Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan XXX

Nieplanowane zapłodnienie

Polecane posty

Gość Pan XXX

Witam Czy jest możliwość że moja dziewczyna jest w ciąży? Sprawa wygląda tak: koło 13 może 14 zwaliłem konia i doszedłem, wziąłem po tym prysznic. O 18 byliśmy razem i chyba nieplanowanie doszedłem w gaciach. Później się dotykaliśmy, pieściliśmy itp. Zrobiłem jej palcówkę i dosyć głęboko wkładałem środkowy palec, wcześniej dotykałem swojego członka. Jest możliwe że moja dziewczyna jest w ciąży? Jak bardzo jest to prawdopodobne?

Gość gość
Dzieciaku...0 szans..poczytaj troche o plemnikach, zywotnosci, itp. Tak to jest kiedy dzieci sie biora za sex..

Gość gość
niemożliwe nie było pełnego stosunku, palcem nie zapłosnisz bo plemnik ci w gaciach dawno zdechł

Gość PanXXX
Dodam że miała płodne dni :( nie jestem dzieciak, jestem po prostu niedoświadczony. Pomóżcie bo ciągle o tym myśle.

Gość gość
Kupuje ten tekst hah powalił mnie za kolana: "O 18 byliśmy razem i chyba nieplanowanie doszedłem w gaciach".:) Kafe...jak dobrze,że jesteś...

Gość PanXXX
mam 21 lat więc dzieciak słabo, ale nasze spotkanie było 6 dni temu i dopiero jakoś za 2 tygodnie ma okres chyba. Nie chce być ojcem dziecka córki leśniczego :P wiem że to idiotycznie brzmi ;[

Gość gość
to ci pisze po raz kolejny, palcem chłopie dziecka nie zrobisz, żołnierzyki już w gaciach poginęły, a inaczej jeżeli nie doszło do pełnego stosunku nie jest możliwe zapłodnienie twojej partnerki gdyż plemniki w warunkach niesprzyjających giną, chłopie tu nawet były takie gigantki że sobie w dni płodne wstrzykiwały sperme strzykawką i do ciązy nie dosżło, więc nie panikuj nic nie b ędzie bo niemożliwe

Gość PanXXX
Dzięki, da się jakoś usunąć ten temat? Nie mam konta na kafe.

Gość gość
a po co jesteś anonimowy, a jeszcze kilka wpisów i temat pójdzie w zapomnienie za 2 dni