Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To prawda że znowu idzie jakiś koniec świata

Polecane posty

Gość gram w monopol
zapytaj SJ, oni maja monopol na wieszczenie koncow swiata

Gość KoniecJestBlisko
To wie tylko Bóg, Zaprawde nie znamy dnia ani godziny, nawet Syn nie zna ani duch, jedynie Ojciec zna dzien i godzine konca. Lecz powiadam wam, blisko jest. U drzwi.

Gość gość
mam nadzieje

Gość gość
są plotki, ze FEMA w USa czyli ta organizacja ds kryzysów, zbiera b duze zasoby jedzenia, wody, robi szkolenia... i sa plotki, , że snowden doszedł do infromacji o sporych wyładowaniach, co zniszcza sieci energetyczne... i podobno przygotowuja jakies podziemne schrony na cos info na portalu zmiany na ziemi

Gość gość
FEMA zbiera żarcie od chwili swojego istnienia... ziera, stare wymienia na nowe, stare utylizują i kolejne nowe dostawy i tak od dekad. Jest to federalna agencja zarządzania kryzysowego więc żarcie zawsze muszą mieć na stanie, a że jedzenie ma pewną ograniczoną datę spożycia, więc stare zapasy wywożą, a nowe wwożą. Jeśli chodzi o FEMA, to bardziej bym się o te plastikowe czarne pojemniki martwiła, niż o to, że wwożą żarcie, bo żarcie zawsze tam wwozili i stare wywozili.

Gość gość
plastikowe czarne pojemniki? Cos a.la worki na ciała?

Gość gość
Nie, takie plastikowe pojemniki, nie worki, ale hermetycznie zamykane pojemniki w kształcie prostokąta z wiekiem do hermetycznego zamykania. Mają tego kilkaset milionów.

Gość gość
i maja w USa robic własnie ogromne cwiczenia na wypadek rozbłysków.. a ktos wie, gdyby faktycznie staneły wszystkie elektrownie, to reaktory jadrowe wbuchna? To potrzebuje pradu, czy sa jakies inne techniki chłodzenia?

Gość gość
tysięcy nie milionów :D ale może być koło miliona, bo mają to rozmieszczone w różnych częściach kraju, a w jednym miejscu około 500 tys. sztuk tego.

Gość gość
a jakie duze? do czego to moze słuzyc?

Gość gość
ja keidys w słomianym zapale na wypadek kryzysu globalnego zaczełam robic kompoty jabłkowe, jabłkowe bo ich nie lubie, i zjem tylko w kryzysie... :) ale zrobiłam tylko 4 bo zapał szybko mi przeszedł.. :)

Gość gość
W zasadzie nie wiem doczego mogłoby to służyć, ale wygląda to jak... wielkie trumny. Niektórzy amerykanie twierdzą, że rząd amerykański planuje amerykański holokaust... ale czy na pewno? W zasadzie u nich wszystko możliwe, bo szczególnie amerykański rząd ma podwójną moralność. Tu możesz zobaczyć jak to wygląda i masowo to transportują i składują: http://americanholocaustcoming.blogspot.co.at/2012/05/fema-coffins-being-shipped-north.html