Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnobiala

mam 21 lat i jestem ciagle sama

Polecane posty

dostajemy ponoc wiecej tego o czym myslimy. zatem czasem warto popracowac nad jakoscia mysli, zwizualizowac siebie w zwiazku z osoba, do ktorej jestesmy dopasowani na kazdym waznym dla nas planie i uznac, ze to sie juz stalo :) nie mowie tu o schizofrenii :P ale nastrojemu jakby umyslu na zaistnienie tego czego w glebi serca oczekujemy

podobno tak to działa;-) słyszałam, postaram się, masz rację. należy sobie wyobrażać rzeczy dobre, a nie złe, aja robię to non stop

wiesz no to jak to zauwazasz to juz najwazniejszy krok. programowanie swojej podswiadomosci to nie jest latwy proces, ale za to fajne wyzwanie :) ogladalas to cudo sekret? do wielu osob to przemawia, chociaz ja wole blizsze nauki tematy dotyczace sciagania czestotliwosci mysli w ktorych operujemy

Gość fkwpkgf
Jak ja nie lubie tego psychologicznego pierdzielenia... :(

Gość czarnobiala
To znowu ja... Jakoś tak spodobało mi się, że mogę się tak anonimowo wyżalić ;) W sobotę idę na randkę. Ostatnio zauważyłam, że każda taka sytuacja z płcią przeciwną już mnie tak nie cieszy jak kiedyś... Nie ma tej ekscytacji, niepewności, pytań w myślach "jak to będzie?" i podobnych, zastanawiania się co będziemy robić, czy nam się spodoba, czy dobrze będziemy wspominać to spotkanie? Wszystko we mnie osłabło, słabiej czuję i jakoś mi z tym dziwnie. Może mam coś na kształt jesiennej chandry? Chciałabym, żeby to było przez pogodę :P

Gość czarnobiala
Już nie idę na randkę. Facet zwichnął sobie nogę w kostce. Zapeszyłam marudzeniem :P

Gość Elektronikełee
ja też bym chciał aby taka jedna mnie kochała

Gość czarnobiala
Moja bliska koleżanka - b. podobna do mnie jeśli chodzi o charakter, poczucie humoru - postanowiła, że będzie z pierwszym rozsądnym facetem. No i od razu trafiła: on w tyg pracuje, w weekendy studiuje, nie szwenda się Bóg wie gdzie, odwrotność typków za którymi laski szaleją, ale dosyć przystojny i dżentelmen. A że nie ma między nimi nic (właściwie z jej strony...)...to co z tego. Rozsądny facet, rozsądny związek. Chyba ją uduszę :P

Gość czarnobiala
... Albo wezmę z niej przykład. :)

Gość szarana
Zupełnie jak bym czytała o sobie, u mnie też tak jest, a o tym co mówią w domu to już nie wspomnę. Ja mam 24 lata i jestem sama i uczę się z tym żyć, może my samotnice tak już mamy :/ Do Autorki wątku: Trzymaj się młoda, będzie dobrze, a może kiedyś trafisz na kogoś kto Cię zaakceptuje taką jaką jesteś, bo nie warto pakować się w związek tylko dlatego że czujesz się samotna, wiem coś o tym przerabiałam i źle się skończyło, mam uraz :( Skup się na sobie i swoich marzeniach :) Powodzenia