Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Widocznie nieatrakcyjny

Z moja eks byl czuly romantyczny seks widocznie jej nie podniecalem

Polecane posty

Wiesz, możesz mieć ochotę i na Claudię Schiffer :P To już kwestia priorytetów, ale licz się z tym, że jak wybierasz coś takiego to całe życie możesz sobie i marzyć. Co do zalet, jak nie masz w co wątpie bo każdy coś tam ma, to je stwórz a wady eliminuj.

Gość do krwawa
krwawa, mi sie po prostu marzy relacja oparta na pozadaniu. nie wiem dlaczego ty akurat wybralas swojego chlopaka, ale na pewno musial cie krecic rowniez fizycznie

Znaliśmy się prawie 2 lata i w tym czasie zdążył 2 razy ode mnie dostać kosza:P Zanim zapałałam głębszym uczuciem i stwierdziłam, że tylko jego chcę;) Ale ma szczęście, że go kocham i posiadam spory popęd to nie wysnuwa idiotycznych teorii, że go nie pożądam :P

Gość do krwawa
a mnie dziewczyna nie musi kochac, wazne by chciala ze mna uprawiac wyuzdany i szalony seks. mam jednak wrazenie, ze moje zycie seksualne jak sie pojawi bedzie nudne, statyczne i zachowawcze. teraz to juz taki etap, ze czlowiek pracuje i ma malo czasu na wszystko

No widzisz, ja nie mam ochoty na żaden seks z kimś kogo nie kocham. A reszta jest milczeniem ;) Jak mówiłam, kwestia priorytetów. Masz szanse na coś fajnego, jak każdy, ale trzeba się postarać. A Ty chcesz na łatwiznę iść i liczysz na mannę z nieba.

Gość do krwawa
Nie chcę iść na łatwiznę. Po prostu chcę ognistego, zwierzęcego seksu

Gość gość
Autor to rocznik 1987? Swoją drogą ja taki seks mam... Ale znałam tego osobnika dwa lata wcześniej. :P Był moim dobrym kolegą, jesteśmy razem ok. dwa lata. Tak naturalnie weszlismy w fazę zwiazku, ze dokladnej daty rozpoczecia go nie podam. :P Jest ogniscie, temperamentnie, czule, z pazurkiem... A jakims macho nie jest, chociaz dla mnie i tak jest przystojny - ma piekne oczy i usta, meska budowe ciala. Nie jest super przystojny, zwlaszcza nieogolony. ;) To nie regula. Pociagajacy ma byc charakter, osobowosc i to, jak na kogos dzialamy...

Gość do gość
a on mial przed toba parnerki? seks analny tez uprawiacie?

Gość do krwawa
poza tym glupio by bylo powiedziec dziewczynie, ze sie zyje chwila i o przyszlosci nie mysla. ja nadal mieszkam z rodzicami i wyprowadzki sobie nie wyobrazam

Chciej sobie czego chcesz. NIC w tym kierunku nie robisz więc nic od życia nie otrzymasz. Proste.

Gość do krwawa
a jak nie mam szansy wzbudzac w kobiecie ogromnego pozadania? poza tym o ile nie jestem jakis wymagajacy co do wygladu, to co do charakteru, sposoby bycia, gustu juz tak

Gość do krwawa
moze np. marzy mi sie taka przemadrzala, bystra dziewczyna jak ty? :P

Żelek jest wolna, może w pewnych aspektach mi nie dorównuje:classic_cool: ale jest wredna i przemądrzała, a lepszy rydz niż nic :P Powtarzam chłopie, ogarnąć się czas. I skończyć te fantazje o analu bo taka dziewczyna jak ja najpierw Ci zaproponuje takiego w wersji strap-on :P ­ Co Ci z tego myślenia przyszło? Co w ostatnich kilku dniach zdziałałeś?

Gość do krwawa
w ostatnich dniach tradycyjnie bylem zapracowany, a weekend poswiecilem na odpoczynek i spotkanie ze znajomymi - nici nici nici z kobiet

Zapisz się na prawo jazdy jak na tym punkcie masz kompleks. Są kursy weekendowe. Na nie sporo młodych kobiet chodzi.

Gość do krwawa
probowalem robic i naprawde mi to nie wychodzi, czulem sie jakbym to robil na sile i totalnie nie odnajdywal. czasem mam wrazenie, ze mam zaburzenia SI

Jest % ludzi który się nie nadaję. To zastanów się nad czymś innym, co pozwoli podnosić kwalifikację (by znaleźć mniej wymagającą czasowo pracę), rozwijać się a może kogoś poznać zamiast siedzieć i jęczeć jak 5letnia dziewczynka :P

Gość do krwawa
ciesze sie, ze to rozumiesz :) mam troche pasji, a co do pracy - chcialbym byc urzednikiem :P

Gość do krwawa
urzednik przynajmniej nie siedzi w pracy tyle godzin ;)

Gość do krwawa
poza tym moze mam taki typ urody, ktory sie zadnej nie spodoba

Gość do krwawa
a zelek podobno uprawiala rimming :O

Gość gość
do gość - nie, nie uprawiamy, nie wykluczam sprobowania, ale wg mnie - powiem wprost - od tego jest pochwa, a od srania - dupa wlasnie. Byloby to na zasadzie ciekaowsci, wyrazil chec sprobowania, ale nie nalega. Byliśmy oboje wcześniej w zwiazkach, więc nie jesteśmy dla siebie pierwszymi. Musicie przyciagac sie osobowosciami, miec jakas wiez, niewazne czy jestescie piekni. :) W spojrzeniu widac tak emocje, ze najbrzydsze oczy moga stac sie podniecajace jesli jest w nich prawdziwy ogień. ;) Mamy po 25 lat, uprzedzam pytanie.

Gość gość
do gość - nie, nie uprawiamy, nie wykluczam sprobowania, ale wg mnie - powiem wprost - od tego jest pochwa, a od srania - dupa wlasnie. Byloby to na zasadzie ciekaowsci, wyrazil chec sprobowania, ale nie nalega. Byliśmy oboje wcześniej w zwiazkach, więc nie jesteśmy dla siebie pierwszymi. Musicie przyciagac sie osobowosciami, miec jakas wiez, niewazne czy jestescie piekni. :) W spojrzeniu widac tak emocje, ze najbrzydsze oczy moga stac sie podniecajace jesli jest w nich prawdziwy ogień. ;) Mamy po 25 lat, uprzedzam pytanie.

Gość Prawiczek i kropka 1987 to Ty
jestes zalozycielem tematu????? :/