Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość toluś
a te tabletki to ponoć pomagają zajść...rozumieme na receptę? lekarz sam Ci zaproponował czy musiałaś prosić?

Gość gościówa 22
Hej :-) Rany a ja mam dzisiaj małego jęczka w domu ;/ Wyżynają jej się górne zęby oczne i to chyba od tego... ehhhh dzisiaj w nocy 2 godziny (od 1 do 3 ) nie spała tylko się bawiła w łóżeczku ... Kochane ja wam powiem tyle, już na żadne objawy nie będę zwracała uwagi bo to chyba tylko takie wkręcanie. W zeszłym cyklu miałam zawroty głowy, mega chęć jedzenia wszystkiego popadnie, śluz przed miesiączką właśnie taki jak w dni płodne, a jajniki rwały nieziemsko ;/ Dlatego byłam prawie pewna , że mała kruszyna zagnieździła mi się w brzuchu :( I nie pytajcie jakie wielkie było rozczarowanie :-( Teraz stwierdziłam co ma być to będzie :-) Agnes strasznie ci współczuję , że sama w domu siedzisz.Ja się strasznie wczoraj z moim mężem pożarłam ;/ Czasami mu mówię , że ma spieprzać mi z oczu i nie wracać ( w gniewie właśnie takie teksty od obojga z nas wychodzą) Ale właśnie jak sobie pomyślę co by było gdyby go nie było?? Kocham go nad zycie i nie wyobrażam sobie życia bez tego głupola :-)

czesc dziewczyny ja leze po operacji. dobrze ze tylko do niedzieli. bo najlepiej w domku sie zdrowieje.

Gość gościówa 22
Dokładnie agnes - najlepiej się zdrowieje w domu. A jak się czujesz??

gosciowa - ja z moim nie raz sie klocilismy wyzwiska straszne szly w zlosci. ale godzimy sie zawsze tak samo hihi sexik. kocham mojego meza jak nikogo na swiecie i wiem ze on tak samo mnie. poprostu zyc bez siebie nie umiemy. a klotnie czasami trzeba.

Gość toluś
zdrowiej!:) mnie martwi ten śluz...:(

tolus - teraz dopiero przeczytalam o twoim sluzie wiesz co jak przed okresem nawrt tydzien przrd juz we wkladkach chodze bo mi leci bialy sluz. wiec wydaje mi sie ze okres dostaniesz zaraz.

Gość gościówa 22
U nas jest problem taki, że oboje jesteśmy mega uparci ;-/ z tym , że ja w przeciwieństwie do męża nie potrafię zasnąć póki się nie pogodzimy ;-) Dobrze jest, zawsze mogło się trafić gorzej ;-D

Gość toluś
agnes, ale ten śluz nie jest biły tylko ciągnący (bardzo lepki) i przezroczysty, a wkładek nie używam bo nie mam potrzeby...eh:(

Gość gościówa 22
Toluś jeśli masz dwa dni do okresu to możesz już testować przecież

my to tez uparci. a jak sie poklocimy to czasami spimy w osobnych pokojach ale w nocy smsy od meza czy przyjde do niego albo on sie pyta czy moze przyjsc.:-) . a gracie w rozkazywanki? my czasami.zwlaszcza w weekendy rano rzucamy moneta albo gramy w lotki kto przegra usluguje caly dzien wygranemu. ale wtedy jest smiesznie. kiedys jak wygralam to maz do lazienki na rekach musial mnie nosic. itp. rozkazy.:-):-):-)

Gość gościówa 22
Agnes!! Mega gra ;-D Chyba muszę pograć w nią z mężem , bo zazwyczaj to ja mu muszę usługiwać - wiadomo nie pracuję tylko siedzę w domu

Gość toluś
tak, jak się podcieram po siusianiu (cóż za naturalistyczne opisy hehe) to na papierze jest taki właśnie przezroczysty, bardzo ciągnący i bardzo lepki sluz. a tak żeby na majtkach (żeby była konieczność noszenia wkładki) to nie

Gość gościówa 22
To dlaczego nie zrobisz testu??

gosciowa ja tez nie pracuje i ciesze sie jak wygram nieziemsko bo wtedy wykorzystuje mezulka na maxa. :-):-):-)

Gość gościówa 22
Ahahaha a ja myślałam, że tylko ja tu jestem kurom domową ;-D a ile agnes masz lat? jeśli można wiedzieć?

Tolus tak na recepte. Lekarz sam mi zapisal. Moze faktycznie zrob test juz. Agnes no to niezle sie bawicie :-) zycze szybkiego powrotu do zdrowia :-)

dziekuje MalaNadzieja:-). gosciowa -zaraz koncze 34lata. maz ma 27. pare lat temu prCowalam ale pozniej poznalam meza i stwierdzilismy ze nie bede pracowala. i zajmuje sie domem.

Gość toluś
no jeszcze nie robię testu bo teoretycznie @ ma być jutro lub pojutrze...jak się nie pojawi na dniach to zrobię, ale jakoś tak mam przeczucie, ze przyjdzie...przez ten ból pleców....

Gość toluś
kurde, co za emocje :d kto pierwszy, kto pierwszy ;)

Gość Eyeque
Hej dziewczyny. Na boga, zróbcie te testy, bo zawału można dostać :P. Powiem Wam jeszcze, że z synem test blady wyszedł mi tydzień po terminie @, a w tej ostatniej ciąży 5 dni przed. Więc naprawdę nic nie wiadomo. -- A ja... chyba dostaję okres! :D Jezu, jeśli się rozkręci, będę naprawdę szczęśliwa, bo to znaczy, że wszystk wraca do normy. I już za trzy tygodni niecałe będę znowu robić dziecko :D.

Gość Eyeque
Oczywiście, że będziemy. Zdradzę Wam sekret - to jest mega szczęśliwy topik. Nie mogę napisać tego w temacie - bo zlecą się wszyscy :P. -- Ktos pytał (wybaczcie, nie pamietam), skąd nick - a bo wszystko pozajmowane i spojrzałam na stare opakowanie po suplemencie, który kiedyś dawałam synkowi :). Nazywa się eye q, ale trochę zmieniłam i już, ot cała tajemnica :P

Gość gościówa 22
Ja również nie mogę się doczekać aż któraś się pochwali cudowną nowiną :-) Agnes szczerze mówiąć chyba bym zwariowała siedząc w domu sama;-/ Tylko bym rozmyślała i użalała się nad sobą ;-/ Tak z ciekawości - co robisz całymi dniami?? :-) Kochane ja mykam robić zraziki na jutrzejszy dzień - zajrzę później :*