Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zemdlalem dziś rano

Polecane posty

Gość gość

Czesc:-) Mam pytanie wiem że nikto na nie odpowie bo z tym do lekarza ale może ktoś pogada ze mną Dziś rano wstałem do łazienki zrobić siku i w czasie oddawania moczu zaczęło mi szumiec w głowie, zdążyłem usiąść i zemdlalem. Byłem na kacu bo wczoraj było wesele, czy to może mieć związek?

Gość THE wota
pewnie jestes w ciazy :classic_cool:

Gość gość
zarzyj witaminki. magnez. mniej pij.

Gość gość
Oczywiście, że może mieć związek - byłeś odwodniony i przemęczony.

Gość gość
Nie pije dużo tylko okazyjnie, zemdlalem drugi raz w ciągu miesiąca i też w łazience:-/ podczas oddawania moczu wtedy było to po 40 km na rowerze

Gość gość
i nie wiem w związku z tym czy iść do lekarza czy narazie nie

Gość gość
Młody facet nie mdleje byle kiedy, ot tak sobie bez powodu,nawet na kacu czy po wysiłku. Porobić wyniki i czym prędzej do dobrego konowała.

Gość gość
moze masz cos z niedotlenieniem mozgu musisz isc do lekarza

Gość gość
Jak to się powtarza, to trzeba iść do lekarza. Ale pierwsze pytanie było o związek omdlenia z weselem i kacem, dopiero potem napisał, że to nie pierwszy raz.

Gość gość
Kac mogl się do tego przyczynić. Ja bez powodu mdleje średnio co pol roku .. tak z 2-3h po sniadaniu, gdy już się ogarne. zawsze w tym samym miejscu. :D to już chyba rytual u mnie. Miał tak ktoś może? Mialam robione badania, niby wszystko jest ok.Moze taki mój urok?

Gość gość
Do jakiego lekarza ufać się? do rodzinnego czy od razu do kardiologa czy neurologa? tak pomyślałem czy nie pojechać samemu na pogotowie, tam by mnie przebadali kompleksowo od razu

Gość gość
Do lekarza rodzinnego idę jutro. Napewno ba początek Da mi skierowanie na badania, może mam braki w potasie i magnezie , takie mam podejrzenia bo pobolewa mnie głową i co jakiś czas drżą mi nerwy w różnych częściach ciała teraz np na przedramieniu., więc wskazuje to na potas

Gość 445644
A czy możliwe jest że ktoś przy braku potasu i magnezu ma idelane wyniki morfologii??

Gość 445644
To możliwe?? jak napiję się soku z pomidorów to po jakim czasie mogę poczuć poprawę samopoczucia??

Gość gość
Zdarzyło mi się mieć idealne wyniki przy niedoborze potasu. Nie wiem jak szybko pomagają naturalne źródła, ale możesz kupić tabletki z magnezem i potasem bez recepty, na pewno szybciej pomogą.

Gość gość
Bo warjujace ciśnienie też może być przez potas?

Gość gość
Kupiłem asparagin , tylko czytam w necie że za dużo potasu też jest źle , więc nie wiem jak brać , a jeśli bd brał zgodnie z ulotką to jak długo??

Gość userrrka233
zawsze warto profilatycznie zbadać krew, podczas jonogramu wyjdzie czy borykasz się np z niedoborem potasu, którego objawy często mylone są z niedoborem magnezu

Gość gość
może masz zawał :o

Gość gość
Miałem to samo 35 lat, wizyta w szpitalu diagnoza omdlenia mikcyjne. Skończyło się na urazie głowy + Nie miłym przeżyciu.