Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Dziś mam 30ste urodziny i nigdy nie miałem kobiety

Polecane posty

dziś stałem się dorosłym mężczyzną problem w tym że dorosły mężczyzna zazwyczaj w tym wieku ma już swoją rodzinę lub jest już w trakcie jej zakładania albo żyje sam i od czasu do czasu ma jakąś kobietę wiec chyba nie jestem mężczyzną [cześć]

No to wszystkiego najlepszego :) . Oj tam dorosłym mężczyzną. Dużo facetów 30+ ma dziewczynę/kobietę ale emocjonalnie nie dorośli do tego by mieć rodzinę (Wpadka-dziecko) Więc czy są mężczyznami ? raczej nie To że ktoś miał/ma dziewczynę/kobietę nie czyni go lepszym :)

Gość gość
ostatnio mialas 28

Gość gość
To że ktoś miał/ma dziewczynę/kobietę nie czyni go lepszym usmiech.gif xxxx w oczach kobiet jednak jest lepszy. BleBle wszystkiego najlepszego.

Gość gośćxyz
Przyłączam się do życzeń. I dodam od siebie- znalezienia odpowiedniej kobietki! :-)

Gość gość
No to teraz Blelak niech się rozejrzy wokół siebie bo... tak będzie wyglądało jego życie przez następne 30 lat :D

Oczy kobiet Ale nie we wszystkich Niektóre jeszcze mają rozum :) Czy kibol robiący dziecko dziewczynie a potem ją porzucając jest dojrzały ? Nie

Gość gość
Czy kibol robiący dziecko dziewczynie a potem ją porzucając jest dojrzały ? Nie xxx Spróbuj to wytłumaczyć kobietom :)

"Spróbuj to wytłumaczyć kobietom usmiech.gif" x No niestety nie da rady :-P One są dopiero mądre po porzuceniu ;-) Dostają +1 punkt IQ i myślą o alimentach. No zaraz... o jakich alimentach... skoro ten kibol i tak nie ma kasy bo nie robi :-P

Gość gość
Wszystkiego naj, dużo r.u.c.hania. :)

Gość gość
To przykre i smutne że jesteś sam ja mam 30 lat i też jestem sam, moja eks była d****ą wcześniejsza próbowała mnie na szybko wrobić w dziecko, mam przez nie problemy z psychiką... tyle mi dały "kobiety"...

Gość poetka że ho ho
wszystkiego dobrego! chodź, umówmy się na bzykanie, żebyś mógł poczuć się prawdziwym mężczyzną!

Gość gość
fuuu jesteś wagą zodiakalną :O a kysz z tobą :D

Gość poetka że ho ho
aaaa, fakt. zanim Waga wyduka do kobiety: "poszłabyś ze mną do łóżka?" to ona już pali papierosa po z innym ;)

Gość gość
🌼 😘 najlepszegooooo.....