Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona mnie chyba okłamała co byscie zrobili na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość

Poznałem dziewczynę, w której zakochałem się do szaleństwa. Jednak od jakiegoś czasu dręczy mnie przekonanie, ze ona mnie okłamuje. Chodzi np. o taką sprawę. Ona pracuje, jako sekretarka. Niedawno miała szkolenie, a mi powiedziała, że ona prowadziła to szkolenie i ze dostała dyplom za dla najlepszego prowadzącego szkolenie. Ja myślę, mam przesłanki, że mnie okłamała, a to ma dla mnie znaczenie fundamentalne, bo jesli w tym mnie okłamała, to moze okłamac we wszystkim.Jeśli dowiem się, że ona była tylko uczestnikiem, a nie prowadziła tego szkolenia, to najprawdopodobniej zerwe z nią. Czy waszym zdaniem mam rację, ze tak podchodze do sprawy.

Gość gość
masz racje, chciala sie popisac (chyba ze prowadzila to szkolenie faktycznie), z czasem moze dac ci popis, przyprawiajac rogi. z oszustakami i pozerkami trzeba szybko konczyc bo to nie ludzie

Gość gość
Dokładnie tego się właśnie obawiam. Więc nie powinienem tego bagatelizować? Ja nie mogę zaznać spokoju. Oczywiście jakos dowiem się, czy faktycznie ten kurs prowadziła, choć uważam, że nie. Nie będę pisał w szczegółach. Jeśli tak się stanie, to jej podziękuję. Boję się, że mnie będzie zdradzać.

Gość gość
Nie bądź śmieszny. dziewczynie widocznie na Tobie zależy i chciala Ci zaimponować. Może ma jakieś kompleksy? To ze oklamala Cie w takiej glupiej sprawie wcale nie znaczy ze będzie Cie zdradzać. Ty nigdy nikogo nie oklamales? Nie podkolorowales żeby się popisac? Gdybyś byl "zakochany do szaleństwa" to pogadalbys z nią i dal jej szanse. Pewnie gdy prawda wyjdzie na jaw będzie jej wstyd tak ze dostanie nauczkę.

Rzuć k***ę, pewnie to nie było szkolenie a zjazd prostytutek :D Niegodna Ciebie.

Gość gość
Masz racje . Moja kolezanka jest notoryczna klamczucha i nie chodzi tu o jakies glupoty . Ona klamala prawie we wszystkim ,Zazwyczaj w sprawach podnoszacych jej prestiz , bogactwo , wyksztalcenie ,osiagniecia zawodowe itp. wszystko wyssane z pakca.Troche musialo minac czasu zeby sie zorientowac ,ze klamie i zlpapac ja na klamstwie . Z kazda osoba robila to samo . Notoryczna mitomanka ( to jest zaburzenie ) . Niestety jej charakter kulje tez w innych dziedzinach . Dziewczyna bez oporow byle tylko osiagnac cel i dobra materialne . Trzeba rozroznic klamstwo , jesli raz , bo ktos czegos sie bal ,obawaial reakcji itp. a potem wyjasnil to ok , ale w innych przypadkach to pociaga za soba inne klamstwa. Zwiazek powinien byc oparty na zaufaniu i prawdzie. Klamstwa -to jest brak szacunku do partnera .

Gość gość
Masz racje . Moja kolezanka jest notoryczna klamczucha i nie chodzi tu o jakies glupoty . Ona klamala prawie we wszystkim ,Zazwyczaj w sprawach podnoszacych jej prestiz , bogactwo , wyksztalcenie ,osiagniecia zawodowe itp. wszystko wyssane z pakca.Troche musialo minac czasu zeby sie zorientowac ,ze klamie i zlpapac ja na klamstwie . Z kazda osoba robila to samo . Notoryczna mitomanka ( to jest zaburzenie ) . Niestety jej charakter kulje tez w innych dziedzinach . Dziewczyna bez oporow byle tylko osiagnac cel i dobra materialne . Trzeba rozroznic klamstwo , jesli raz , bo ktos czegos sie bal ,obawaial reakcji itp. a potem wyjasnil to ok , ale w innych przypadkach to pociaga za soba inne klamstwa. Zwiazek powinien byc oparty na zaufaniu i prawdzie. Klamstwa -to jest brak szacunku do partnera .

Gość cocola
szparka sekretarka :)

Gość gość
cyt.,, gość Nie bądź śmieszny. dziewczynie widocznie na Tobie zależy i chciala Ci zaimponować. Może ma jakieś kompleksy? To ze oklamala Cie w takiej glupiej sprawie wcale nie znaczy ze będzie Cie zdradzać. Ty nigdy nikogo nie oklamales? Nie podkolorowales żeby się popisac? Gdybyś byl "zakochany do szaleństwa" to pogadalbys z nią i dal jej szanse. Pewnie gdy prawda wyjdzie na jaw będzie jej wstyd tak ze dostanie nauczkę.,, ***** nie sluchaj , klamczucha , ktrora zawsze bedzie klamac . Ale pogadac mozesz i szanse dac . Z dowiadczenia wiem ,ze takie osoby sie nie zmieniaja . Wszystko zalezy jakiej natury bylo klamstwo . Co innego jak sie czegos bala , odrzucenia jak sie o czym dowiesz , a potem wszystko wyjasnila. A nie takie cos. Beda inne klamstwa , miej oczy otwarte.

Gość gość
Obserwuj ja , sluchaj , zanim pogadasz . Moge sie zalozyc ,ze posypia sie nastepne klamstwa . Takie dziewczyny zdradzaja i oszukuja , klamstwo to ich drugie imie. Nie od zrywaj od razu , badz czujny na inne klamstwa. Ale jestem przekonana ,ze beda. A najsmieszniejsze jest to ,ze im sie wydaje ,ze to sie nigdy nie wyda i ludzie sa tacy glupi :-0

Gość gość
Dziękuję za opinie. Teraz dochodzę do wniosku, że tych kłamstewek było więcej. Mogła okłamac mnie we wszystkim. Najgorsze, że jest duże prawdopodobieństwo, że zaszła w ciąże. Dowiem się na dniach.

Gość gość
dziwny jestes, wszedzie weszysz podstep :P