Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Widocznie nieatrakcyjny

Z moja eks byl czuly romantyczny seks widocznie jej nie podniecalem

Polecane posty

Ostatni post mnie dobil

Gość gość
może być taki związek, ale Ty zaczynasz od d**y strony, dla Ciebie związek jest nie ważny a liczy się tylko i wyłącznie seks i zaspokojenie Twoich kompleksów. A jeśli nie podniecałbyś tej dziewczyny wcale to pewnie by się z Tobą nie związała lub w ogóle unikała seksu pod różnymi pretekstami, a skoro seks był, tylko nie jak w p***olu to może ona taki seks lubi, nie każda kobieta lubi czuć się jak d****a podczas seksu, napisałam Ci - ogłoś się na portalu, bo niepotrzebny Ci związek tylko d*podajka raz na jakiś czas, a jeśli chcesz stworzyć związek to udaj się do psychologa lub seksuologa i najpierw popracuj nad swoim spojrzeniem na seks/związek i nad kompleksami.

Tzn. ten o tym, ze jak kobieta pozada mezczyzne to uprawia z nim dziki seks

A ona mogla sie mna jakos tam zauroczyc, mimo ze fizycznie jej sie nie podobalem

Gość gość
to nie prawda, poza tym kobieta może dopiero po jakimś czasie związku otworzyć się na inny rodzaj seksu, bardziej wyuzdany, a Ty tego nie wiesz, bo seks był ważniejszy od dziewczyny i wolisz dziwkę co da Ci d**y na wszystkie strony po 5minutach znajomości niż porządną dziewczynę - Twój wybór.

Nigdy nie zrobila mi loda, nie zgodzila sie tez nigdy na pozycje na pieska i na pagony

Akurat moja byla taka swieta nie byla i przede mna miala kilku partnerow. Jak bylismy razem miala rocznikowo 25 lat

Gość gość
Dokładnie.I użalasz się na swój wygląd,a nie iwesz,że są kobiety,które podnieca to jak facet nie jest za piękny???Czują się wtedy jeszcze bardziej pożądane i jeszcze bardziej się nakręcają na dziki seks.

A ja chce kobiete, dla ktorej bylbym ciachem i przystojniakiem. Dlatego teraz ostro pracuje nad wygladem, sylwetka i twardyn stylem. Chce zaczac wygladac jak macho

Gość gość
a skąd wiesz,ze nie była święta?z jakiegoś powodu miała tych kilku facetów i chciała być z Tobą,ja nie będe zgadywac z jakiego to TY z nią byłeś i jak poprzedni zostawiłeś,bo dziś liczy się d..a i seks

Moze ona po prostu za ladna dla mnie byla :D Niech sobie szuka przystojniaka z dyskoteki, ktory lubi tanczyc przy techniawce :-D

Byla moja pierwsza dziewczyna. A bylem z nia bo mi sie spodobala i mnie zafascynowala

Gość gość
ogól się na łyso,nie bedzie zakola widać założ soczewki i mów jak cham i jak spotkasz laskę która nie bedzie chciała dzikiego seksu to co????kurde to nie takie proste jak Ci się zdaje,a dlaczego są rozwody i tyle rozstań,swiat nie jest tak prosty jak się zdaje.jasne praca nad sobą jest dobra i potrzebna kazdemu do samozadowolenia,ale nie idz za bardzo ta drogą,tu miałes chociaż pewnośc że Cię nie zdradzi,że sznuje i chce z Tobą być,jasne wyrywaj laski na jedną noc,i za pare lat zadaj pytanie na forum..JESTEM PIEKNY DLACZEGO ŻADNA MNIE NIE CHCE

Gość gość
tej j****e tematy wlasnie zakladaja zafajdane prawiki koniotrzepy :o

Dodam, ze ona akurat byla typem modnej, uzywajacej samoopalacza dziewczyny, ktora lubi kluby itp.

Gość do krwawa
jesli potrafisz pisac ludziom, ze brakuje im intelektu itp. to nie dziw sie, ze podcinasz skrzydla. chlopak, ktory ceni sobie intelekt i nie chce prostej dziewuszki moze uznac ze takie jak ty to za wysokie progi. wybierze wtedy samotnosc, nie godzac sie na zwiazek z prosta, niezbyt bystra dziewucha

Gość do krwawa
ja np. pracuje w korporacji z fajnymi dziewczynami na poziomie, ale czuje sie dla nich zbyt dziecinny, za malo powazny i zbyt malo ogarniety

Gość gość
to może agencje towarzyskie. tam ci pani zrobi wszystko na co masz ochotę. dziki wyuzdany seks. chcesz i masz

Gość gość
Z opisu wynika ze jestes raczej brzydkim facetem. I chcesz liczyc na wyuzdany sex. Jasne chyba ze za niego zaplacisz prostytutce. Zerwales z lasaka bo Cie wystrczajaco nie pozadala. Ciekawe czy jakakolwiek inna bedzie Cie chciala na jakikolwiek rodzaj sexu. ZALOSNE

Tu nie chodzi o prostytutke, ale o to zeby czuc ze kobieta mnie pozada i ma na mnie straszna ochote

Nie jestem brzydki. Zakola sa raczej niewielkie. Jestem przecietny, ale zadbany i niebrzydki

Gość gość
Miles atrakcyjna laske. Ciekwe czy wystrczy Ci jakas brzydula ktora bedzie Cie pozadac. Jestes brzydki nie wymagaj cudow. Chyba nie znasz swojego miejsca w szeregu. To Ciebie zaszyt kopnal ze taka ladna byla z Toba. A Ty jeszcze narzekasz ze Cie nie pozadala. ZALOSNE

Gość gość
takie laski innym dawały anala, orala riming i inne rzeczy bo byli przystojniakami i je podniecali a ty tylko możesz po bożemu i to jeszcze po ślubie takie żcie niesprawiedliwe!

Seks, ze tak powiem lezac na plasko to dla mnie zaden seks. To juz wieksza frajda jest z ogladaniu na filmach analu w roznych pozycjach. PS. Pisalem, ze nie jestem brzydalem

Gość gość
Jak to byla Twoja pierwsza lasak to tak jestes brzydki lub malo atrakcyjny. Nie licz na cuda postaci wyuzdanego sexu. Pewnie penisa masz jeszcze 12cm

Mialem wczesniej spory tradzik, problemy ze stabilizacja zawodowa, do tego studiowalem niestacjonarnie - pare mnie zaczepialo, ale dopiero z tamta mo wyszlo

Gość gość
Za duzo p***oli sie naoogladales. A Anala rzadko ktora lasak lubi. Bo to porostu nie jest przyjamne dla kobiet. Sam sobie wsadz cos w tylek i zobacz czy Cie przyjamnie.

Gość gość
Mialem wczesniej spory tradzik, ***************************************** czyli byles brzydki. Ale oczekujesz wyuzdanego sexu. Najlepiej analnego bo masz malutkiego penisa a w tylek znaczy ciesniej. Oj nie widze zeby Ci sie to powiodlo.

Po pokonaniu trądziku nie jestem już brzydki. Dlaczego mam być dla partnerki kimś gorszym, z kim się tak w łóżku nie szaleje? Akurat penisa nie mam małego, ale to widać najmniejszy problem