Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kresskaa

Moj sposob na najlepszy orgazm

Polecane posty

Wyczytalam to na jakims forum juz czas temu, faceta do tego nie potrzeba :) kupujemy duzy swiezy ogorek, obieramy go bardzo dokladnie i myjemy. Nastepnie wkladamy do mikrofali na kilkanascie/kilkadziesiat sekund zeby zrobil sie cieply... wrazenia niesamowite, jak prawdziwy meski dorodny k***s :) Musialam sie podzielic tym :P

Tak, ostatnio czytałem artykuł, o tym jak kobiety stają się niezależne. Szukają księcia z bajki, ale ogórek jak widać wystarcza :D

Gość gość
Ja z moim to się posilamy ogórkami.Niektórym one służą zamiast faceta.Usiąść i płakać.Nie stać was na normalnego z k*****m chłopa.

Niestety do tej pory trafialam na samych nieudacznikow, kiepskich w lozku, kiepskich w zyciu a mam swoje potrzeby. Pan ogorek mi pomaga ;)

Ciekawe co na to PAN MICHAŁ ogórek :D I jak zwykle w takim wątku JEDEN rodzynek się musiał znaleźć któremu coś nie pasuje. A nie wystarczy przemilczeć jak się coś nie podoba? Od dzisiaj tak robię. I jest mi z tym dobrze. Wpisy pawianów pozostawiam pawianom - będą mieli radość.

Gość gość
Ja znam lepszy ;) mam masażer do ciała który świetnie się sprawdza w roli wibratora :)

Gość jzb
slyszalem o tym sposobie juz kiedys, podobmo jest z******ty z ciekawosci zapytam, czy probowalas w pupe z tym ogorkiem lub do gardla to jest bardzo wazne pytanie, z pktu widzenia kazdego faceta

Do ust to ja bym ogórka nie próbował, tzn, zależy jak głęboko, jak chcesz ćwiczyć deep throat to dla bezpieczeństwa kup sobie sztucznego fiuta