WywaloneJajcā 68 Napisano czwartek o 20:50 Przed chwilą, Toya napisał: Wyłączyłem ten śmietnik, bo się dotykałem i mnie drażniło Żegnałeś się po niemiecku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 47 Napisano czwartek o 20:51 Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: nwm jak ty zjadlem se lazanki i chleb z dzemem Zaraz opuścisz temat synek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 47 Napisano czwartek o 20:51 Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Żegnałeś się po niemiecku Tak się na to mówi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 35 Napisano czwartek o 20:51 Przed chwilą, Toya napisał: Zaraz opuścisz temat synek ty zaczales i narobiles mi smaka na kebsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 68 Napisano czwartek o 20:52 Przed chwilą, Toya napisał: Tak się na to mówi? Obrzydliwy język i powinna być kara za używanie go na terenie rp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano czwartek o 20:55 4 minuty temu, Toya napisał: Bo się grubnie i jeszcze dzisiaj jestem jakiś niewyżyty jedzeniowo i nie tylko. Juz chcę do pracy i zajęć trochę tym głowę. ćwicz w domu jak nie masz sprzętów to zawsze możesz pompki robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 47 Napisano czwartek o 20:55 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ty zaczales i narobiles mi smaka na kebsa Ale się uspokoiłem i przestałem o tym myśleć, a ty wyskakujesz z łazankami. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 35 Napisano czwartek o 20:56 2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Obrzydliwy język i powinna być kara za używanie go na terenie rp do lozka pasuje jak komus wydawac rozkazy to tylko po niemiecku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 68 Napisano czwartek o 20:56 Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: do lozka pasuje jak komus wydawac rozkazy to tylko po niemiecku Nie wiem co tam preferujesz ale brzmi poyebanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 35 Napisano czwartek o 20:57 Przed chwilą, Toya napisał: Ale się uspokoiłem i przestałem o tym myśleć, a ty wyskakujesz z łazankami. Zgłoszone. zainspirowales mnie jutro se kupie kebsa w bulce czyli na grubym z baranino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 35 Napisano czwartek o 20:57 Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Nie wiem co tam preferujesz ale brzmi poyebanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 47 Napisano czwartek o 20:57 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ćwicz w domu jak nie masz sprzętów to zawsze możesz pompki robić Nie mogę pompek, bo się podpieram brzuchem o podłogę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano czwartek o 20:57 Przed chwilą, Toya napisał: Ale się uspokoiłem i przestałem o tym myśleć, a ty wyskakujesz z łazankami. Zgłoszone. schabowy z ziemniakami z wody, ziemniaki, surwka a najpierw jakaś smaczna zupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano czwartek o 20:57 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: do lozka pasuje jak komus wydawac rozkazy to tylko po niemiecku psu: sitz, fuss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano czwartek o 20:58 Przed chwilą, Toya napisał: Nie mogę pompek, bo się podpieram brzuchem o podłogę możesz na stojąco o ścianę a niewielkim kosztem - drążek w futrynę i podciąganie ciężarki rower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 68 Napisano czwartek o 20:59 Poyebane zboki tu wszystkie się jarają udawaniem pana i wladcy. Jeszcze korek w dùpe wsadzić. Ohyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 35 Napisano czwartek o 20:59 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: schabowy z ziemniakami z wody, ziemniaki, surwka a najpierw jakaś smaczna zupa mojo cos ostatnio wzielo na tajska i ramen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 35 Napisano czwartek o 21:00 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Poyebane zboki tu wszystkie się jarają udawaniem pana i wladcy. Jeszcze korek w dùpe wsadzić. Ohyda bierz malowanego jemu sie nie podoboba musisz mu za to postekac do sluchawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 127 Napisano czwartek o 21:00 2 minuty temu, Toya napisał: Nie mogę pompek, bo się podpieram brzuchem o podłogę To rób odwrócone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 68 Napisano czwartek o 21:00 Przed chwilą, KochamSmerfetke napisał: Mnie takie coś podnieca Władca owsikow. Nie interesuje mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 68 Napisano czwartek o 21:01 Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: bierz malowanego jemu sie nie podoboba musisz mu za to postekac do sluchawki Ja nic nie musze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 35 Napisano czwartek o 21:01 Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: To rób odwrócone na krzeslach ten brzuch chyba nie taki dlugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 933 Napisano czwartek o 21:01 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Poyebane zboki tu wszystkie się jarają udawaniem pana i wladcy. Jeszcze korek w dùpe wsadzić. Ohyda Korek z kitą masz na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 127 Napisano czwartek o 21:01 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: schabowy z ziemniakami z wody, ziemniaki Hmmm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 47 Napisano czwartek o 21:02 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: zainspirowales mnie jutro se kupie kebsa w bulce czyli na grubym z baranino Też bym wolał kiebab, ale jest ryzyko, że jakaś znajoma morda pdejdzie i będzie ooo .... dawno cię nie widziałem, co tam słychać, jak leci - srak kur... Bardziej komfortową i mniej stresogenną opcją jest drive w maku, tylko ja nie jest makowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 127 Napisano czwartek o 21:02 Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: na krzeslach ten brzuch chyba nie taki dlugi Dawno deski nie robiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 68 Napisano czwartek o 21:02 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Korek z kitą masz na myśli. Whateva ale mam ciary żenady na takie pierdy i jakieś kospleje tandetne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 35 Napisano czwartek o 21:03 Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Whateva ale mam ciary żenady na takie pierdy i jakieś kospleje tandetne a nietandetne cosplay lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 68 Napisano czwartek o 21:03 Przed chwilą, Toya napisał: Też bym wolał kiebab, ale jest ryzyko, że jakaś znajoma morda pdejdzie i będzie ooo .... dawno cię nie widziałem, co tam słychać, jak leci - srak kur... Bardziej komfortową i mniej stresogenną opcją jest drive w maku, tylko ja nie jest makowy. To se zamow glowo Ukraińca jakiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 47 Napisano czwartek o 21:03 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: To rób odwrócone Mostek? Nie, bo się wywale i brzuch mnie przygniecie. Sama sobie rób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach