Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam zrobic

Narzeczony ma słabość do kobiet

Polecane posty

Gość gość
też jestem z takim facetem ale nigdy za niego nie wyjdę, juz dostatecznie cie płacę wysoką cenę za to że moje głupie serce nie chce go przestac kochać, poprzednie kobiety zdradzał, ma 32 lata i z tego co mi wiadomo baaaardzo dużo kobiet, nie wiem czy mnie zdradzał ale spotykał się z innymi niby na kawkach w ich domu w czasie gdy bylismy razem (2 lata) bo ponoc kolezanki wolno mieć. Rozeszlismy sie z hukiem, w tym czasie mieszkał z dwoma kobietami a ja cierpiałam po rozstaniu i wmawiałam sobie że lepiej bedzie jak wróci bo nie potrafie bez niego zyć,niech już sobie lata byleby był ze mną. pomysli któraś...hmm alez to brak szacunku dla samej siebie, ale to nie prawda,Zeszliśmy się i znów mieszkamy razem, poczatkowo było ok, wielka euforia,i dużo czułości, teraz znów mam powtórkę z rozryki, mój facet gdzieś fruwa,nawet nie wiem gdzie, nie tłumaczy mi się juz jak kiedys przed rozstaniem,mówi że mnie kocha i nic nic nie robi , raz mnie stracił i nie chce przechodzić tego drugi raz a ja mu nie wierze,zwracam uwage na każdy szczegół łącznie z noszeniem telefonu przy d***e. To nie życie, to męczarnia, myślę że czas sam to rozwiąże, mozna wylądować w psychiatryku dosłownie. Dopóki cię nie zdradzi bedzie ok, to że wiesz że inne zdradzał nie przeraża cię bo ufasz mu ale jak stracisz zaufanie to po was, nie ma szans na odbudowanie go przy takim facecie,

Zdradzacz, zdradzi na pewno. Tu chodzi o charakter, albo się go ma, albo tam, gdzie powinien się znajdować jest siano. Znam wiele par, które popełniły błąd i związały się z takim byle kimś, i znam niewielką ilość par, które się sprawdziły w roli związku. Najbardziej smuci fakt, że moja dobra koleżanka związała się z alkoholikiem, bezrobotnym [poszukuje pracy od wielu lat}, bez zainteresowań, nie lubiącym czytać książek, nie mającym nic konkretnego do powiedzenia. Kiedy użala się na swój los - bo to ona kocha w tym związku - mam ochotę palnąć ją w łeb, żeby jej się oświeciło bo jest to dziewczyna wykształcona ale i w tym pseudo związku, samotna. Alkoholik jej, też ją zdradza, a bywa, że zajmuje łóżka kilku pań. Paranoja jakaś. No, ale co to gadać - zwykle każdy ma to, na co zezwala.

Gość gość
" Alkoholik jej, też ją zdradza, a bywa, że zajmuje łóżka kilku pań. Paranoja jakaś. No, ale co to gadać - zwykle każdy ma to, na co zezwala." smutne, ale zastanawia mnie skąd ów koleś bierze te kobiety do zdradzania. Musi mieć wyjątkowy talent.

Gość i co ja mam zrobic
Aplikacji adwokackiej ostatni rok. Cholera to wszystko jest cholernie ciężkie. Płakać mi się chce. Boję się że będzie mnie zdradzać. Mieszkamy razem. On uważa że ślub to tylko następny krok w szczęśliwym związku. Namawiam go żeby poczekać ze ślubem i zamiast w tym roku to zorganizować go w 2015 roku w lipcu. Na dzień dzisiejszy to on jest na 3 roku aplikacji dorabia sobie w kancelarii prawnej ojca, a ja jestem na stażu. Czeka nas mega ciężki egzamin i nie będziemy mieć siły organizować ślub.

Gość gość
dokładnie, przetestuj go przez kolejne dwa, czy trzy lata, będziesz mieć odpowiedź i porozmawiaj z nim o tych wątpliwościach. Pamiętaj też że miłość to coś wyjątkowego, nie każdemu jest dane, trzeba też docenić to że spotkałaś kogoś kogo pokochałaś z wzajemnością

Gość gość
ja tu żadnej miłości nie widzę... adwokacka to najmniej ambitna aplikacja

Gość gość521521
ale jak ma go przetestować? :) to zdradzacz doświadczony, wie jak sie kryc zawsze mnie to "fascynuje", kobiety wiedza, ze facet z lojalnoscia nie ma nic wspolnego, mimo to wiaza sie z takim, przyjmuja oswiadczyny, dopiero potem zaczynaja sie martwic i modlic zeby sie facet zmienil a potem (najczesciej niestety po slubie) placza, ze sie nie zmienil

Gość gość
jezeli zdradzał jest duze prawdopodobieństwo ze ciebie tez zdradzi . Faceci sie zmieniaja ale na gorsze. a nawet jak sie zmienił cudownie jak na filmach i chce sie ustatkowac z toba to wieczna sielanka nigdy nie trwa a jak juz ma nature zdrajcy( bo juz spróbował) to dlaczego mialby Ciebie nie zdradzic? życze wszystkigo najlepszego, ja tam wole faceta który wiem ze nikogo nie zdradził nigdy w zyciu i takiego tez mam i spie spokojnie póki co:)