Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość124

Gdybyście wiedziały lub wiedzieli że wasza połowa was zdradza

Polecane posty

Gość gość124

Prawdopodobnie to czy chcielibyście/chciałybyście zbliżen z partnerem?

Gość gość
w żadnym wypadku, za fraki i przez okno

Gość Pani Joanna
:classic_cool:

Zdecydowanie absolutnie za nic w świecie . Walizka drzwi i nie tłumaczyć mi się .

Gość gość
zdradzacz to zabójca związku

Prawdopodobnie? Tak lub Nie W ciąży też jesteś prawdopodobnie? Jeśli nie zdradza to kocham dalej, Jeśli zdradza to ciach, reset i start od nowa w innych okolicznościach przyrody:-D

Gość gość124
ale czy chcielibyście zbliżen z takim partnerem, ktory od roku ciagle pisze i rozmawia z kimś kto jest od was lepszy i twierdzi, ze nie zdradza , ale ciagle tylko z nim gada?

Gość gość
Za okno,za drzwi,a jak chata jest tego co zdradza.

Gość gość
zdrada emocjonalana to też zdrada, mówią na mieście, że nawet gorsza od fizycznej

Gość gość
jak chata zdradzacza to też za drzwi, a chatę konfiskujesz w ramach kosztów osobistych

Sorry ale takie dylematy mam już dawno za sobą . Z drugiej strony czemu niby ktoś miałby być lepszy ode mnie lub od Ciebie . Asertywności troszkę .

Gość gość124
ona twierdzi, że nie zdradza, ale ciagle tylko z nim rozmawia, ciagle do niej dzwoni, patrzy tak na nią, że...i odwozi ją samochodem po pracy...

Gość gość
No to r***aj i ciesz się, póki daje d**y.

Gość gość124
no że lepiej zarabia, jest przystojniejszy, bardziej w jej typie, ona lubi brunetów

Gość gość124
pytam po prostu czy gdybyś wiedzial, mial przekonanie, że cie zdradza twoja ukochana to bys chcial sypiac z nia czy nie?

Gość gość
nigdy w zyciu od razu jakbym sie dowiedzialato bym go wywalila z domu,a jakby pisal z kims rok to tez juz nie mialby u mnie czego szukac bo to tez jak zdrada,krotka pilka,

gość 1234 Jeśli ma odejść to odejdzie i ty jezj nie zatrymasz skoro zadajesz tu takie a nie inne pytania. To żona czy dziewczyna?

Ja dziękuję za takie doznania. Jestem chorobliwie zazdrosny. Staram się nad tym panować, ale... Nie chcę wiedzieć, Sama myśl że może spać z innym już mnie paraliżowała a co dopiero się z nią kochać. To zniszczyło moje związki, te najpiękniejsze. :(

Gość gość
Cukierek co ty prorok? :D Nigdy nie będziesz wiedział czy kobieta cię nie zdradzi, po oczach poznajesz? Są sytuacje że wszystko się zmienia i popadasz z jednej skrajności życiowej w drugą.Wierna kochająca żona też cie może zdradzić

gość Mówimy o różnych kwestiach, skoro twierdzisz że nie będę wiedział to śpij spokojnie przekonana o swojej racji-ja powiem grzecznie-bulls**t:-D

Gość Francesco De Luca
wywalilbym z domu gdybym sie dowiedzial jesli mieszkalbym u niej? nie wiem bo nie mm takiej sytuacji :) pewnie bym odszedl sam ale wielu facetow to fajtplapy, nie maja jaj, pewnie by ja prosili i wybaczyli zeby tylko nadal z nia mieszkac bo tka wygodnie