Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam zrobic

Narzeczony ma słabość do kobiet

Polecane posty

Gość i co ja mam zrobic

Mój facet jest pewnym siebie prawnikiem na aplikacji. Niestety ma słabość do kobiet. Jesteśmy ze sobą 2 lata. W sierpniu oświadczył mi się. Ale niestety wiem jaką ma przeszłość i wiem że tamte kobiety zdradzał. Poznałam go jak był sam od dłuższego czasu. Jak już napisałam jesteśmy ze sobą 2 lata i nie zdradzil mnie. Mam straszne obawy że on się nie zmienił i wcześniej czy później zdradzi mnie. Kochani czy mężczyzna z przeszłością będzie wierny?

Gość gość
Nie! A swoją drogą takiego sobie wybrałaś!

Gość i co ja mam zrobic
On twierdzi że chce się ustatkowac, założyć rodzinę.

Gość gość
Niestety moj jest taki sam jak twoj. Jestesmy 3 lata razem i przez pierwszy rok moze poltora byla sielanka a teraz mam non stop podejrzenia i obawy. Moj mi tez mowil ze jestem jego miloscia ze mnie kocha jak nikogo wczesniej nie kochal i ze mnie nie zdradzi. Wiem ze poprzednie kobiety zdradzal i ze bylo ich pelno. Z niektorymi ma kontakt do dzis. Tak wiec ja nie wierze w to ze facet rozpuszczony przez kase i kobiety potrafi sie zmienic. Nie ma takiej opcji. Moze sie tylko maskowal ale to tylko do czasu.

Gość gość
tylu fajnych facetów bez takiej przeszłości ale przecież dla kobiet im facet więcej zaliczył lasek tym atrakcyjniejszy.

Gość i co ja mam zrobic
Mój nie ma kontaktu z bylymi kobietami. Dla mnie jest opiekuńczy, troskliwy i czuje się przy nim kochana i kocham.

Gość i co ja mam zrobic
Ja nie uważam, że im więcej kobiet zaliczy facetem tym atrakcyjniejszy.

Gość gość
Gadać to sobie każdy może, raczej nei będzie ci wprost mówił, że jesteś dla niego tylko bezpieczną przystanią wśród liucznych podbojów :classic_cool: naiwniaczko :)

Gość gość
taki mężczyzna raczej się nie zmienia ale cuda się czasami zdarzają

Gość gość
to, ze chce sie ustatkowac i zalozyc rodzine nie wyklucza posiadania kochanki ;) faceci zdradzaja po latach zwiazku, nie majac wczesniej takich 'doswiadczen', nie twierdze, ze twoj zdradzi cie na pewno, ale raczej nie wierze by tego nie zrobil... zreszta po kilku latach razem nie masz zadnej pewnosci, ze ty tez nie bedziesz miala ochote na jakas odskocznie :P teraz oboje jestescie zakochani, po latach zwiazku, przywiazania, rutyny, moze sie wiele zmienic i dla niego i dla ciebie.

Gość i co ja mam zrobic
Narzeczony chce juz w lipcu brac ślub. Ma co prawda za sobą przygotowania do ślubu ale to juz jego mamusia która chce kontrolowac go zorganizował ten ślub a on niby jej nie kochał. Sam odwoła wszystko dwa miesiące przed slubem.

Gość gość
jak facet tak się bawił to nie ma szans na wierność

Gość i co ja mam zrobic
Co prawda z kobietami którymi był wcześniej był kilka miesięcy. Najdłużej był z jedną 7 miesięcy no a my jesteśmy razem już 2 lata

Gość lilililililil
ja też nie uważam żeby atrakcyjność faceta była wprost proporcjonalna do ilości partnerek...wręcz przeciwnie. Natomiast co do problemu autorki, Ty te oświadczyny przyjęłaś czy nie? To też trochę bez sensu jesli nie zamierzasz wiązać z nim życia żebys go trzymala w niepewności kolejne dwa lata. Póki co z Tobą (prawdopodobnie) postępuje fair więc jesli masz dylemat czy z nim być czy nie lepiej daj mu to do zrozumienia. Osobiście mam podejście że jak ktoś zdradzał, to zdradzi znowu. Może nie teraz, może nie za rok, dwa czy nawet pięc, ale za dziesięc...jak już zaczniesz się sypać, kto wie.

Gość i co ja mam zrobic
Przyjelam oswiadczyny.

Gość i co ja mam zrobic
Cholernie go kocham ale nie chce być zdradzana.

I dlatego ja bym nie mogła być z kimś kto zdradzał poprzednie partnerki. A niech się zmieniają (choć dla mnie zdrajca jest zdrajcą i tyle, raz zdradzić jeszcze zrozumiem, ale wielokrotne zmiany wielu partnerek...no comments), jednak nie na moje nerwy ponoszenie kosztów emocjonalnych ich wspaniałej przemiany. ­ Miłość miłością, ale trzeba się zastanowić czy jest się w stanie i czy się chce dźwigać coś takiego do końca życia.

Gość gość
Przecież on może mieć hiv

Żelek, nie czepiaj się.. Są sytuacje gdzie zdradę czy inne nieciekawe zdarzenia w przeszłości partnera można by zrozumieć. Bo nie zawsze wszystkie jest czarne albo białe. Ale nie zwykłe szmaciarstwo.

Gość gość
Zdradzał więc daje będzie zdradzał.

Gość gość
kobiety uwielbiają takich co skaczą z kwiatka na kwiatek i zdradzają a niedoświadczonych mają za gówno taka prawda

Gość gość
Będziesz płakać.

Gość gość
ale ty głupia i naiwna jesteś ... tylko kwestia czasu ...

Gość gość
jaka aplikacja?

Gość gość
mowy nie ma żeby lovelas się ustatkował, to tylko pozory, bedzie przykładnym mężem,dobrym ojcem ale od czasu do czasu po cichutku zabawi się na boku, tacy faceci sie nie zmieniają, to tkwi w charakterze,w genach,i jesli któraś wierzy że można się zmienić to myli się i to bardzo mocno !!!!! gorzej jak facet będzie bezczelny i wcale nie będzie się za bardzo starał by ukryć swoje słabości,idąc obok ciebie będzie ogladał się za innymi bądź demonstracyjnie powie ulala,

Gość Hetero Sapiens
> Mój facet [... ] ma słabość do kobiet. Pewnie dlatego jest z tobą, że lubi kobiety. Chyba, że też jesteś facetem. Wtedy faktycznie masz problem z narzeczonym.

Gość sexowna bielizna
przekaz Twojemu narzeczonemu że u mnie miałby pręgi na tyłku od pejcza ,odechciałoby mu się słobości ;d