Klaudekek 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Witam ! Mam pewien poroblem. Ostatnio pieściłam sie z chłopakiem, on włożył mi tylko palce do srodka, ale ręka była całkowicie sucha. Jako, ze jestem człowiekiem, który ma tendencję do wyolbrzymiania, zaczęłam sie zastanawiac czy mozna zajsc w ciąże np. od nieumytych rąk po toalecie? Dodam, że ostatnimi czasy bardzo bolą mnie jajniki i macica oraz zdarza sie że jest mi niedobrze, a takze mam cos w rodzaju skurczy macicy. Czy mogą to byc pierwsze objawy ciąży? (całe zdarzenie miało miejsce 2 tygodnie temu, około.) A jeżeli nie, czy wiecie moze co to za chorubsko moze we mnie siedziec? : / Pozdrawiam serdecznie i proszę o szybką odpowiedź, Gosia : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 0/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 czy ty jestes normalna? od kiedy mozna zajsc w ciaze przez nieumyte palce????????/ idiotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 jeśli na palcach była sperma to jest jakiś tam procent możliwości ze doszło dozapomnienia. ale skoro juz dwa tygodnie minęło to zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardzomalaczarna 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Nie, w ciążę można zajść tylko, jeżeli członek mężczyzny był w tobie - lubi jeśli sperma/preejakulat dostał się do twojej pochwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudekek 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 oj no spokojnie, przecież uprzedzałam że mam tendencję do wyolbrzymiania. nie trzeba od razu z idiotkami wyskakiwac : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 Takie wyolbrzymianie właśnie świadczy o tym że jesteś idiotką :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudekek 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 dziękuję za szczerą odpowiedź na poziomie : * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 nie czeje po co na jakim kolwiek forum wypowiadają się ludzie którzy nic sensownego nie maja do powiedzenia.. tylko pisza jakies durne komentarze i przy okazje obrażają innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach