Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla01

związek ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość alla01

jestem młoda, w przyszłym roku skończę 18 lat, ale odkąd pamiętam, zawsze podobali mi się starsi mężczyźni. tacy w wieku 30-50 lat, ale którzy są zadbani i męscy. jestem ciekawa czy na mężczyzn takie młode dziewczę działa? chciałabym takiego poznać, ale boję się, że taki facet potraktuje mnie jak g****arę i wyśmieje. a czy jakieś dziewczyny/kobiety były kiedyś ze starszym mężczyzną? możecie napisać jak to wyglądało?

Gość gość
tak mamy mamy ale przez złosliwości i głupie dojady wolimy nie pisac ;)

Gość alla01
nawet anonimowo nie chcecie pisać? przesada. 24-latek to jeszcze niedoświadczony życiowo młodzik. a taki w rureczkach i rozciągniętych bluzeczkach to już mnie kompletnie odrzuca

Są różni 24-latkowie, nie powinnaś ich od razu odrzucać :) Zwłaszcza, że taki prędzej potraktuje Cię poważnie :) Co do tematu - ja wbrew wszystkiemu i zapewne gadaniu wszystkich znajomych i rodziny, że źle robię, mógłbym (a może nawet wolałbym) mieć w wieku 30 lat dziewczynę w wieku 18 lat :) I wcale nie traktowałbym jej jak g****ary czy też próbował wykorzystać. Ale to tylko moje preferencje. Są faceci, którzy by tak nie potrafili :)

Gość mądrzejsza o wiele od takiego
każdy jest indywidualistą :D inaczej rozpartuje życie

Gość alla01
o wiele lepiej czuję się w towarzystwie starszego mężczyzny. ma o wiele więcej do zaoferowania (nie, nie chodzi o pieniądze). wygląd też odgrywa tu ważną rolę. wymuskane sześciopaki mi się nie podobają, ale taki męski, dobrze zbudowany mężczyzna już bardzo.

Gość kalamburrrruuuuu
ok teraz podoba Ci sie starszy facet jest ,stabilny finansowo ,ma wiecej do zaoferowania teraz ale sie pytam jesli ty masz 18- 2 4 lat a on 38-43 czy cos koło tego ,to co bedzie za lat 10 czy 15 ? on 53 letni facet nie oszukujmy sie nie bedzie juz tak sprawny sexualnie a ty owszem ,poznasz swoje ciało i swoją seksualnosc ,bedziesz chciała wiecej ,czesciej inaczej ,on juz bedzie nieco inaczej ukierunkowany ..co wtedy ? kolejne pytanie przy jakiej muzyce bawisz sie najlepiej ? na dyskotece na party u znajomych ? a on ? takiej jak on słucha - lubi ty nie koniecznie ,co jest wpełni zrozumiałe bo on wychowywał sie na inne muzie niz ty .tera to nikomu nie przeszkadza ale za jakis czas kiedy emocje opadna i wkradnie sie nuda i codziennosc ...

Gość gość
oczywiście jednogłośnie, muzyka miałaby byc przeszkodą? Dlaczego? Aktywnośc sexualnna u zdowych meżczzyn spada ,ale nie drastycznie ..takze nie widze i w tej kwestii problemu

Gość kalamburrrruuuuu
społeczenstwo nie ma ty nic do :gadania" kazdy wybiera co lubi i jak mu pasuje ale .....co bedzie za kilka lat a jak beda dzieci ? jak pogodza róznice w wychowaniu ? wiemy jak sie koncza takie zwiazki -w rankingu hmm raczej kiepsko on szuka ciepłych kapci a ona kochanka ,on dostaje na głowe z zazdrosci a ona chce żyć pełnia zycia ... ale wybory kazdego z nas sa sprawa indywidualną i zsyczyc szczęscia ..

Gość kalamburrrruuuuu
mu7zyka to tyko taki przykład - cos co9 njest mało znaczacą sprawą ale to tylko mała nie istotna sprawa pomyslmy o sprawach bardziej istotnych a jednoczesnie codziennych ,które wczesnie czy póznie zaczna sie nawarstwiac z racji róznicy pokoleniowej -wychowawczej - postrzegania istotnych spraw .

Gość kalamburrrruuuuu
dla porównania ;; sex kobiety która ma 20 lat : wie o co chodzi teoretycznie ! czyli uczy sie dopiero sexu i swojego ciała co za tym idzie nie wie jaki partner jest dla niej odpowiedni ,nie wie jeszcze czego oczekuje Powiedziec mozna tu ze starszy facet ma jej wiecej do zaoferowania niz równolatek - tak to jest fakt ale .. kobieta w wieku lat 30+ wie czego chce ,wie czego oczekuje i czestotliwosc jej kontaktów wzrasta i to bardzo !! no partner jej bedacy 15 lat starszy juz nie koniecznie bedzie uprawiał sex 1+ - razy dziennie ,ona bedzie chciała jeszcz sie bawic ,a jemu raczej nie koniecznie bedzie sie chciało dodajac jeszcze kolejne 5 + - lat samo sie nasuwa na musl co bedzie ? mam takich znajomych ona teraz ma 33 on 46 no jest problem własnie w kontaktach sexualnych ,i w wielu innych niby małych i nie znaczacych ale tak sie dzieje ,Sa małzeństwem ale juz nie jest tak kolorowo jak było i ostatnio wpadło mi do ucha pytanie co bedzie dalej ,jak bedzie tak jak teraz to ja nie chce tak zyc !!!

Gość gość
jak gość nie ma własnej córki, to cię przygarnie, nauczy świata, przy okazji sobie ....... młode ciało a ty? co TY będziesz z tego mieć? same straty tak, straty ponieważ chcesz ODDAĆ dobrowolnie młode lata i wskoczyć w wiek bardziej dojrzały po co Ci to? każda kobieta chce być młoda, młodsza niż jest ale dobrowolnie chcieć być starszą poprzez obcowanie ze starszym facetem, który owszem - moze nauczyć życia, ale jednocześnie "zarazi" cię myśleniem o wiele lat starszym niz twoje naturalne? same sobie robicie kuku współczuję WASZ STARSZY MĘŻCZYZNA, który ma takie małolaty na swoim koncie

Gość gość
Chciałam odpowiedzieć, ale szkoda komentować, bo jak widać w powyższych wpisach, cały związek sprowadzacie do seksu z muzyką. Płycizna z mieliznami. Dorośnijcie, to pogadamy!

Gość gość
przeczytaj wpis powyżej, mężczyzny, który nie kładzie nacisku na seks, ale na to, co traci młoda kobieta

Gość alla01
sorki za ew.literowki ale pisze teraz z telefonu.byc moze dlatego mi sie podobaja starsi bo stracilam dziewictwo z 46 mezczyzna.

Gość kalamburrrruuuuu
halo halo a facet 45 szuka do gotowania i sprzatania ??????????? a moze do tresciwych dyskusji ???? a moze bedzie rozmawiac o polityce z 22 altka ???????????? komu tu chcesz wpierac kit o miłosci starszego pana do 18 ski ?????????????? jak to jest miłosc ?????????? co łaczy 45 z 20 co na czym opiera sie zwiazek ??

Gość gość
związek opiera się na tym, że starszy facet chce wrócić do SWOICH młodych lat za pośrednictwem młodej kobiety ja je kochałem, każdą i kazda była wyjątkowa, niepowtarzalna, jedyna i kaza wydawała sie OSTATNIA, na zawsze niestety, ale to one odchodzą z młodszymi, z rówieśnikami

Gość kalamburrrruuuuu
własnie o tym piszemy ,ze jednak w rakingu wypada to słabo bo karzdy wiek ma swoje prawa - tak to juz jest i tego sie nie zmieni mysle ze pomimo wszystko cos pozytywnego młode dziewczyny wynosza z tych zwiazków o facecie nie wspomne :) hehe

Gość gość
To ja od tych mielizn. Nie miałam na myśli 18-latki, bo dla tej różnica poglądów i oczekiwań może się bardzo rozmijać nawet z mężczyzną starszym 5-6 lat. Wtedy jeszcze naprawdę nie zna siebie ani swoich oczekiwań od życia. Co innego, jeśli na taki związek decyduje się 30-latka - kobieta wiedząca, czego chce i nadająca na tych samych falach co ten mężczyzna. Oczywiście ma to sens tylko wtedy, gdy oboje się kochają i w zadnym innym wypadku. Ale muszą być dobrze dobrani. Wtedy taki związek potrafi przetrwać wiele lat, a przykłady mam wśród przyjaciół.

Gość gość
akurat jestem w temacie, skonczyłam 19 lat, od maja spotykałam się z 31 latkiem, romans trwał 4 miesiące, widziałam opinie, że facet chce wrócić do młodszych lat. Coś w tym jest. Człowiek, z którym ja się spotykałam to człowiek impreza z natury, uwielbia ludzi,a spotkałam go w momencie kiedy rozstawał się ze swoją narzeczoną 3 miechy przed zaplanowanym ślubem, Ona go ustawiała, nienawidził tego, nie miał wolności. Co prawda nie doszliśmy do definicji związku, bo nie miało to nawet póki co racji bytu, ja wyjeżdżam na studia, oboje jesteśmy przeciwko związkom na odległość. Dużo mi ta znajomość dała, nauczył mnie wielu rzeczy, mam teraz inne patrzenie na świat, także łóżkowo na pozytyw, Nie był moim 1, wcześniejsze doświadczenia nie były zbyt miłe, on je załagodził. Całość to jeden wielki kurs przy czym nie dla każdego. Między nami było coś więcej niż łózko, swoista fala, na której oboje nadawaliśmy...jak to się mówi przynajmniej dla młodej dziewczyny to krok od zakochania..Moim zdaniem jeśli jest okej związek ma szase się udać, jeśli się osoby dogadują wiek po czasie zanika. Jesli zaś romans to jak najabrdziej tyle, że jeśli się człowiek będzie kontrolował żeby się nie zakochać i w momencie rozstania nie będzie żadnych krzywd.

Gość gość
hej, 19-sto letnia gościówo - chyba krok DO zakochania :D nawet cytatow nie znasz, a szpanujesz wiedzą :D kolo przeleciał nastkę a ty sobie dopisujesz do tego filozofię - jestem ten kolo ;) też lubie nastki bo są glupie jak but i rozkladają nogi dla starszych, bo niby się mądrości życiowych uczą albo lepszego r****nia... a my wam mówimy, że jesteście piękne I macie fajne cycki I nogi I żeby wam nikt nigdy nie wmówił, że poza ciałem (boskim) się nic nie liczy bo jesteście bardzo wartościowe a potem was r****my bo wy tego same chcecie a potem się jescze chcwalicie na forach jak to was kolesie w wieku taty r****li

Gość gość
a niech sobie dorabiają ideologię:D:D i tak cała przyjemność po naszej stronie :P

Gość gość
a później będzie sfrustrowana pisać, że rówieśnicy jej nie chcą tylko te młodsze :P A swoją drogą to jeśli jesteś ładna to lecisz na kasę i pewnie większe doświadczenie seksualne albo jesteś szpetna, że starszego bierzesz.

Gość gość
ma dziewczyna racje, po co jej gołoduupiec w jej wieku, co myśli, że fiut służy do rznięcia i sikania. Ale nie ma nic za darmo, niestety dziewczę skończysz jak Felicjańska, sfrustrowana alkoholiczka. Amen.

Gość gość
ma dziewczyna racje, po co jej gołoduupiec w jej wieku,- - materializm, lenistwo, egoizm i nieudacznictwo kobiet tak się właśnie objawia. Po co razem coś budować jak można przyjść na gotowe. Właśnie z tą myślą kobiety psują małżeństwa polując na żonatych mężczyzn nie interesując się tym, że często niewinne dziecko straci rodzinę.

Gość kaaś
Ja coś wiem o takich relacjach młodej dziewczyny ze starszym mężczyzną. Kiedy dziewczyna jest zagubiona to może się wplątać w coś takiego, nie wszyscy chcą ją tylko wykorzystać, są tacy którzy są w porządku. I własnie ja takiego poznałam, ale wszystko spieprzyłam, a teraz ponad rok się męczę tym, że on już nigdy nie spojrzy na mnie, jak na kogoś, z kim mógłby być. Odkochanie już nie jest takie proste, jak wejście w taką relację, więc wygrywają osoby mocne psychicznie. Warto się zastanowić, czy ma się tyle siły... Ja codziennie tęsknię :(