Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Joanne u mnie w lodowce podstawa to ogorki ;-) zolty ser wedlina jest bo maz do pracy bierze. Ja tylko drobiowa jadam raczej. Nadia tez. Serki homogenizowane, teraz juz koktajl z truskawek;-) pomidory rzodkiewka i raczej glownie w strone warzyw idziemy latem ;-) U mnie nie ma soczkow jednodniowych w sklepie a jak kupie kubusia to przynajmniej nadia wypije, bo ona raczej nie przepada za owocami. Za to warzywa szama w kazdej postaci. Glownie salate lodowa ;-)

Bardzo duzo potartego zoltego sera. Ale naprawde sporo. Jajko i kielbasa taka zwyczajna jakas slaska czy cos takiego. Ta kielbasa pokrojona w drobniutka kosteczke. Jajko i troszke maki i mleka. To wszystko wymieszac zeby byla taka jednolita "papka" i na rozgrzany olej wykladac jak placuszki. Na to ketczup i mowie wam. Cos pysznego

MN - a co to za placki kutajce ?? Joanne - ja jem mieso ale bardziej gotowane i tak bardziej do drugiego dania. Wiec to raczej nie przeszkadza ze nie jem za duzo wedlin. Moje cory jakos nie maja upatrzonej pory na zabawe. Kiedy im sie chce to sie bawia razem :). Ale z tego co czuje to bardziej w dzien sa aktywne . W nocy ich nie czuje wiec chyba spia.

Gość gość
MALANadzieja no to jadamy podobne, tylko zamiast sera dajemy cukinie, z parowkami lub kielbasa, jajko, maka i na patelnie, jak zrobilam kiedyś M a jadl pierwszy raz to nie mogl sie oderwać, tez z ketchupem wlasnie :) no fakt o warzywach zapomnialam i owocach bo to tez podstawa :) na szczęście :) Bullitka to masz szczęście, oby po porodzie dziewuszki mualy taki rytm, mój to z kolei wieczorami, ale widzę, ze jak sie dzis polozylam na kanapie to plyska sobie także "nie znasz dnia ani godziny mamusiu" haha joanne

Joanne - jak to pieknie brzmi : mamusiu :D. Mnie tak cieszy kazdy ruch, poprostu wszystko. Myslalam ze nigdy tego nie doswiadcze a jednak :). MN - napewno kiedys zrobie takie placuszki. Moze nawet jeszcze dzisiaj :)

Gość gość
Bullitka daj jedno jajko, ono ma wiazac :) maki tyle aby powstala Tobie z sera i kielbasy papka i dolej mleka, podejrzewam ze dla smaku :) dasz rade, proste a zapewne pyszne, oczywiscie mozesz doprawić, jak ja robie sos do zapiekanki ziemniaczanej wlasnie serowy to daje ziola prowansalskie, mogę je wciskać wszędzie :) wiadomo jakie smaki lubicie takie przyprawy :) joanne

Heloł :) Ja padam na twarz... :/ Pogoda piękna, więc dziś dużo czasu na placu zabaw spędziliśmy, więc nie musiałam krzyczeć za dużo, bo w sali to ich nosi strasznie. Dziś poszłam w sukience do pracy, bo przecież taki upał, że wytrzymać nie idzie. Chciałam M wyciągnąć na spacer nad morze, ale on, że będzie później z pracy,a nie chce ominąć biegania i mamy jechać nad morze, ale on biegać, a ja z rolkami. W sumie średnio mi się chce przy takim słońcu, chciałam raczej odpocząć i się zrelaksować, a nie bardziej spocić, no ale trudno. Niech mu będzie, bo i tak za dużo czasu spędzamy przed komputerami. Może jak pojedziemy kolo 20, to już będzie chłodniej. * Daisy Mała Nadzieja dobrze pisze, jakąś opaskę z brystolu zrobić albo żółtą i takie duże płatki niebieskie zrobić, albo zrobić w innym kolorze i w koło opaski małe niezapominajki poprzyklejać, ja przeważnie takie dzieciakom robię, że w koło kwiatki. * MN my w przedszkolu też uczymy dzieci wierszy i piosenek, bo to dla rodziców i ma być niespodzianka. na inne uroczystość, np. dzień babci dajemy wierszyki do domu. * Joanne nie szalej za bardzo na tym słoneczku ;) Ja ogólnie jem mało wędlin, taka raczej nabiałowa też jestem :) A jako dziecko nic innego tylko płatki i kakao. Byle z mlekiem :) * Bullitko oj Twoje małe to musza tam mieć razem fajnie :) Dokazują sobie pewnie, nie ma co :) A planujesz ubierać je tak samo czy inaczej? * Gościówa trzymam kciuki za szybki koniec remontu :) Wtedy tylko odpoczynek :) Nie szalej za bardzo w tym ogródku ;) * Jutro znajomy chce mi porobić zdjęcia, tylko czy ja wstanę... Bo wymyślił sobie o wschodzie słońca na wyspie sobieszewskiej. Czyli wczesna pobudka by mnie czekała. A ja jeszcze taka du*a w korach jestem i autem w nieznane nie lubię jeździć :/ Do pracy okej, bo trasa już stała i nawet autostrada śmigam do mamy tyle kilometrów i krajową jedynką, ale jakoś tu po mieście mam strach. Pociesza mnie fakt, że o tak wczesnej porze nie ma jeszcze ruchu :P

Bullitka - tak, konsystencja ma być maziowa :) hehe, a mi narobiłyście ochotę na placki i jutro ziemniaczane sobie zrobię :D jeszcze 2,5 tygodnia i M mój Kochany wraca :D

MałaMi - zazdroszczę, ale bym wskoczyła na rolki :) fajnie tak spędzać wspólnie aktywnie czas :) my tylko na rowerkach jeździliśmy :) M ani łyżwy ani rolki :) piękna pogoda to się wyszalejecie :)

M na rolkach był ze mną dwa razy, za drugim razem się wywalił i powiedział, że więcej jeździć nie będzie :P

Mala mi - my wczesniej z mezem tez jezdzilismy na rolkach. Bylo super. A wy tak nad morzem na rolkach. Super :) Joanne - no ja bede chyba w piatek placki ziemniaczane robic bo jutro do pracy, potem do siostry a na 17.30 mam fizjoterapie

Wrocilam. Bullitka nie dawah za duzo maki przypadkiem. Tylko troszke. Wszystko na oko. Jak jest za duso maki to one wtedy takie nie fajne wychodza. A to wlasnie maja byc takie sereowe placuszki. Pyszne sa jak ten ser sie rozpusci. I na cieplo i na zimno. Naprawde polecam ;-)

MN - dzis juz mi sie nie chcialo isc do sklepu ale niedlugo napewno zrobie takie placuszki :). I co jadlas dobrego na miescie??

Ja dopoero wrocilam jeszcze raz, bo poszlam jeszcze do taty na cmentarz podlac kwiatki i poscierac bo od tego upalu pelno kurzu na pomniku. Wzielam juz prysznic i czekam az moj łaskawy maz sie obudzi i zrobi mi lozko bo zdazyl sobie zasnac... Bullitko jadlam hamburgera ale takiego malego ;-) Kupilismy przy okazji calego arbuza. Zaraz ide sobie pokroic. Do tego koktajl truskawkowy znowu ;-);-);-) A jak Wam kochane mija poczatek wieczoru??

Moj maz tez spi bo niedlugo do pracy idzie. Nie lubie jak ma nocki. A wy jakie plany na wieczor?? Jest dzis cos ciekawego w tv??

Dziewczyny możecie być ze mnie dumne! :) Byłam z M. biegać :D Co prawda pewnie więcej szłam niż biegłam, ale to zawsze jakiś początek :) Teraz mnie trochę głowa boli, ale pewnie to za dużo tlenu, mój mózg dawno chyba nie miał na raz takiej dawki :D Teraz chyba sobie zapodam lody czekoladowe i włacze odcinek house'a :)

Mala mi - no jestem z ciebie dumna i podziwiam :). Ja to bym napewno nie dala rady

Jutro też idę, aż M był zdziwiony :) Już czuję, że mnie nogi bolą, ale o dziwo nie było tak źle :) Jakie plany na wieczór dziewczyny? My planujemy jakiś film jednak obejrzeć :)

Gość gość
witajcie dziewczyny:)gosciuwa widzialam twoj wpis i tez przypuszczam ze to agness tak docina ale mam to gdzies.pochwale sie ze dn19.05.2014 o godz 22,50urodzil sie igorek z waga3900 i dlugi58 naturalnie.ma wloski a zgage mialam okropna.bullitka gratuluje coreczek:)pozdrawiamy oczekujacva

Gość gość
Dzien dobry :) jak noc Wam minela? Ja znowu niekontrolowane zasypianie przed tv i narożnik :) MalaMi no gratuluje :) wazne aby pomalutku zacząć, później pojdzie z górki :) * znowu piekna pogoda i co ja mam robić, wszyscy w pracy, a mama jedzie na opalanko, z checia bym sie zabrala ale wiem, ze męczyć sie będę :( * oczekujaca gratulacje, pokaźnego masz swojego syna :D, a to z ta zgaga to na wlosy? Czyli mój urodzi sie lysy? Haha * co do naszej zabawnej Agnes, pewnie nie omieszka nie skomentować hehe a mój syn znowu bulgota w brzuszku, chyba sie obudzil i chyba domaga sie czegoś "na ruszt" :P joanne

Dzien dobry. Oczekujaca gratulacje! Joanne zgaga w ciazy zazwyczaj pojawia sie troszke pozniej. Ptzynajmniej tak bylo w moim przypadku. Mialam masakryczna zgage. Nie moglam w pracy usiedziec. A Nadia urodzila sie lysa ;-) To jest za pewne krlwestia tego ze dziecko uciska na zoladek ;-);-) U mnoe nocka jakos tak nie za dobrze. Nie wiem czemu. Moze za goraco. A i tak.spalosmy przy otwartym oknie no i teraz boli glowa i gardlo :-( Ja tez nie mam zbytnio co dzis robic.

Dzien dobry :) Oczekujaca - GRATULACJE :D tak bardzo sie ciesze ze wszystko u was dobrze :D. Cudowny , zdrowy synus :D bardzo sie ciesze :D. Jak sie czujesz??? Dlugo rodzilas?? Popatrz dopiero co pisalas ze zaszlas w ciaze a tu juz masz synka przy sobie :). Cudownie. :D. A co do Agnes to pamietasz jak ktos dogadywal na poprzednim topiku ?? Tu sie dokladnie to samo powtorzylo. Teraz jestesmy pewne ze to Agnes. Zazdrosnica jedna. Te same docinki co tobie pisala to tutaj powtorzyla jako gosc. Przykre :( Joanne - u mnie dzis tez slonko swieci od samego rana :). Ale na sloncu tez nie bede przesiadywac bo tylko sie mecze . Moze pospaceruj po lesie z jakoms kolezanka ?? Ja ide do pracy na 10 :). Dziewczyny czy was tez tak swedzi skora?? Normalnie moglabym sie ciagle drapac. Nie wiem co mam z tym zrobic

Bullitka a jaka czesc ciala cie glownie swedzi? Mysle ze moze sie wysusza. Musisz duzo smarowac. Ja dopiero teraz doszlam do porzadlu z moja skora byla tak sucha jakis czas ze odchodzila. Spadala mi jak lupiez.

Gość gość
bullitka niestety zazdfrosc u agness zwyciezyla,ale moim zdaniem jejj mezowi niezalezalo na dziecku:/ maly dzis ma usg nerek bo mial zastoj jeszcze w brzuszku.czuje sie ok,tylko krocze ciagnie.wody zaczely odchodzic o16.20 a o22.20bylam na porodowce bo wczesniej na takiej sali a o22.50juz byl synio.czas szybko leci nim sie obejrzysz ty bedziesz miec coreczki:)

Oczekujaca - daj koniecznie znac co z tymi nerkami. Mam nadzieje ze jest ok. Jestes nadal w szpitalu czy dojezdzasz?? Tak sie ciesze :). Nasze pierwsze dzidzi na forum :). No chyba mu nie zalezalo ale to nie tlumaczy Agnes w takim traktowaniu ludzi. Trzeba byc naprawde czarnym od srodka aby pisac takie rzeczy.

MN - no to mnie pocieszyłaś, choc z drugiej strony myślałam, że jednak zgaga mnie ominie :) niektóre mamusie mają od samego początku, ale chyba nie ma reguły, uciekam ogarnąć się i lepić te placki na które mi takiej ochoty narobiłyście, dziś ziemniaczane :D a popołudniem lecę na spacerek, aby w domu nie siedzieć :) książka w rękę i będę czytać na świeżym powietrzu :) miłego dnia dziewczynki :)