BabkaBożaTak 36 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: K... ZACZYNAM SIĘ TU CZUĆ JAK W JAKIEJŚ "SPRAWIE DLA REPORTERA" BRAKUJE TYLKO JESZCZE JAKIEGOŚ PSEUDO-CKLIWEGO, PLEBEJSKIEGO PODKŁADU MUZYCZNEGO Zaśpiewajmy jak elzbieta nakazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: To to chyba sobie sama wymyslilaś bo nigdy tak nie pisałam. Napisałaś tak Lezakowi na priv, on to na publiku, a Ty potwierdziałaś. Byłam przy tym, nie kłam. 3 minuty temu, Srelcia napisał: I co ty masz do tego? Z moim facetem czy z obcym chłopem? Odpowiedz sobie sama. To bez znaczenia z kim, chodzi o to że jeśli babka seksi się byle gdzie, ryzykując nawet że kroś zobaczy, bo ją mocno swędzi i tzn że jest niewyżyta. Czyli wszystko się zgadza co można wysnuć po Twojej działalności na forum. A Twój kolega ma mojego kumpla za takiego, masakra jakim trzeba być ślepcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 10 godzin temu (edytowany) A to niby ludzie z ero są jacyś dziwni. Kto komu wysyłał nudesy bo się pogubiłam. Edytowano 10 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 10 godzin temu Nie dziwota że ona taka porządna i nie ma potrzeb erotycznych zadnych skoro musi meneli cuchnących ratować i Januszy obmierzlych sfrustrowanych meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Malowany napisał: Nie istniejesz Głupio no nie? A widzisz, nie ma żadnych dowodów przeciw Lex, a za tym.że Twoja kumpela jest łatwa i niewyżyta aż nadto. I teraz obssrasz zbroję czy powiesz że mam rację? Edytowano 10 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 946 Napisano 10 godzin temu Iskra ewidentnie doświadczyła łaski powrotu na priv pana i władcy kleksa i boi się to stracić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 162 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, elżunia = kibel napisał: to nie jest laska tylko 34 letnia madga po dwóch ciążach Ja używam słowa laska w sensie kobieta, dziewczyna w oderwaniu od fizyczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Głupio no nie? A widzisz, nie ma żadnych dowodów przeciw Lex, a za tym.że Twoja kumpela jest łatwa i niewyżyta aż nadto. I teraz obssrasz zbroję czy powiedz że mam rację? No ona nudli prawiokowi nie wysyłała i starym dziadom, którzy mieli żona i dzieci. Głupio no nie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Iskra ewidentnie doświadczyła łaski powrotu na priv pana i władcy kleksa i boi się to stracić Przeprosiła pana i mogła wrócić, ale to już i tak nie to, co kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, Malowany napisał: Obrażaj do woli. Efekt jest taki, że jedynie tutaj się możesz ze mną kontaktować. Nie wiedziałam że tylko tutaj jakoś nie zauwazyłam mimo upływu dni że tak jest Ale powiedz, co Ci da strzelać fochy? Sam zacząłeś. Ja ładnie broniłam cycków Twojej kumpeli, potem zażartowałam że możesz rozwiać wątpliwości kafeterii i podać jaki ma rozmiar, a Ty wyskoczyłeś z tekstem który mogli zrozumieć że Ci nudle dałam. Czego się spodziewałeś po mnie? Znasz mnie czy nie? Edytowano 10 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 10 godzin temu Nie cytujcie mnie, czytam tylko Malowanego i Elę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 946 Napisano 10 godzin temu A ja palę Pall Malle Slimy jasnobłękitne, z włożoną kulką smakową, bez kulki nie tykam No dobra, nie palę, czasem popalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, selkie napisał: A ja palę Pall Malle Slimy jasnobłękitne, z włożoną kulką smakową, bez kulki nie tykam No dobra, nie palę, czasem popalam Mąż o tym wie? Edytowano 9 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Przeprosiła pana i mogła wrócić, ale to już i tak nie to, co kiedyś. Nie rób za koguta bo wiemy oboje jak było na priv, ile razy sam przepraszałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie cytujcie mnie, czytam tylko Malowanego i Elę O malowany zobacz jesteśmy wyróznieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie cytujcie mnie, czytam tylko Malowanego i Elę To Ty pisałaś do mnie na priva, żebym się odczepiła od Lexa, bo mnie znajdziesz i coś zrobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Mąż i tym wie? Jak może nie wiedzieć skoro podobno wszystko finansuje? Podręczne palą tylko z łaski pana. Ja czasami dostaję naparstek alkoholu jak zasłużę. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: To Ty pisałaś do mnie na priva, żebym się odczepiła od Lexa, bo mnie znajdziesz i coś zrobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie wiedziałam że tylko tutaj jakoś nie zauwazyłam mimo upływu dni że tak jest Ale powiedz, co Ci da strzelać fochy? Sam zacząłeś. Ja ładnie broniłam cycków Twojej kumpeli, potem zażartowałam że możesz rozwiać wątpliwości kafeterii i podać jaki ma rozmiar, a Ty wyskoczyłeś z tekstem który mogli zrozumieć że Ci nudle dałam. Czego się spodziewałeś po mnie? Znasz mnie czy nie? No jej piersi przez koszulkę nie widziałem. Coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: No ona nudli prawiokowi nie wysyłała i starym dziadom, którzy mieli żona i dzieci. Głupio no nie? No ona, "tylko" mając dzieci i faceta wysłała zajętemu facetowi, oblechowi mitomanowi i pewnie Moonowi spod ciemnej gwiazdy, którego potem bała się spotkać. Ale najlepsze w tym że jest z siebie dumna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: O malowany zobacz jesteśmy wyróznieni. Malowany dzbanku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 946 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Mąż i tym wie? Wie Czasem goni, a czasem zapali ze mną albo pocałuje, bo seksownie palę Jest to rzadko, jesteśmy rozsądnymi ludźmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Jak może nie wiedzieć skoro podobno wszystko finansuje? Podręczne palą tylko z łaski pana. Ja czasami dostaję naparstek alkoholu jak zasłużę. Może wypala resztki z popielniczki. Podręczne są sprytne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie rób za koguta bo wiemy oboje jak było na priv, ile razy sam przepraszałeś. I na hui to wyciągasz? Źle się zachowałem, to przepraszałem. Chcesz mi tym umniejszyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ciekawa jestem kto to robił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: No ona, "tylko" mając dzieci i faceta wysłała zajętemu facetowi, oblechowi mitomanowi i pewnie Moonowi spod ciemnej gwiazdy, którego potem bała się spotkać. Ale najlepsze w tym że jest z siebie dumna. Oblechowi mitomanowi, za którym tak stajesz i chcesz się umówić na kawę? No popatrz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: No jej piersi przez koszulkę nie widziałem. Coś jeszcze? No jej piersi widziałeś jak na nudle przystało - nagie ale to o mnie musiałeś napisać publicznie że lepiej możesz moich rozmiar ocenić, dając pożywkę plotkom że też nudle dałam i tym samym pokazać się incelom jaki to jesteś kogucik, no bo jak lepiej się ocenia: w koszulce czy bez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Może wypala resztki z popielniczki. Podręczne są sprytne. Ja zawsze sprawdzam pestki po wiśniach czy da się jeszcze coś wycyckać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Wie Czasem goni, a czasem zapali ze mną albo pocałuje, bo seksownie palę Jest to rzadko, jesteśmy rozsądnymi ludźmi. Niektórzy mają rytuał palenia po seksie. A niektórzy ukrywają przed małżonkami, że palą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Malowany dzbanku Ty hejterko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach