Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

U mnie też się testy owu nie sprawdzają, bo mam podwyższony poziom LH i często pokazują owu nawet gdy jej nie było.

To własnie mialam na mysli z tymi testami a mój lekarz to bez monitoringu stwierdził ze owu jest. Nigdy nad tym sie nie zastanawiałam. 'Agnes ja narazie z mężem sielanke mam. Test mi oddał jutro rano znów działam a co tam jak sie dołować to konkretnie a moze akurat cos tam bedzie. Brzuch mnie kłuje od rana z przerwami takie drobne igiełki raz na jakis czas jak chodze. Ale okresu brak. Cycki sobie odpusciły i juz nie bolą nic

Hejka dziewczęta, żyje i mam się co raz lepiej, brzuch trochę ciągnie ale myślę że szybko dojdę do siebie,dnia nie zaczęłam od kawki ale herbatke Wypilam, glodna jestem glodza tutaj Buu, trzymajcie się ciepło i n ie zapominajcie jaki mamy cel

Hej Joanne. Szybkiego powrotu do normalnego życia Ci życze. I dużej porcji frytek i lodów jak stamtąd wyjdziesz :) Myśle że nikt nie zapomina jaki ma cel ale to jest tak długa droga ze mozna w trakcie sie strasznie załamac. Ja dzis wpadam w doła, okresu brak, test negatywny i 27dc. Czekam dalej.

Cześć, achh ile tu się wydarzyło od wczorajszego popołudnia :) aż miło poczytać :) joanne bardzo się cieszę i ja :) wszystko jest na dobrej drodze :) gościówa nikt się raczej nie gniewa-każda z nas może mieć takie chwile, ale jesteśmy tu po to, żeby się wspierać także głowa do góry :) agnes gratulacje :) Anna dasz radę!! Jeszcze troszeczkę i się wyjaśni achh wiem, że to trudne.. Chciałabym Wam zadać pytanie: Czy podczas dni płodnych po staraniach boli Was brzuch? Mnie niemiłosiernie za każdym praktycznie razem boli dół brzucha-taj jak jajniki ciągnie i mam takie trochę skurcze... Dzisiaj to już odczuwam te bóle na maxa a jestem prawdopodobnie w trakcie owulacji.. nie wiem czy się martwić ;)

Betka ja tez tak mam ale mnie do tego jeszcze bolą plecy, taki ucisk w krzyżu.

Dziękuje Anna za odpowiedź, czyli to musi być normalne :) Nie poddawaj się tam!! Zakopujemy doły ;) bierz łopatkę i do roboty :)

Witam Dziewczyny:-) . Daisy i jak Twojej córci śpi się w nowym pokoju? . Aaaga śmigasz w końcu na betę? ja w I ciązy brałam luteinę 6 tabletek dziennie do 16 tc, właśnie ze względu na niski progesteron, krwiak i plamienia. Teraz gin mi powiedziała, ze jak tylko wyjdzie pozytywny test to od razu mam przyjsc po duphaston. . Anna witaj:-) i trzymam kciuki, żeby @ jednak się nie pojawiła:-) Co do wieku to ja w grudniu będę obchodzic 30-tkę:-) a synek w kwietniu będzie miec 4 latka:-) Anna Myśmy synka "trafili" też za I razem:-) I nie poddawaj się:-) dopóki @ nie ma to nadzieja jest:-) . agnes oj to porządnie chłopa potraktowałaś...w sensie braku obiadu...chyba nic bardziej "motywująco" nie działa na chopa jak brak pysznego obiadu:-p Co do stron to ja zazwyczaj przeglądam Kafe, forum na vitallii i jeszcze mam grupę z koleżankami z Polski na BBforum. Tak pozatym to lubię poszperac w przepisach na zdrowe dania:-D no i jakies wiadomości, trochę Fb i w sumie to koniec:-) A jak kolano? . U nas w sumie kłótnie to rzadkośc... w sumie tak na poważnie to pokłóciliśmy się chyba raz w życiu, a tak to o jakies pierdoły i nie lecą rzeczy, ani wyzwiska, tylko żale, a po kilu godzinach góra jednym dniu emocje ostygają i wszystko wraca do normy:-) Mój z natury tez jest ugodowy, chociaż nie powiem, swoje zdanie ma, ale ogólnie zazwyczaj zgadza się ze mną w danej kwestii:-) . joanne cieszę się bardzo, ze lepiej sie czujesz i że lekarz uratował wszystko:-) a kiedy wychodzisz? i nie ma kto Ci donieśc jakiegos jedzonka? bo wiadomo, jak to "wspaniale" karmią w polskich szpitalach:-o . MałaNadzieja pytałas czy wytrzymam z testowaniem:-) w sumie jakos teraz nie mam wcale parcia, nie ciągnie mnie do testowania i sama się dziwię dlaczego??? Natomiast jeśli chodzi o "okres" w ciąży to niestety sie nie zgodzę, bo moja bliska przyjaciółka będąc w ciąży z drugim dzieckiem krwawiła przez 2 miesiące w okresie, w którym miała planowo miec @. O ciąży dowiedziała się będąc w 11 tc przy rutynowej kontroli u ginekologa:-) MałaNadzieja masz rację, aż żal serce ściska, jak dziecko pyta kiedy zobaczy babcię...u Nas Aleks już pyta kiedy jedziemy do babci i dziadka, bo On bardzo tęskni... Kochana Ty i w Święta i w Sylwestra pracujesz? to chyba trochę niesprawiedliwe co? współczuję... . gościówa cieszę się, ze jednak od Nas nie odeszłas:-) Jeśli chodzi o smaki przed okresem to ja jestem wtedy jak odkurzacz....słone na przemian ze słodkim bym jadła:-D A jak testowanie? powtórzyłaś dziś? . Betka My w I cyklu staran kochalismy się codziennie, a teraz od kiedy skończył mi się okres ( więc nie tylko w dni płodne) seksimy się co 2 dni:-) i nie zadręczja się Kochana:-) ja wiem, ze psychika potrafi Nam płatac figle, ale musimy sobie radzic i nie tracic nadziei:-) betka ja też mam przegrodę, ale niestety dosyc dużą:-( jesli chodzi o seks w dni płodne to ja nie zauważyłam jakiegoś specjalnego bólu... . Eveline witaj ponownie:-) a kiedy idziesz dokłądnie na USG?

Mój emek raczej nie grywa na kompie, kiedys za kawalerstwa grał i to duzo, ale teraz jakos szkoda Mu czasu na takie rzeczy:-) . Ja też uwielbiam Święta i już się nie mogę doczekac...normalnie jak dziecko:-) My ogólnie jedziemy na 3 tygodnie do PL do moich rodziców i w wigilię będziemy My, rodzice, moja siostra z rodziną, babcia, ciocia, wujek i kuzyn, cczyli taka najbliższa rodzina:-) w Pierwszy dzien Świąt to My chodzimy do babci i wujostwa, a w drugi jeździemy do drugiej super cioci i idziemy na Cmentarz. O kasie nawet nie mówcie....Masa prezentów, a kasy dodatkowej emek nie dostaje niestety. Pięcioro dzieciaków do obdarowania ( w tym 2 chrześniaków) + dorośli...oj zawsze wyjazdy do PL Nas "pogrążają" ale wcale nie żałuję tych wydanych pieniędzy:-) . Ja mam w sumie tylko jedną siostrę, ale też nie wyobrażam sobie, żeby Alusiek miał byc jedynakiem:-( . A tak pozatym to U Nas powoli zima zaczyna gościc...normalnie, aż się nie chce nosa wystawiac z domu...brrrrr. . Co do @ to nadal u mnie brak, ale ostatnio też się trochę spóźniła, więc czekam sobie spokojnie dalej:-) myślę, że nawet nie jutro tylko w sobotę zatestuję, jak wredota nie przyjdzie:-) . Natomiast co do Aleksa, to wczoraj spędziliśmy cały dzien u lekarzy...najpierw w przychodni, a stamtąd dostaliśmy skierowanie do szpitala...Pojechaliśmy bo Aleks od poniedziałku był niespokojny, płakał, a od wtorku mówił, ze głowa Go boli...Koniec końcem na badaniu przeprowadzonym w szpitalu wyszło, ze w miejscu uderzenia ma niewielkie wgniecenie w czaszce i najprawdopodobniej to jest powodem bólu. Jeśli do 2 tygodni ból będzie się powtarzał to będziemy musieli robic EEG i TK a także dokłądne badanie słuchu i wzroku niestety:-(, ale jestem dobrej myśli.

Gość gościówa 22
Cześć dziewczyny ... Nastrój dzisiaj trochę lepszy. Staram się wziąć w garść i nie myślećo kolejnej porażce. Betka - raczej nie odczuwam bólu w dni płodne podczas stosunku. Czasami się zdarza gdy np. na pieska się kochamy ale nie, żeby akurat w dni płodne :) Joanne - a kiedy wychodzisz??

Gość gościówa 22
Agita a wy tak dla wszystkich prezenty kupujecie na święta?? Rany ja to bym musiała pożyczkę wziąć żeby wszystkich obdarować :) My robimy tylko rodzicom , dziadkom no i oczywiście sobie i córce :) Mamy w sumie dość sporo wydatków na święta , bo obie mamy mają w święta urodziny :) Moja mama 26, a teściowa 1 styczeń :) U nas jakoś zimy nie widać. Raczej jesień bo leje niesamowicie.

Agita ojejej oby wszystko było dobrze z Maluszkiem!! Biedny.. nie dziwię Ci się, że nie myślisz teraz o testowaniu skoro masz zmartwienie z Syneczkiem.. Trzymam mocno kciuki i życzę dużo zdrówka!! A wiecie ja za każdym razem mam te bóle.. raz mniej a raz bardziej dokuczliwe.. Chyba przy najbliższej okazji muszę porozmawiać o tym z ginem..

Gość gościówa 22
Betka nie wiem czy nie doczytałam , czy po prostu nie mówiłaś - gdzie mieszkasz?? Też na pomorzu?

A my mamy pięcioro chrześniaków.. u niektórych dochodzi jeszcze rodzeństwo bo tez maluszki to trzeba jakiś prezencik kupić.. Obdarowujemy tez babcię i dziadka, rodziców jednych i drugich (moja mama 25.12. ma tez urodzinki w święta) no i rodzeństwo jakiś drobiazg zawsze dostanie (moja siostra ze szwagrem i męża brat z żoną).. Trochę tego jest, ale jakież to miłe coś komuś podarować :) co roku marzy mi się śnieg w święta-może tym razem się uda :) będzie bardziej klimatycznie :)

aaa i w grudniu imieniny taty jeszcze :) same okazje do świętowania :) tak w sumie przez cały rok hehe

Gość gościówa 22
Ha ha ha Betka ja właśnie na to samo liczę. W tym roku śnieg i mróz się wstrzymują i mam cichą nadzieję , że będą piękne święta ... A my nie będziemy w trójkę tylko czwórkę :(

Gościówa U Nas też w sumie nie dla wszystkich prezenty kupujemy, ale prawie:-) Tu w DE kupujemy dla przyjaciół + Dwoje ich dzieciaczków, a w PL kupujemy sobie, rodzicom, Mojemu Synkowi, Mojemu Chrzesniakowi, Mojej siostrze i szwagrowi. No i w tym roku, jeszcze wypada roczek Chrześniaka od Mojego emka więc dodatko prezent... i dlatego trochę się tego nazbierało. U Nas padało przedwczoraj,a wczoraj i dzisiaj już szrona rano i para z buzi leci:-p A powtarzałaś dzisiaj test? przperaszam, jeśli nie doczytałam... . Betka Dziekuję:-) i ja też marzę a śniegu na Święta, zawsze mnei to jeszcze pozytywniej nastraja:-) . My teściów z wiadomych przyczyn nie obdarowujemy...owszem jedziemy tam pod koniec grudnia, ale typowo na Święta nie. Zresztą Oni też Nam nigdy nei kupowali prezentów...

Gość gościówa 22
Źle napisałam. Moim marzeniem są piękne białe święta i obwieścić rodzinie że stan rodziny powiększył się + 1 ... Nie testowałam dzisiaj. jutro termin @ albo dzisiaj nawet.Więc myślę, że przyjdzie bo strasznie mnie boli podbrzusze :(

Ja to chyba napiszę list do św. Mikołaja żeby na święta było 2+1 :) no i o ten śnieg hehe

Gość gościówa 22
Wiesz co Betka ja chyba też ...

Gościówa mnie też się marzy radosna nowina na Święta...i chyba skorzystam z pomysłu Betki...może zadziała:-) A bół brzucha z tego co wiem to moze też byc wczesnym objawe ciąży:-) U Mnie jako tak bóli nie mam, torche piersi bolą i głowa mnie ostatnimi czasy boli, ale to raczej stres i tyle.

Dziewczyny a tak z innej beczki. poszukuję dla Mojego Aleksa bajek na DVD. Nie muszą to byc bajki pełnometrażowe, tylko takie odcinkowe dla dzieci (np. krecik, dora, wilk i zając itd. ) może któraś z Was posiada, a pociecha już nie ogląda? a moze znacie kogoś, kto chce odsprzedac? kupię praktycznie każdą ilośc:-) Takie bajki ratują moje nerwy podczas 9 godzinnej jazdy do PL i z powrotem:-)

Gość gościówa 22
Wiem,wiem agita. W pierwszej ciąży - parę dni przed terminem @ wyszła bladziutka kreska. A w dzień kiedy miał przyjść okres strasznie bolał mnie brzuch i plamiłam ... Na szczęście wszystko skończyło się dobrze. Ale tym razem jestem pewna , że ta pieprzona @ przyjdzie. Przepraszam za wyrażenia ale jak tylko o tym pomyślę to ręce mi opadają

Gość gościówa 22
Hmmm ja na strychu znalazłam ale jeszcze na stare kasety ;D Na dvd to nie mam.Ale pościągaj sobie i nagraj :) Zawsze to jakieś wyjście

Gościówa a ja w I ciąży ujrzałam drugą, ale to naprawdę bladą kreskę dopiero 2 dni po dniu, w którym miała przyjśc @. A teraz też mam wrazenie, ze za chwilę dostanę okres, bo nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja tak na kilka dni przed @ mam "mokro" i cały czas myslę, ze to okres sie zaczął już. W sumie masz rację można posciągac z Chomika, ale pytam też tak, bo czasami ktos się może chce pozbyc, a ja chętnie kupię:-)