Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość kasiula1234
agnes u nas nie ma tak że w okresie grzewczym płacimy więcej, pobieraja nam zaliczki przez cały rok, to jest opłata stała w czynszu. Plus tego taki, że mimo okresu grzewczego, który trwa od połowy września do marca, włączają ogrzewanie zawsze gdy temp spada do iluś tam stopni...

Gość kasiula1234
kurde zeżarło mi posta !!!!

to fajnie macie kasiula. bo np. moja tesciowa ma tak, ze po okresie grzewczym ma niedoplate i musi wyrownac. ona nie ma duzo ale inni to nazekaja ze duzo musza doplacac. cos takiego.

Gość kasiula1234
u nas tylko za wode może być nadpłata albo niedopłata....rozliczamy co 3 m-ce, potem jednorazowo się zwiększa albo zmniejsza czynsz....

kurcze, nie odświeża mi postów, agnes my płacimy za 2 miesiące w zimę ok. 1200 zł (plus minus)plus do tego mieszkanie prawie 400 i się uzbiera okrągła sumka wrr, jedyny plus, ze mogę włączyć sobie kiedy chcę :)

Gość kasiula1234
joanne, twoje rachunki zimą - masakra !!!

mi tez cos szwankuje kafe. to joanna tez sporo placicie. ale wlasnie plus masz cieplo w dzien i w.nocy. u nas to jak maz wstaje po 4-tej raniutko do pracy to lodowka w domu. wtedy ide rozpalam czekam z pol godz i spac sie klade. wstaje dozucam do pieca i cieplo jest.

mój mąż to się wiecznie denerwuje, ale myślę, że uda nam się sprzedać i uciekniemy stąd, aby nasze przyszłe dziecko miało ciepełko, bo podłoga jest koszmarnie zimna :(

joanna - mowi sie ze prawdziwy mezczyzna to sadzi drzewo buduje dom plodzi syna:-) . nie pamietam kolejnosci. to zycze aby wam sie wszystko udalo.

Gość kasiula1234
Laski muszę latorośl swą do mycia zagonić, bo coś ociąga się dzisiaj...oczy mydli...lece...odezwę się później, pod warunkiem że nie zasnę :P

agnes, też nigdy nie mogę zapamiętać, kasiula - leć, niech maluch kładzie się lulkać :) dzisiaj nic w TV nie ma, a obejrzałabym jakiś ciekawy filmik...

joanna - jak to nie ma na tvp2 - barwy szczescia potem m jak milosc potem na tvn. prawo agaty a potem na tvp1. za wszelja cene super film. :-):-):-):-):-)

uciekam dziewczęta, do juterka i miłego wieczoru, coraz bliżej TEGO dnia :) dobrej nocki :)

Gość gość
Chcialam sie tylko przywitac po pracy :-) my niestety wynajmujemy mieszkanie. Nie mamy swojego ale narazie to jest ok :-) chociaz nie ukrywam ze moim najwiekszym marzeniem jest mieszkanko. Jak urodzi sie kiedys drugie dziecko to napewno bedziemy szukac czegos innego. Tu mamy 2 pokoje

Gość gość
U gory to ja :-) MałaNadzieja

czesc dziewczyny. co slychac u was? ja kawke pije i wlaczylam sobie film na dvd. potem pojde na maly spacerek chociaz w nocy noga mi dokuczala. ale z drugiej strony musza ja poruszac bo wogole bedzie klapa. za oknem sloneczko wyszlo fajna pogoda.

Gość toluś
siema, mam doła:(

Witam się serdecznie. Jestem mamą 3,5 rocznego Smyka i teraz zaczęliśmy się starac z mężem o rodzeństwo dla Niego. Przy pierwszej ciąży udało Nam się w I cyklu, ale teraz mam jakiś niewytłumaczalny lęk, ze może Nam się wogóle nie udac...w sumie dopiero I cykl starań za Nami, jutro ma przyjśc @ i zamierzam zrobic test, ale nie nastawiam się za bardzo. W każdym bądź razie będę szczęśliwa, jeśli do końca roku uda Mi się zafasolkowac:-D

Gość kasiula1234
Ja tez jestem...:) U nas też słonecznie :) wysiedzieć nie mogę w domu bo sąsiad nade mna wierci od samego rana, że aż wszystko drży...uroki bloków, ale laski ile można wiercić, 2 godz z małymi przerwami ?!masakra!!! ----- agnes teź myślę o spacerku....do sklepu bo mam ogromną ochotę na loda ( a nie jestem lodożercą, tak mnie naszło jakoś ) ----- Toluś co się dzieje? skąd te smutaski?

Gość kasiula1234
Agita witamy :) Trzymam kciuki za pozytywny test :) A czujesz się jakoś inaczej?

Czesc dziewczyny. Ja robie obiadek :-) zapiekanke z miesem mielonym :-):-) Agita witaj. Zycze zeby na tescie byly dwie kreseczki piekne Tolus co jest? Kasiula pierwsze zachcianki ??

witaj Agita tedtuj i daj znac. jak zawsze trzymamy kciuki. kasiula dobrze pamietam ze Ty pierwsza z nas jestes w ciazy?

Gość kasiula1234
agnes zgadza się...:):):) pierwsza i jak na razie nikt do mnie nie dołączył :( no dalej dziewczyny !!!! Mam nadzieję że wkrótce się to zmieni :) ----- małanadzieja dokładnie tak :) u mnie mdłości się zaczęły :( nie mogę na mięso patrzeć i wszystko mi śmierdzi okrutnie...tylko te lody jakoś tak mnie ciągną...

Dziękuję Dziewczyny za miłę przyjęcie:-) kasiula1234 z objawów innych to może to, że mam bardzo wrażliwe sutki i brodawki (całe cyce bolą, ale tylko trochę przy dotyku) temperatura nadal utrzymuję się wysoka - dziś rano 37,3 a w sobotę miałam takie plamienie brązowe. Niestety nie mogę porównac do I ciąży tych objawów, bo wtedy wogóle nie myślałam o objawach, zrobiłam test 2 dni po terminie @ i były 2 kreski (chociaż jedna była naprawdę bladziutka) A tak wogóle kasiula 1234 to gratulacje:-) Oj do jutra to chyba jajko zniosę:-D i jak tylko zrobię test to dam Wam znac oczywiście:-)

kasiula - my z mezem intensywnie od przyszlego cyklu sie bedziemy starali. i mam nadzueje ze beda efekty wkoncu. zamiezam mezowi kupic jakies tabletki na poprawe nasienia. w nastepbym tyg. wroci zacznie je brac to akurat do nastepnego cyklu zaczna juz dzialac. (jakos tak).