Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość joanne84
toluś, my z racji sytuacji naszych rodziców (moi żyją osobno a teść nie żyje) zapewne sami spędzimy ten dzień, a Ty planujesz zaprosić rodziców??

Gość toluś
agnes jak szukasz inspiracji to pooglądaj na tvn player odcinki Ugotowanych, tam są różne fajne dania

Gość toluś
no właśnie nie wiem, wiem ze niektórzy tak robią ze zapraszają najbliższych (rodzice, rodzeństwo), jakiś uroczysty obiad, tort...ale sama nie wiem. znając zycie pewnie spędzimy sami i też będzie ok:)

Gość gościówa 22
Ja nie zapraszam - kto chce ten przyjdzie - tz pewnie teściówka bo mnieszka w tej samej wiosce co my .... Tak jak już mówiłam- nie cierpię piec ciast i wiecie co?? dzisiaj upiekłam z paczki " kopiec kreta " i wierzcie lub nie ale wyszedł zakalec ;-D hahahahahaaaa porażka na całej lini

Gość joanne84
sorki za wklepanie tych samych postów, ale dopiero się "uczę". Ugotowani?? uwielbiam to oglądać i w końcu przekonałam swojego męża do zup "kremów" a tam serwują tego mnogo :D

Gość toluś
wiem, nie wiem, wiem....ale ja mam składnię:O....;)

Gość toluś
no fajny program i jak ktoś lubi gotowac lub tak jak agnes szuka pomysłów to warto pooglądać...

gosciowa- nie martw sie ze zakalec(chociaz sie zasmialam) te ciast jest jedno z najglupszych do zrobienia. najprostrze jest kruche a na nie mozesz kazdy owoc polozyc. no wlasnie za bardzo nie chce gotowac. wole jak mi podaja gotowe dania.:-). moze wybiezemy sie do restauracji ale u mnie w miescie nie ma fajnych. a moze zafundujemy sobie kolejne tatuaze.hmmm

Gość joanne84
dziewczęta, a wracając do tematu, czy któraś z Was ma tyłozgięcie?? bo według mojego lekarza mam "taaaaakie" duże :|, żadna ze znajomych, która stara się o dzidziusia nie ma i nie wiem czy to jest jeden z powodów przez który zajście w ciążę jest utrudnione

Gość toluś
a co to jest to tyłozgięcie? i po czym to rozpoznać? na usg albo podczas zwykłego badania ginekologicznego lekarz może to stwierdzić? po czym u Ciebie to stwierdził?

Gość joanne84
i znowu artykuł, który mówi o znalezieniu zwłok noworodka w centrum miasta, no comment....

Gość joanne84
macica jest skierowała ku tyłowi, podobno poczęcie jest trudniejsze, lekarz przy zwykłym badaniu jest w stanie określić w którą stronę jest wygięta macica, a krzyż przy tym mnie boli niemiłosiernie, no i podobno b. boli podczas porodu (z opowieści mamy)

Gość toluś
hmm, no mi nigdy lekarka nie powiedziała e mam macice odchylona do tyłu, więc zakładam ze nie mam...ale skoro Twoja mam tez to ma i w ciąże zaszła to Ty tez możesz:)

Gość joanne84
bądźmy dobrej myśli, że już niedługo każda z nas będzie mogła cieszyć się szczególnymi chwilami. Chciałam się pochwalić, ze dzisiaj o 16.10 zostałam ciotką małej dziewczynki, psiapsiółka (o której wcześniej wspominałam) dzisiaj urodziła :)

Gość toluś
no to przekaż jej od nas gratulacje:) jak się Mała nazywa?:)

Gość joanne84
przekażę przekażę :D, Mała Nadia, jak to jej babcia mówi, że nie może nigdy zapamiętać to przekazuje, "jakieś takie rosyjskie imię" haha, po jej rodzicach wiem, że nasza dziewczyny sytuacja nie jest zła i warto mieć nadzieję :)

Gość toluś
taaa nadzieja umiera ostatnia;) a może nazwała ja Nadia bo to odpowiednik naszej Nadziei...:) moglaby być tez Wiktorią bo jej rodzice niewątpliwie odnieśli zwycięstwo:)

joanna- moja kolezanka tez tak ma i kiedys wspomniala ze musieli ba pieska sie kochac zeby zaszla. udalo jej sie.

Gość joanne84
toluś, oczywiście, że dlatego Nadia :) agnes - my już wszystkie pozycje z mężem przerobiliśmy, można rzec, że cała kamasutra przerobiona dla tej dolegliwości :D na pieska owszem, z tym, że od 14-18 dc boli mnie w tej pozycji i trzeba inaczej sobie radzić, niestety na razie bez rezultatów.

Gość toluś
a mi sie wydaje ze to od pozycji nie zależy...jak kobieta ma zajść to zajdzie, co ma dolecieć doleci tam gdzie trzeba...

joanna uszy do gory. wszystkie sie staramy i czekamy kazdego miesiaca. wkoncu nam sie uda. oby jak najszybciej.:-)

Gość joanne84
toluś - nie wiem czy to jest zależne, ale warto spróbować jak ktoś kiedyś poradził, agnes - dzięki Wam dzisiaj pójdę spać w lepszym nastroju, bo ostatnio znowu mnie doły łapały :) czekam na kolejne dobre wieści od Was :) no i liczę na łut szczęścia dla siebie :D

Gość joanne84
ja jeszcze nie idę, oglądam CSI Miami :D i trochu chcę tutaj z Wami posiedzieć :) męża wysyłam z piesulką bo dzisiaj już nie mam mocy na wychodzenie spod kocyka :)

Gość toluś
no ja jeszcze siedzę...martwią mnie moje długie cykle (ale zawsze takie były), dlatego chce brać ten wiesiołek żeby je w naturalny sposób skrócić bo jak ja mam wiedzieć kiedy mam owulacje przy cyklach takich jak ten- 42 dni:O

Gość gość
Z pierwszą ciąża to poszło szybko w pierwszym cyklu, a po każdym stosunku robiłam tzw 'świecę'- kladlam się pod ścianą,pupcia i nogi w górę i tak 20min :D śmieszne ale może coś w tym jest :p

Gość toluś
ja świecę tez robiłam i mi to nie pomogło....ale warto może spróbować:P

to fajnie ze sobie pogadany jeszcze. tolus - to jesli masz 1dc dzisiaj to zacznij go brac i kup castagnus i zobaczysz co bedzie w nastepnym cyklu. joanna - na ktorym ogladasz cia. tez to lubie . ale odkad mamy zwykla siatkowa antene to rzadko na kanalach leci ten serial.

Gość joanne84
świece też przerabiałam i nic, komicznie to wyglądało, jak mąż mnie przewracał na plecy i nogi do góry ciągnął hehe, no i stanie na głowie nawet o 2-3 w nocy :P czytałam, ze któraś z Was zamawiała testy owu przez allegro, one tanie są, czy to aby na pewno skuteczne?? wiecie coś na ten temat?? chyba muszę zacząć mierzyć temp. i robić testy....