Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dostałam potwierdzenia dostarczenia smsa

Polecane posty

Gość gość

Wiecie jakie moga być przyczyny? Zawsze dostaję, mam to w ustawieniach. To dla mnei bardzo wazny wiadomość, nie chcę wysyłac drugi raz tej samej. Czy mimo wszystko ta osoba mogła dostać moją wiadomość, chociaz nie przyszło potwierdzenia dostarczenia?

Gość gość
Jak ta osoba włączy telefon to dostaniesz potwierdzenie 😴

Gość gość
Czyli to może być dlatego, że ona ma wyłączony telefon? Nie śpij, dzięki za pomoc :P

Gość gość
dodal twoj nr do blokowanych...w niektorych tel tak mozna...i nawet nie wie ze do niego napisalas:classic_cool:

Gość gość
Na pewno ta osoba nie dodała mnie do blokowanych, bo pierwsza do mnie napisała z pytaniem, ja jej odpisałam, to nie moja znajoma, tylko ktoś z pracy i dlatego tak wariuję, czy doszło :( To bardzo wazny sms

Gość gość
to zadzwon i sie zapytaj czy odebrala tego esa:classic_cool: bosz...zeby tylko takie problemy miec:D

Gość gość
Dzwonienie odpada, no ja w tej chwili mam taki problem, a po tematach tu zakładanych widzę, że większość ma jednak głupsze niż ja :P Pytam jeszcze raz, moze ktoś coś wie, czy przyczyna moze byćtaka, że ona ma telefon wyłączony? I ten sms jednak doszedł?