Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselnik2014

Wodka weselna Wrocław

Polecane posty

Gość weselnik2014

W przyszłym roku moje wesele ale już teraz przygotowania idą pełną parą. Wiele osób zastanawia się jaką wódkę kupić na wesele. Ja polecam wódki Wratislavia i Krakus exclusive. obie atrakcyjnie wyglądają. Szukam osób zdecydowanych na którąś z tych marek, by wspólnie złożyć zamówienie w Polmos Wrocław. Wiadomo im więcej butelek kupimy tym lepszą cenę zyskamy. osoby zainteresowane proszę o kontakt na mail. r.borny@gmail.com

Gość weselnik2014
dodam że nasz wspaniały rząd planuje podnieść akcyzę na wyroby alkoholowe.

Gość gość
a ile jest za szt? ja bede potrzebowac okolo 150butelek i tez na przyszly rok

Gość weselnik2014
wstępnie babka z polmosu powiedziała mi 20,3zł za wratislavie i 23.10zł za krakusa za zamówienie powyżej 90butelek.

Gość gość
nie dla mnie za drogo.de luxe kupisz w marketach za 18zl czy tez inne wodki troche cenia sie jak na hurtownie bo to cena porownywalna do pana tadeusza czy tez innej lepszej ciut wodki

Gość gość
wiesz można kupić wódkę "arktica" za 13.99zł tylko po co truć gości? :)

Gość gość
spoko parkowa jest tańsza jak taki/a jestes mądry/a spoko polecasz taka wodke ja wyrazilam swoje zdanie,a sorry zapewne pijesz fillandie a krupnik.zubrówka itd to blee:P

Gość Weselnik2014
nie:) na "co dzień" wolę gorzką żołądkową de lux :) ale na wesele niestety nie wypada... (choć wolałbym ją lub krupnik czysty)

Gość SylwiaFilkusik
Byłam ostatnio na weselu i była wódka Polanin w bardzo oryginalnej butelce. We Wrocławiu odbędą się targi ślubne 17.11 - Polanin też będzie, warto się wybrać.

Gość elkaFasolka
Ja sie wybieram na targi do Warszawy już w najbliższy weekend. A wódkę na wesele chyba muszę jeszcze w grudniu kupić, przed podwyżką.

Gość Anka_zuu
Ja sobie wymyśliłam że owszem będzie Weselna Wódka Biała Róża ale zamawiam też dodatkowe butelki jako prezenty dla gości:) bezpośrednio na stronie polanina

Gość Mysza_87
My włąśnie tak zrobiliśmy bezpośrednio na stronie Polanina zamówiliśmy ok 60 butelek dodatkowo jako prezenty dla gości właśnie z grawerem, koszt graweru to 250 zł niezależnie od ilości, a tak tylko do każdej butelki 1 zł więcej. A goście bardzo zadowoleni.