Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Neska - wyslalam ci email. Moze poleconym nie bo moze isc dluzej tylko zaklej dobrze zeby sie nie odkleilo. Mi moze wystarczy tabletek do niedzieli :(. Ale we wtorek to juz zawsze cos jakby doszly Daisy - jakbys miala jakies pytania to ja bardzo chetnie odpowiem :) ja jestem ze slaska.

Gościówa tłuścioch bo brzuszek masz. Każda z nas już by chciała być takim tłuściochem jak ty:) Bullitka dostałam adres. Jutro z rańca pędzę na pocztę:)

Bullitka polecony i priorytetowy jest najszybszy jaki istnieje:) W bombelkowej kopercie jest taki pasek co odklejasz i jest bardzo mocny. Nie trzeba ślinić:)

ej neska zawiń jeszcze w worek foliowy i owiń calusieńki taśmą ! będzie pewne, że samo w razie co nie wypadnie ! :-D

Gościówa no normalnie mnie rozwaliłaś:-D Hi hi. Może skorzystam z Twojej podpowiedzi:-D Na poczcie pomyślą że kosmitka przyszła:) No nie mogę przestać się brechtać:)

Gosciowa - haha dobre. Ale mnie rozsmieszylas !! Neska - ale spytaj jaki jest najszybszy . Wyslesz jutro z samego rana??

Tak Bullitka z samego rana. I zapytam który najszybszy:) Gościówa może jeszcze jakieś rady:-D

Oj tam, oj tam :-) Trzeba było trochę rozładować napięcie :-) Mój wkurw też mi troszkę odpuścił. . Dziewczyny zauważyłyście jakieś zmiany w wyglądzie swoim? Zbrzydłyście, wypiękniałyście? :-) Taka jestem ciekawa jaka u was będzie płeć he he

Qurde gdyby nie zgubily sie sie te tabletki od Joanne to by nie bylo problemu!! A z poczty to watpie zeby mi oddali. Powiedzieli ze wysla list z przeprosinami. A co mi po ich przeprosinach

Malanadzieja - przepraszam ze przeoczylam . Tak , lece samolotem. Pytalam lekarza i powiedzial ze nie ma zadnych przeciwskazan. I zaraz w czwartek pojde do lekarza w piatek

Gość gość
Ja takich butow nie nosze. Chodze w adidasach juz hehe bo nie kupilam jeszcze butow na wiosne. A te co kupowalam na jesien to zuzylam na podworku na blocie jak ziemie rownalam. :D Ale wczoraj padal snieg to zimowe. Co kupilam? Nic takiego czapeczke dla malej bo byly ostatnio jak ja odwiozl to nie oddal a to byla juz taka wiosenna. Mam w d***e jego i kupilam nowa. Ogolnie nie trzymam w domu jego ciuchow i zawsze malej wszystko kupuje, tamta czapka tez byla 'ode mnie' no ale nie istotne. Mala spedzila wesolo czas na placu zabaw, ja troche pobiegalam jeszcze sama, kupilsymy jeszcze jakies tam gumki do wkosow, majtki i skarpetki. Znalazlan sklep Mother Care i maja tam super plaszczyki po 49.99 wiosenne ale na cieniutkim polarku. Jeszcze lepsze widzialam w smyku no ale bez promocji. Mala ma z zeszlego roku wiec chyba sobie darujemy bo juz jej wypralam i mierzylam i jest ok. Ogladalysmy tez buciki ale sie ostetecznie nie zdecydowalysmy na nic. Chyba kupie jej na rzepy adidaski do przedszkola zeby na szybko, a do domu kupie jej sznurowane. Niby umie ale praktyka czyni mistrza :p Musze cos szybko jej kupic bo w tych cieplych to juz siara troche czasem :D a adidasy jej z zeszlego roku troche za male. Ja sobie nic oczywiscie nie kupilam bo po pierwsze nie mialam czasu a po drugie jakos wieksza radosc mi przynosza zakupy dla corci :p ogladalam meskie zegarki tez po tych krukach itp, moze kupie lubemu na zajaca? Tylko te ceny ja p*****le 3.5 tys zegarek :D byly tam jakies i po 700zl na szczescie :p Czasem mysle skad oni te ceny wzieli. Masakra ale gorzej jeszcze jest w Rivierze. Co ciekawego kupilam to w smyku po 1.99 mala takie tabsy niby do kapieli co babelkuja i pachna w ksztalcie rybek, osmiorniczek itp. Ja kupilam 4 bo tyle rodzai i rozlozylam malej w pokoju, u nas, w garderobie i w lazience bo pani mowila ze one super pachna. Faktycznie szybko rozniosl sie taki delikatny swiezy ladny zapach :) Daisy

Daisy ja sobie też nigdy nic nie potrafię kupić . Zawsze tylko patrzę na Tosie i M. :-) Też jej kupiłam adidaski Neo fioletowe na rzepy :-) Chciałam czarne ale nie było jej rozmiaru :-/ . Ja sobie w zeszłym roku na jesień kupiłam buty nike takie sportowe i ch*j w nie strzelił! Cała pięta zniszczona z której wystają plastiki i za cholerę nie mogę ich wyciągnąć ! Jestem taka wściekła bo miałam je ubrane zaledwie kilka razy a wyglądają jak szmaty . Przeszło 200 Pln szło się ****** :-/

Daisy ale za to Weronika szczęśliwa, a jak Weronika szczęśliwa to mamusia tym bardziej:) Ja idę spać bo dzisiaj miałam pobudkę po 7 i już padam z nóg:( Także dobranoc:)

Dzień dobry. Betka, Evelynka, MałaMi co z Wami? Takie zajęte jesteście?? Odezwijcie się dziewczyny :) Betka mam nadzieję, że już lepiej się czujesz :) Daisy fajne muszą być te tabletki :) Muszę przy okazji zakupić :) Zakupki widzę udane, no ale mogłaś chociaż coś sobie kupić dla zasady :P Gościówa a butki to reklamuj! no jak to, po tak krótkim czasie one się już tak rozleciały? Wada fabryczna musi być. Co dzisiaj porabiacie? Co na obiadek? Ja mam kurczaka smażonego. Już uszykowany :) A później sama nie wiem co będę robić.. Stresować się :P hehe.. tak już mam od zeszłego tygodnia. Stres mnie zjada przed jutrzejszą wizytą :( Ale o dziwo dzisiaj obudziłam się bez wzdętego brzucha, płaski mam. Dziwne. A wzdęty miałam przez 1,5 tygodnia. Jutro wielki dzień :)

Dzien dobry. Jak tam samopoczucie dziewczyny? U mnie dzis tak sobie. Znowu mi jakos slabo... Chyba ta deszczowa pogoda tak na mnie dziala. Aaaga na ktora masz wizyte?

Dzień dobry:) Bullitka wysłałam Ci luteinę:) Na obiad to jeszcze nie wiem co zrobię. Może zupę grzybową. A jak wracałam do domu to też jakoś tak słabo mi było. Może to kondycja słaba:) A dzisiaj trochę maratonu zrobiłam:)

Dzien dobry Neska - dziekuj***ardzo :) . Zapakowalas dobrze?? W worek foliowy i tasma jeszcze obklwulas? :P jak to gosciowa powiedziala ;) Malanadzieja - mam nadzieje ze zaraz ci sie poprawi samopovzucie Aaaga - jak bedzie widac serduszko to popros o zdjecie :). To normalne ze sie boisz przed wizyta. Kazda z nas ma tak samo

Hej! Aaaga dziękuję że pytasz :) miło mi :) ja niestety nadal chora, duszę się takie mam napady kaszlu-chyba jutro znowu do lekarza pojadę żeby mnie posłuchał tak na wszelki wypadek dopóki jestem na zwolnieniu.. Aaaga na pewno wszystko jest dobrze z Maleństwem-nie martw się :) Dziewczynki 3majcie się tam :) Moja Siostrzyczka była wczoraj na usg i wygląda na to że jej Synuś jest zdrowy, ale kilka badań jeszcze mają do zrobienia no i czekamy nadal na resztę wyników z aminopunkcji.. Pozdrawiam

Betka - cudowne wiesci o twojej siostrze :). Tak bardzo sie ciesze :). A ty zdrowiej kochana i pisz do nas czesciej. Masz apetyt wogole? A jak okres ? Juz po ??

Betka to super wieści tylko szkoda że tyle biedna strachu się najadła. Wracaj do zdrowia szybciutko:* Bullitka nie ma za co:* Niech Ci służą:) Wsadziłam w zwykłą kopertę i bąbelkową to prawie jak gościówa mówiła:-D Aaaga ja w dniu w którym mam iść do gina to z jednej strony się cieszę a z drugiej się denerwuje że będzie coś nie tak ale jak wychodzę z gabinetu to tryskam energią:) A tak w ogóle dziewczyny to dostałam zalecenie zrobić badania prenatalne. Pierwsze płatne drugie za kilka tygodni już nie. Mam mieszane uczucia. No ale dzwoniłam i się umówiłam za dwa tyg. w środę. Wszystko jest w porządku na zwykłym usg ale jednak dla pewności mam zrobić. Robiłyście kiedyś takie badania? Betka Twoja siostra chyba miała?

Neska no ale dlaczego? Ja nie robilam badan prenatalnych i mam nadzieje ze nie bede musiala robic. Neska ale z jakiego powodu fakie zalecenie? Dowiedz sie czy przypadkiem lekarz od tych badan platnych prenatalnych nie jest jakims znajomym twojego gin. Tak miala moja bratowa. Ginekolog wyslala ja na platne badania prenatalne do swojej znajomej. Poprostu sobie pomagaja.

Dzięki Dziewczyny! Okres już mi się kończy-przez tą chorobę mu się cykl rozjechał-ciekawe jak ten nowy będzie wyglądał ;) się zobaczy.. w przyszłym tyg może wybiorę się do dupologa pogadać.. Prenatalne? A nie masz Kochana konfliktu grupy krwi z m? Bo te badania mi się z tym kojarzą ale pewności nie mam, ale nawet jeśli tak to się nie martw-moi rodzice też mają, ja z m też a szczególnie w pierwszej ciąży nie ma to większego znaczenia-w drugiej ewentualnie czasami trzeba przyjąć lek ale to nic złego ;) a Siostrze genetyczne źle wtedy wyszły to w ok 13tc się robi-przezierndość karkowa.

MałaNadzieja wizytę mam na 13 dopiero. Także po 14 dam Wam znać co i jak :) Betka to nie dobrze, że nic Ci nie przechodzi :/ A może Ty masz zapalenie oskrzeli? Kurcze no Kochana leć do lekarza nawet jeszcze dzisiaj niech sprawdzi co się dzieje. Neska właśnie dlaczego masz zrobić badania prenatalne?

Zapomniałam napisać :P Betka to cudowne wiadomości o Twojej siostrze :D Bardzo się cieszę, że wszystko jest ok :D Oby tak dalej!

Betka prenatalne to wlasnie wykluczenie wad genetycznych, a nie konfliktu krwi. Na konflikt krwi daja przeciwciala w zastrzyku. Moi rodzice mieli