Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedzę i ryczę bo zostawił mnie dla babki poznanej w internecie

Polecane posty

Gość gość
gość Przyrzekam, ze nie potraktuje i nigdy nie traktowałam zadnego normalnego spokojnego wiernego faceta źle! Wczesniej takich miałam, przed tym burakiem własnie, nie wiem co za licho do mnie przypałętało tego gnojka smutas.gif Tylko żeby ci faceci naprawdę byli spokojni normalni i WIERNI. Tak anprawdę, a nie że tylko tak mówią. Przybądźcie tacy smutas.gif xxxx Lecicie na buraków a później płacz a teraz się bujaj i zostaw normalnych facetów normalnym kobietom.

Gość gość
zimnaSucz, co za zjeeba opisałaś, poćwiartowałabym takiego chłopa chyba :O co zrobić, zeby uchronic sie przed takimi burakami? :( przeciez jak kogos poznajesz to nigdy nie wiesz, czy on jest normalny czy to jakiś nawiedzony kolo, co wiecznie szuka wrażeń w necie :O

Gość zimnaSucz
no niestety ja tez się dałam złapać mimo doświadczenia życiowego. Całe sczęście że krótko to trwało. Po prostu chyba trzeba być czujnym. Ale różnie to bywa. Czasem kierują nami emocje.

Gość zimnaSucz
dodam ku przestrodze innych, że dałam się nabrać na stary numer. Łapałam stopa na trasie z Jaworzna do Katowic, zatrzymało się Punto, koleś wygląd intelektualisty, to wsiadam bo myślałam, że nic mi nie grozi.gadka szmatka, kilometry mijają, a koleś coraz bardziej mi się przygląda, powiedział, że jego stary ma antykwariat w łodzi i może mnie zawieźć, bo to niedaleko (młoda i głupia byłam). oczywiście żadnego antykwariatu nie było, a chłopak mieszkał z mamą w bloku, pod bramą oczywiście wysłużony golf. może nie złamał mi serca, ale było mi strasznie głupio po tej całej sytuacji...

Gość zimnaSucz
ech, podszywie kochany ales wymyślił.... ;) ja bym w życiu do Punto nie wsiadła, bo mam długie nogi i w punciaki musze trzymać je pod brodą :( Już pomijając fakt, że nie lubie jeśdzic stopem, a wspomniana kraina geograficzna jest jeszcze pezeze mnie nie poznana :O

Gość gość
kobieto kup wino i pomyśl że może życie Cię uchroniło przed życiem z kimś takim pomyśl chciałabyś być żoną takiego kogoś .Zapewniam Cię życie samo przyniesie jakieś fajne rozwiązanie.powodzenia i wytrwałości ,żadnych powrotow

Gość gość
właśnie kupiłam kadarke w żabce i dziś z nią pewnie zasnę, bo przytulić się już nie mam do kogo, dziękuję za wszystkie wpisy...

Gość gość
napij się wina i przytul do jaśka,zapewniam Cię bol z czasem minie a życie jest pełne zakrętow i nispodzianek .

Gość gość
A ja dzis wypatrzylam,ze moj facet wyszukuje jakies laski na Fb,nie pisze do nich tylko oglada profile. i po co to.... z ciekawosci tylko? Boje sie pomyslec ze moze szuka nowej...

Gość gość
takiego sobie wybrałaś! trzeba było wybrać porządnego chłopaka

Gość gość
Ciesz się ,ze tylko ogląda, mój nie tylko oglądal ale i sobie szukał na takich różnych portalach, czatach i forach,no i dałam sobie spokój, bo na co mam czekać? az mnie zostawi dla jakiejs jak autorkę?

Gość gość
wy to sobie buraków wybieracie a fajni faceci są singlami :)

Gość guidelesa
Niestety, ale rzeczywiście czasem można trafić na takich typków, o jakim napisała ZimnaSucz. Zwłaszcza na czatach. W ogóle zastanawiam się jakie tam dziewczyny w ogóle przesiadują… Bo chyba żadna normalna, która chce poznać normalnego faceta, z którym można pogadać, z którym może będzie można stworzyć jakiś związek, to na czaty chyba nie wchodzi. Ja jakieś 10 lat temu wchodziłam na czaty, żeby pogadać sobie z ludźmi z mojego regionu. Ale wtedy jeszcze było trochę co innego, można było normalnie pogadać, bez pytań o seks itp. Chociaż już wtedy przewijały się takie typki. Ale z biegiem czasu coraz więcej takich było, więc skończyłam przygodę z czatami raz na zawsze. A z tego co słyszę, to teraz jest coraz gorzej. Ale chyba każdy wie czego można spodziewać się po czatach, więc wchodzą tam chyba osoby, które faktycznie szukają przygodnych znajomości... Czy mylę się? Ja z czatów przeniosłam się na portale randkowe, ale po jakimś czasie tam też poziom zaczął się obniżać, aż wylądowałam na mydwoje, czyli portalu matrymonialnym. Po prostu mam dość luźnych znajomości, umawiania się z gościem na randki, który później okaże się niezdecydowanym chłystkiem, który nie wie czego chce. Potrzebuję stałego związku, oparcia w mężczyźnie, stabilizacji, dlatego wybrałam taki portal. I mam nadzieję, że właśnie w ten sposób uda mi się uniknąć spotykania takich typków, o jakim pisała ZimnaSucz...:)

Gość dafgira
Dokładnie, nawet nie zdajesz sobie sprawy z faktu ilu fajnych chłopaków można poznać na epolischwife.com