Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plastry gumka a stosunek

Polecane posty

Gość gość

Witam przez tydzień bralam plastry ale złe się po nich czulam wiec odstawilam w 8 dniu (wówczas nadal miałam okres) po odstawieniu okres trwał dalej przez 6 dni ( gin powiedział ze to normalne po odstawieniu i ze to jest po prostu kolejny okres przez odstawienie plastrów) w pierwszy dzień po tym jak się krwawienie skończyło wspolzylam z chłopakiem wraz z zabezpieczeniem -gumka. Jednak po założeniu mój chłopak stwierdził ze jest ona trochę mała . po zakończonym stosunku gdy zdejmowal zauwazylismy ze bardzo niewiele było w niej spermy. Jednak nie zsunela ona mu się napewno ani chyba nie pękła bo ja nawet nadmuchal . gdyby pękła to by było widać chyba prawda? Dodam ze to był drugi stosunek w odstępie godz. Wiec może poprostu niewielki wytrysk miał? Może ktoś doradzic?

Gość gość
Trzeba mieć madrą c**ę aby nią mysleć.

Gość gość
Pytalam o odpowiedź na pytanie a nie złośliwe uszczypliwosci. Jeśli ktoś wie jak na nie odpowiedzieć bylabym wdzieczna. Jeśli nie , to proszę o powstrzymanie się z glupimi komentarzami

Gość gość
no mial maly wytrysk i tyle

Gość gość
Bo jeśli prezerwatyw pęka to jest widoczne tak?

Gość gość
Nie, nic nie widać, a w pękniętej gumce sperma wcale z niej nie wycieka. POMYŚL LOGICZNIE

Gość gość
Moze bez ublizania? Chodzi mi oto czy jeśli prezerwatywa pęka to czy jest mzozliwe male pęknięcie nie widoczne czy zawsze widać? Nigdy mi nie pękła wiec nie wiem i poytam jak to jest

Gość gość
A gdzie Ty tutaj widzisz ubliżanie?

Gość gość
Gumy najlepiej sprawdzi wulkanizator

Skoro to był drugi stosunek to nic dziwnego, że był tak skąpy wytrysk. Pęknięcie widać, raczej nie ma o co się martwić.

Gość gość
Czy wy jestescie normalni??? Dmuchac w zuzyta gumke?!? hahaha Jkas dziecinada! na youtube to by zrobilo prawdziwa furrore! Oczywiscie, ze nie kazde pekniecie gumki widac chyba, ze porzadnie trasnie w polowie czlonka, ale jesli np jest dziurka w tej koncowce na sperme to pzreciez nie bedzie jej widac, chyba, ze oderwie cala koncowke. Przy malej dziurce cala sperma nie wycieknie, wiec...tak,mozesz byc w ciazy!

Gość gość
Przy nadmuchaniu, z którego tak kpisz byłoby widać, że pękła, nawet gdyby to było małe pęknięcie.