Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Cześć ale tu cisza.. chyba pomału nam ten wątek "umiera" szkoda.. teraz ciepło to każda z dziewczyn ma zajęcie-zimą można było więcej pisać ;) Miłego dnia :)

Dzien dobry Ja tez juz na nogach a za oknem buro i ponuro. Mala mi - no to mialas powera :D MN - bedzie dobrze :). Betka - odebralas juz wyniki?? Mam nadzieje jednak ze ten topik nie umiera jednak. Jestesmy juz tak dlugo razem. Bardzo bym za wami tesknila

Dzień dobry :) MN - no to ładnie się zaskoczyłaś, że ma takie kręcone włosy, jednak, co w rodzinie, to w rodzinie :) * Bullitko wczoraj to rzeczywiście miałam powera na sprzątanie i sama nie wiem skąd mi się to wzięło, bo zazwyczaj aż takich akcji sprzątających, to nie mam. Może ta pogoda tak na mnie wpłynęła pozytywnie. Dzisiaj też idziesz do pracy? Jak było wczoraj? * Betka mam nadzieję, że ten wątek nie zniknie, ja chcę się od dziewczyn zarazić, tak to pozytywnie :) A po za tym zawsze miło jest z Wami porozmawiać. Pewnie taka chwila przerwy, bo żadna nie testuje w najbliższym czasie. No i piękna pogoda. Trze:ba korzystać, bo podobno na majówkę ma być załamanie zimno i deszcze :/

Mala mi - nie dzis nie ide. Jutro znowu na godzinke. Dzis musze tylko jechac na chwile bo mam spotkanie z personalnym jak teraz sie czuje. Taka kontrola co 6 tyg. A w pracy wczoraj bylo super. Bylam na mojej zmianie. Wszyscy do mnie podchodzili pogratulowac, wysciskac i powiedziec ze bardzo za mna tesknia. I za jako osoba i za jako szefowa. Nawet faceci tak mi mowili. To takie mile :). A ty juz prawie po pracy co??

Ja dziś na 11:30. Tak mi środy zawsze przypadają, bo koleżanka prowadząca ze mną grupę, dodatkowo prowadzić w 2 grupach angielski i zawsze musi być w środy na rano. Chciałbym być już po :D Bo one teraz dopiero będą szaleć na maksa :D Przegonię je trochę po podwórku, to może będzie lepiej ;) To naprawdę musi byc miłe, jak tak wszyscy za Tobą tęsknią i Cę teraz wyściskają :) Ważna jest taka atmosfera w pracy :)

U mnie od rana sporo pracy, bo chcę dzisiaj wcześniej wyjść-mam parę spraw jeszcze do załatwienia, a wyniki odbieram między 17:30 a 18tą dopiero.. Bullitka super, że masz tak fantastycznych ludzi w pracy-nie dziwię się, że tak Cię do nich ciągnie :) MałaNadziejo Nadusia ma piękne włoski faktycznie mieliście niespodziankę jak zobaczyliście u niej loczki :) ogólnie cała jest świetna :) Mała_Mi podrzuć mi tu trochę tego Twojego powera ;) chociaż nie ukrywam, że wczoraj pranko ogarnęłam w domu, dzisiaj cd i będę sprzątać bo nie lubię wyjeżdżać i zostawiać bałagan w domu-potem jak wracam to jest miło i przyjemnie tak czyściutko.. Dzisiaj mam zabiegany dzień po pracy, a jutro rano mam nadzieję wyjedziemy na działkę :) a Wy jak spędzacie majówkę?? Jakieś plany fajne? U mnie póki co pogoda piękna, jutro tez ma taka być a potem stopniowo coraz chłodniej..

Mala mi - w sumie to dobrze ze jeden dzien na pozniejsza godzine. Przynajmniej choc dluzej troszke pospisz Betka - a to jutro sie juz majowka zaczyna?? Macie dlugi weekend??

Tak Bullitko, jutro 1 maj - Święto Pracy, potem w sobotę 3 maj - święto Konstytucji :) w piątek jest 2 maja ale można sobie odebrać dzień wolny za to, że święto wypada w sobotę :) tym sposobem mamy 4 dni wolne :)

A ja niestety nie mam do odebrania tego dnia, bo nam jako nauczycielom nie przysługuje i w piatek idę do pracy, bo kilka dziewczyn wzięło urlop. Ja na szczęście do 11:15 w pracy więc szybko wyjedziemy. A jedziemy do mojej przyjaciółki :)

Ja to też nie mam jakoś ostatnio czasu . Albo na dworze jesteśmy i spacerujemy albo ten cholerny remont :-/ Jest nadzieja , że jutro w końce będziemy spać w jednym czyściutki pokoju ! :) Kurcze dzisiaj rano dopadł mnie straszny ból jak na @ i twardniał brzuch. Ja pierdziele normalnie poród mi się coraz to bardziej przypomina . Pewnie skurcze przepowiadające się zaczynają powolutku. Co do wózka to jedziemy go zobaczyć w niedzielę i pewnie go weźmiemy :) Babka mówi że jest w stanie idealnym ! 600 pln będziemy mieli zaoszczędzone . . Mała mi mój m też pracuje normalnie ale to wiadomo- robi tak jakby u siebie. I tak się cieszymy bardzo , że chociaż sobotę i niedziele będziemy mieli tylko dla siebie o ile oczywiście ktoś nie wpadnie :-/ . Betka kochana jak dzisiaj zdrówko? . MN jak się czujesz? . Bullitka a wy kiedy z remontem ruszacie? . Neska , a ty co słońce tak zamilkłaś? . Joanne hmmmm? ostatnio takiej ochoty i na żelki narobiłaś że teraz mi ślinka cieknie na nie ! A u nas w sklepie niestety nie ma :-/ . Które macie dziewczyny tc? bo ja troszkę pogubiona :-/

Gosciowa - my ruszamy dzis z remontem. Caly strych remontujemy zeby przeniesc tam pokoj goscinny a z goscinnego robimy dzieciecy. W sumie tam to tylko na nowo pomalowac bo jak zesmy kupowali ten dom to dol i 1 pietro remontowalismy. Zostal nam tylko strych. Zrobie zdjecie to zobaczycie jak teraz wyglada a jak potem. Od ktorego tyg takie skurcze sie zaczynaja??

Witam:) U mnie w końcu piękna pogoda:) 26 stopni:) Gościówa wczoraj się nie odzywałam już wieczorkiem bo byłam na spotkaniu z koleżankami i przyjechałam do domu padnięta. A od rana sprzątam i jeszcze u sąsiadki byłam na kawce:) A takie skurcze to już tak szybko się zaczynają? Myślałam że ze 2,3 tygodnie przed samym porodem. Fajnie że trafiłaś na taki fajny i niedrogi wózek. Ja bym na Twoim miejscu też kupiła:) A my też mamy całą górę do remontu ale pomału wszystko będziemy robić. Najpierw przedpokój, a potem każdy z pokoi i łazienkę. Bullitka to samo stwierdziłam jak MałaNadzieja pisze. Jak się dzieci urodzą to dopiero będziemy się zamartwiać. Pamiętam moją mamę jak byłą zaborcza i wyznaczała mi godziny powrotu do domu. Z czasem o godzinkę mi przesuwała limit:) MałaMi ale masz wenę do sprzątania:) I co z tą wodą się okazało? A w piątek fajnie że masz tak króciutko:) Nawet nie odczujesz że w pracy byłaś:) Betka a jak ty się czujesz jeszcze będąc w pracy? Widzę że twarda z Ciebie babka:) Uważaj na siebie:* Evelynka jak się czujesz? A mnie po tym sprzątaniu zaczął boleć brzuch na dole i widzę że już niestety na raz całego domu nie posprzątam. Teraz muszę wszystko dzielić na raty. Może i lepiej:)

Ohoho, ale u Was się zacznie remontowo :) Czekamy na fotki z prac bieżących ;) Ja już po obiadku, M. zabrał auto i pojechał po komputery do klientów, a ja czekam a koleżankę z poprzedniej pracy, bo na kawę ma wpaść :) Mamy trochę rzeczy do poplotkowania, bo dawno się nie widziałyśmy :D Ach jak dobrze, że jutro wolne :) Mam nadzieję, że ładnie będzie, to gdzieś z M. na spacer pójdziemy, a nie tak stale w domu, bo coś do roboty było :)

Cześć Kochane, dziękuję, że pytacie, czuję się już bardzo dobrze, żadnych dolegliwości związanych z infekcją już nie mam, ale antybiotyk wezmę do końca, żeby kuracja była maksymalnie skuteczna, mam jeszcze 5 tabletek. Ale ja Wam zazdroszczę długiego weekendu, ja niestety w piątek pracuję i to niestety już na 4 rano :( w sobotę przyjeżdżają moi rodzice i rodzice męża z okazji naszej pierwszej rocznicy ślubu no i zobaczyć nasze wreszcie wykończone mieszkanie także też nie wypoczniemy :P ale za to niedziela będzie dla nas no i rocznicę spędzimy sobie sami, jeszcze nie wiem jak ale coś pewnie wymyślimy ;) Pozdrawiam i życzę udanej majóweczki :)

Dzien dobry Ale wam zazdroszcze tej pogody. U nas dalej pochmurno. Zaraz ide do pracy. Dzis tez pewnie nikogo nie bedzie bo majowka. U nas remont wczoraj sie rozpoczal. Powiedzieli ze do poniedzialku skoncza. Tzn plyty gipsowe klasc. Potem ktos inny przyjdzie zeby gladz zrobic i pomalowac. Na koniec panele i gotowe. Mozna przenosic meble :). Moze calosc bedzie trwac z 2 lub 3 tyg. Wysylam zdjecia z poddasza przed remontem . Evelynka - jak dobrze ze infekcja juz sobie poszla. Wiadomo wogole co to bylo?? Napewno 1 rocznica bedzie udana :). Mala mi - a ty jakie plany na dzisiaj?? Neska - jak ja wam zazdroszcze ze wy macie sile tsk wszystko robic. Ja przez ten krzyz to nic nie potrafie zrobic. Nawet jak chodze to mi promieniuje do lewego posladka i do nogi. Echh Daisy - jak tam na majowce?? Pogoda ladna?? Znajomi juz dotarli?? Napisz cos od czasu do czasu

U mnie dziś leniwie :) O dziwo wstałam o 8 rano! Szok! Ale i tak z rana się leniłam, a M. naprawiał komputer. Potem pojechałam do teściowej na kawę, a po powrocie zrobiłam pranie i dalej odpoczywam :) Dziś dzień lenistwa, ale zaraz biorę się powoli za pakowanie, żeby na jutro wszystko było gotowe do wyjazdu. Bullitko, to szybko pójdzie u Was ten remont na górze :) A duże macie to poddasze?

Witam A tu tak cichooo !! Naprawde nie macie czasu napisac ani slowa?? U nas juz plyty poprzybijane . Poddasze nabralo troszke normalnego wygladu :). Pozniej wysle zdjecia :). Ja dzis mam usg. Mam nadzieje ze dzidziusie rosna rowno i wszystko jest dobrze Mala mi - na jak dlugo wyjezdzasz??

Hej ja właśnie wyjezdzam z gdańska :) i wracamy niestety już w niedzielę, bo trzeba iść do pracy. Dziewczyny sobie majowkuja i odpoczywają, nie mają czasu na pisanie :P Bullitko czekam na fotke maluchów, jak dostaniesz :) za każdym razem dostajesz wydruk?

Gość gość
Bullitka słońce czekamy na maleństwa :-) Wiesz ja mam teraz kupe prycy z tym remontem a końca nie widać :-/ Wczoraj pokój wymalowaliśmy także jeden mamy prawie gotowe. Ale co najważniejsze będziemy spali w czystym :-D ha ha gościówa

witam się i ja :) Bullitka - jak maluszki?? dasz znać?? dużo urosły?? gościówa- no to do przodu idziecie z remontem, dużo Wam jeszcze zostało?? M sam robi czy ma pomocnika?? poza Tobą oczywiście :P ja kupiłam dzisiaj spodnie z gumą, wkurzałam się z odpiętym guzikiem, a nie chciałam dzidziucha cisnąć, od 3 dni boli mnie brzuch, w sumie mam wrażenie jakby mi prawe biodro rozpychało...dziwne uczucie, na szczęście we wtorek wizyta u doktorka, ciągle biegam siusiu i to po trosze, jak się napinam to ciągnie mnie coś w środku, mam nadzieję, że to nie pęcherz, ale nie boli przy siusianiu...i bądź tu człowieku mądry... miłego majówkowania :)

Mala mi - udanego weekendu. Pare dni ale zawsze cos :) Gosciowa - no to super ze macie juz 1 pokoj gotowy :). Nareszcie :). U nas tez juz kawalek gotowy w plytach. W pon albo wtorek przyjda znowu i fokoncza druga strone. Potem tylko gladz i pomalowac i gotowe. Na szczescie to na poddaszu wiec sie nie nosi po calym domu. Zrob zdjecie jak juz pokoj gotowy ten jeden Joanne - ja tez mialam takie bole pare dni temu. Trwalo to dwa dni i przeszlo. I to dokladnie taki bol jak piszesz. To macica naciaga sie i stad te bole. A moje dzidziule sa zdrowe i identycznie rosna czyli wszystko dobrze. Nie da sie juz ich w calosci pomierzyc wiec wszystko bylo osobno. Glowka, serduszka, raczki, nozki , zoladek . Wszystko jest jak dotad bardzo dobrze . Zaraz wysle zdjecia dzidziulow :). A ten jeden znowu siedzial z palcem w buzi :D

Bullitka - to trochę mnie uspokoiłaś :), ale masz fajne maluchy :D, cieszę się, ze wszystko rozwija się prawidłowo, mam nadzieję, że jesteś ciutkę spokojniejsza :) fajne się już robią i głowa zaczyna być bardziej proporcjonalna bo tułów rośnie :D, słodziaki małe, już nie mogę doczekać się swojego :)

Joanne - ja tez sie strasznie martwilam bo ten bol byl inny niz dotad. Zawsze mialam takie okresowe bole i w pachwinach a teraz to bylo wlasnie brzuch, tak jakby twardnial i od srodka mnie rozpychalo. Pisalam o tym kilka dni temu. Ale i tak warto kazdy taki bol skonsultowac z lekarzem. Wkoncu to nasza pierwsza ciaza i nie wiemy czego mozemy oczekiwac. Widocznie takie bole sa normalne na tym etapie ciazy. A ty teraz we wtorek masz usg?? To zobaczysz swojego dzidziusia :).

Bullitka - dzięki Kochana, pewnie wszystko rośnie, dopóki nie ma krwawienia to nie będę szaleć i biegać po ip...tym bardziej, że wizytę mam na wtorek :) Mała Mi chyba pytała o to, czy masz za każdym razem zdjęcie?? ja też jak sobie przypomnę, to proszę o zdjątko malucha :), nie ma żadnych problemów, w końcu płaci się (ja przynajmniej) niemałe pieniądze :) ale doczekać się nie mogę :), fajnie, ze Ty masz już za sobą kolejne usg i wiesz, że wszystko OK :) miłej nocki życzę Wam wszystkim :) kupiłam maszynkę do kulek swetrów, tylko taką na prąd i coś chyba nie działa, albo jest max. rozładowana, zobaczymy rano, jak nie, to jadę z reklamacją ech....

Joanne - nawet o tym nie mysl o krwawieniu. Wszystko jest ok. Mysle ze jutro juz ci przejdzie. Mnie 2 dni bolalo tak intensywnie a teraz juz przeszlo. Popodkladaj sobie poduszki pod nogi i spij z nogami lekko w gorze. Pomoze. A co sobie kupilas?? Bo nie zrozumialam. Aa u mnie tez mysleli ze moze ten bol brzucha ma zwiazek z zapaleniem pecherza ale sprawdzili mocz i bylo tez ok. Poprostu macica sie rozciaga . Odpocznij i wyspij sie dobrze.

wiem Kochana, dziękuję :), kupiłam spodnie jeansowe z gumą na brzuch, typowo ciążowe, taka wielka sieciówka ten H&M a 3 pary spodni na krzyż...porażka :| wzięłam ciut większe, bo te "w sam raz" mogłyby okazać się za małe już za miesiąc...dzidziulek nie daje spokoju, czuje wielkieeeeego małego głoda :P żarte to maleństwo będzie - po tatusiu haha :D, dzisiaj znowu miałam ochotę na rybkę - to gdzie?? do north fischa, tylko tam na szybko można coś skonsumować w tym gatunku :P, niestety moje miasto to wioska z tramwajami :) dobrej nocy :)

Dzień dobry ! Bullitka słodkości ! Super , że równo rosną ! Ile już mają? Zdjęcia wstawię jak będziemy mieli wszystko gotowe. Bo teraz taki nasz gościnny pokój to przejściowo nasza sypialnia :-/ Ale kolor zielony wyszedł mega żarówiasty :-D A co tam ha ha mnie się podoba . . Joanne ja idę szybciej we wtorek do gin , bo przed 9 jakoś mam wizytę. Jejku doczekać się nie mogę ! :-) Ja też teraz szukałam jakiś leciutkich spodni w HM i nic kompletnie nie było ! Dalej po******lam w getrach . Piatki, świątki i niedziele :-/ Kurcze teraz czekam aż to ciepło przyjdzie żeby kupić sukienki letnie . . Mój maluszek jest nadpobudliwy w brzuchu :) Już mu się tam chyba nudzi. Nawet w nocy tak grasuje że mnie budzi :) . My wyruszamy dzisiaj na stadnine koni bo Tosi obiecaliśmy i się ciągle upomina. Ha ha już nie da się jej oszukać :-D A jutro jeśli babka od wózka sie odezwie to jedziwemy po ten wózek i do znajomych

Dzien dobry Joanne - jak sie dzisiaj czujesz?? Mam nadzieje ze juz lepiej . Brzuchol mniej boli?? Dobrze ze kupilas sobie juz ciazowki. Po co ma cie cos gniesc?? Ja juz dawno chodze w takich spodniach bo w swoje juz dawno sie nie mieszcze. A ja masz za ciasne spodnie to tez moze brzuch bolec. Uwazaj tez jakie majtki nosisz zeby gumka tez cie za bardzo nie cisla. Jakie plany na dzis??

Gosciowa - we wtorek to juz napewno bedziesz wiedziala czy chlopczyk czy dziewczynka :). Ktory to juz tydzien?? Juz coraz blizej konca :). Jak myslisz kiedy juz skonczycie tak wszystko wszystko??

cześć dziewczyny :) Bullitka - Ty to masz pokaźny brzuszek, daleko mi do Twojego, ale z wiadomych względów :) kupiłam wydzieruchy, a koleżanka ma mi przywieźć swoje w czerwcu, także i dresiaki będą i jakieś lżejsze z materiału, sukienek mam mnogo, spodni mi brakowało :) brzuchol już lepiej, choć lekko mnie piecze w dole brzucha, to zapewne jelita, bo wcześniej też tak miałam, no i z kręgosłupem nieciekawie....ledwo wstaję z kanapy po dłuższym siedzeniu :/ * gościówa - fajnie, ze masz takiego *****iwego dzidziulka, jestem ciekawa czy mój zacznie się ruszać przed powrotem taty, a prawdopodobnie będzie 6-7 czerwca. Powiadasz, że macie zieleń na ścianach?? ja sypialnię zrobię chyba słomkową, taką lekko żółtawą, nie potrafię sobie wyobrazić tej zieleni - żarowiastej hehe właśnie skończyłam ogarniać chatę, niestety na raty, bo nie daje rady z krzyżem, czyli zmycie podłóg później lub jutro :)...padnięta jestem a psiapsióła ma wpaść się pożegnać, wracają już w swoje strony :) miłego weekendu :)