Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ona77london

rozstanie

Polecane posty

Hey Moja historia moze wydawac sie glupia ale nie mam sie kogo poradzic i zapytac co zrobic... Mam nadzieje ze znajdzie sie tutaj ktos kto mi da jakies rady czy wskazowki... Spotykam sie z NIM ponad rok. Pracujemy razem, ja jestem jego przelozona. Obydwoje mamy po 30-tce. Przez pol roku ukladalo sie super, bylam zakochana, ON chyba tez, sex byl znakomity a relacje codzienne to raj na ziemi... Przed poznaniem sie mial duzo problemow finansowych wiec z czasem troche mu pomoglam i nawet staralismy sie otworzyc swoj maly biznes zeby zarabiac swoje pieniadze i poprawic JEGO sytuacje finansowa. Niestety nie bylo dobrego pomyslu wiec musial pozostac na stanowisku jakie mial. Z racji tego ze przez nasza firme przewija sie duza ilosc osob to daje mozliwosc na nawiazywanie kontaktow. ON jest bardzo przystojnym mezczyzna, bardzo towarzyskim i na moje nieszczescie lubi kobiety i to w dodatku starsze. Jak mozna sie domyslec wywoluje to u mnie zazdrosc ale taka zwykla/zdrowa... czasami na facebooku dodaje nowych znajomych czy lubi zdjecia ale nie przywiazuje wiekszej wagi gdyz sama tez to robie... Jakies 4 miesiace temu bylam na urlopie a ON pracowal. Nie mieszkamy razem. Z utesknieniem czekalam na dzien kiedy wroce do naszego miasta i sie mocno usciskamy.... niestety nie czekal na mnie... po kilku probach dzwonienia odebral mowiac ze juz spi i porozmawiamy jutro... z dnia na dzien robil sie coraz bardziej obojetny a jak probowalam o tym porozmawiac to mowil ze kocha, ze jestem tylko ja, ze wymyslam sobie cos, zebym nie przesadzala... Zaczelam bardziej przypatrywac sie z kim pisze i z kim utrzymuje kontakty... I to co odkrylam to dla mnie byl szok.... W czasie kiedy mialam urlop poznal kobiete, mezatke z ktora wszedl w blizsza znajomosc... zaczely sie wymiany sms-ow i wydzwanianie do siebie. Zapytalam kto to jest to w odpowiedzi dostalam ze przyjaciolka.... okazuje sie ze przyjaciolka zaczela szukac mu prace za granica zeby pomoc mu finansowo!!! dla mnie to byl szok... probowalam z nim porozmawiac i dokladnie sie dowiedziec o co tu chodzi... ON zapewnia mnie ze pojedzie na jakis czas zeby odbic sie z kasa, oddac mi pieniadze i cos odlozyc... nie wierze w to gdyz lubi spedzac czas w kasynie a wiekszy przyplyw gotowki u niego to morze plynace alkoholem... Kocham go bardzo i serce mi peka widzac jak ta kobieta namieszkala mu w glowie.... napisalam do niej z zapytaniem co za pracemu oferuje i czy wie ze ON wogole ma dziewczyne... ona tylko odpisala mi ze to jest jego zycie i ON decyduje co jest dla niego najlepsze... Po tej rozmowie ON tylko sie zdenerwowal i zakazal pisac do tej kobiety bo ona z czystego serca i wspolczucia probuje mu pomoc... Jestem pelna zalu, smutku i czuje sie wykorzystana... Chce zakonczyc ten zwiazek ale nie wiem jak.... prosze pomozcie lub doradzcie co mam zrobic.... chce wyjsc z tej sytuacji z podniesiona glowa.... ONA77

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować