Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla01

związek ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość
ja tez zawsze wolalam starszych. wyszlam za faceta o 8 lat starszego, mlodzik w porownaniu z moimi preferencjami. taka dolna granica. kazdy jest inny, ja poprostu nie mam oczym gadac z mlodszym na dluzsza mete. lubie jak facet mnie daje do myslenia, a nie ja jemu. i zgadzam sie z alla01 - starsi maja wiecej do zaoferowania. szczegolnie jesli kobieta jest dojrzala na swoj wiek. wtedy rowiesnik jest poprostu duzo mlodszy mentalnie i nie zainteresuje kobiety... kobieta jest czesto o 6 lat do przodu w porownaniu z facetem w tym samym wieku. jesli wiec facet jest straszy np o 15 lat, mentalnie jest starszy o 9 - juz nie tak strasznie, prawda? data na papierze to nie wszystko. oczywiscie nie wszystkie kobiety sa dojrzale na swoj wiek i preferuja rowiesnikow albo mlodszych. a taki straszy, dojrzaly, zadbany, meski, bez tych obcislych, obrzydliwych T-shirtow - to jest to :)

Gość gość
kobieta jest czesto o 6 lat do przodu w porownaniu z facetem w tym samym wieku. jesli wiec facet jest straszy np o 15 lat, mentalnie jest starszy o 9 - juz nie tak strasznie, prawda? xxxx Taaa wmawiaj sobie :P chodzi tylko o to, że facet już pracuje i zarabia a wy jeszcze studentki albo nastolatki. chodzi głównie i przede wszystkim o kasę.

Gość gość
Przerabiałam to. Wszystko było pięknie, ładnie, aż mnie zaczął "uwierać" ten 'związek'. Rozstaliśmy się grzecznie, bez pretensji i ostatnio po 2 latach zgodziłam się w końcu na spotkanie, na które nalegał bardzo długo. Pogadaliśmy, zjedliśmy, a ja się cały czas zastanawiałam co robiłam przez 2 lata z dziadem? po co marnowałam czas? czy nikt mnie nie zauważ ze znajomych lub rodziny? Odczułam wstyd, wstyd przed samą sobą, mimo wielu doświadczeń, pozytywnych, wyniesionych z tej znajomości. Powiedziałam mu to i w końcu przestał mnie męczyć, niech wie, co mi tam, przynajmniej mam spokój.

Gość tojakimasz
lubię to!

Gość alla01
nie wiem czemu wszystko sprowadzacie do kwestii seksu. a wy wiążecie się z równolatkami tylko dla tego? jeśli tak, to nie wiem kto tu jest bardziej niedojrzały. sama czuję się o wiele lepiej w towarzystwie starszych osób. mam z nimi lepszy kontakt, mamy zawsze o czym porozmawiać. z rówieśnikami też rozmawiam, ale są to zazwyczaj gadki-szmatki, o niczym. oni mają swoje życie. albo jakieś gry komputerowe, albo czują się super, że po kryjomu się napiją, zapalą. a ja nie widzę w tym nic fajnego. i nie oczekuję ze strony mężczyzny żadnego sponsoringu. mimo młodego wieku umiem zarobić na siebie tyle, na ile pozwala mi to czas. a z muzyki preferuję takie zespoły jak The Beatles, The Rolling Stones, Guns and Roses, Queen, U2, lubię także Bryana Adamsa, Madonnę, Franka Sinatrę, Stinga, Lanę del Rey.

Gość martynka słodka dziewczynka
autorko ! Doskonalę Cie rozumiem ponieważ sama gustuję w starszych panach ;) I nie oszukujmy się ale niektórzy z nich to wyglądają lepiej i są sprawniejsi niż niejeden młody chłopak . Spotykam się z facetem starszym o 15 lat..Ja mam 21 ...W łóżku jest mi z nim jak w niebie !

Gość gość
martynka słodka dziewczynka, i jak to u was było? różnica wieku miała dla niego znaczenie przy poznawaniu się/podrywaniu?

Gość dzisiaj miłośniee
lepiej byc młodsząze starszym niż starszą z młodszym :P)

Gość alla01
och, nie dyskryminujmy związków. choć faktem jest, że mężczyźni się lepiej starzeją od kobiet

Gość gość
jaka dyskryminacja , nie lubie młodszych