Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudekek

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Witam ! Mam pewien poroblem. Ostatnio pieściłam sie z chłopakiem, on włożył mi tylko palce do srodka, ale ręka była całkowicie sucha. Jako, ze jestem człowiekiem, który ma tendencję do wyolbrzymiania, zaczęłam sie zastanawiac czy mozna zajsc w ciąże np. od nieumytych rąk po toalecie? Dodam, że ostatnimi czasy bardzo bolą mnie jajniki i macica oraz zdarza sie że jest mi niedobrze, a takze mam cos w rodzaju skurczy macicy. Czy mogą to byc pierwsze objawy ciąży? (całe zdarzenie miało miejsce 2 tygodnie temu, około.) A jeżeli nie, czy wiecie moze co to za chorubsko moze we mnie siedziec? : / Pozdrawiam serdecznie i proszę o szybką odpowiedź, Gosia : D

Gość gość
czy ty jestes normalna? od kiedy mozna zajsc w ciaze przez nieumyte palce????????/ idiotka

Gość gość
jestes w ciazy

Gość gość
jeśli na palcach była sperma to jest jakiś tam procent możliwości ze doszło dozapomnienia. ale skoro juz dwa tygodnie minęło to zrób test

oj no spokojnie, przecież uprzedzałam że mam tendencję do wyolbrzymiania. nie trzeba od razu z idiotkami wyskakiwac : D

Gość gość
Takie wyolbrzymianie właśnie świadczy o tym że jesteś idiotką :-)

Gość gość
nie czeje po co na jakim kolwiek forum wypowiadają się ludzie którzy nic sensownego nie maja do powiedzenia.. tylko pisza jakies durne komentarze i przy okazje obrażają innych.