzieckiem to na gieldach sprzedawali takei mydełko wycierało sie tym szybe w samochodzie i nie parowała nie trzeba żadnych mat ani tandetnych nazw z dubajem związanych. 

szkoda że nie ma siurka bo by penie wiedział na czym para wodna nie osiada.

Na ciepłej tafli lustra. Dlatego się je teraz podgrzewa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się