Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka splatka

podoba mi sie brat meza

Polecane posty

Gość mezatka splatka
nie, nie mamy dzieci, jestesmy w zwiazku 6 lat a po slubie 3.

Gość gość
a co jesli za[proponuje romans typowy bez zobowiazan i w ukryciu i tajemnicy przed bliskimi? bo tojest raczej bardziej prawdopodobe niz to ze konczycie zwiazki i oficjalnie jestescie razem no chyba ze wyjedziecie gdzies daleko zrywajac kontakty

Gość andziula29
obyś nie żałowała :o moj brat też bratowej słodził i obiecywał gruszki na wierzbie, dopóki się nie wydało..dla niego to był romansik umilający czas między wykładami i na niej sam pozniej psy wieszał, że to ona go uwiodła

Gość mężatkazdługimstażem
odpisz "myślę, że nie... Boisz się napisać wprost?"

Gość gość
no tu mu odpisz: "myślę że tak :) jeśli się mylę, to wyprowadź mnie z błędu"

Gość mezatka splatka
wyraznie napisalam ze jestem w stanie odejsc od meza jezeli z jego strony bedzie jakies zainteresowanie tzn jesli bedzie chcial byc ze mna. ja wiem ze to sie wiaze z tym ze w rodzinie nie bedziemy mile widziani, ale przeciez nie to jest chyba najwazniejsze?

Gość gość
napisz mu ze "tak wlasnie mysle" wiec odpisze tak albo nie

Gość mezatka splatka
odpisalam : mysle ze tak? chyba ze sie myle?

co mu odpisałaś? :D

Gość gość
Wyobraź sobie, ty odchodzisz od męża, on od narzeczonej ... i co dalej? Jak będą wyglądały wasze święta, urodziny itd? Przecież były mąż i jego rodzice nie będą chcieli cię znać, a twojemu amantowi na dłuższą metę zacznie brakować rodziny.

Gość masakra jaakas
Prowokacja jak nic hahah Nawet nie zna tego czlowieka NIE KOCHA GO tylko widzi zainteresowanie a pisze ze jest gotowa odejsc od meza hahaha dajcie spokuj to jakas malolata ktorej sie dzis nudzi w domu a wy przezywacie. Szok:)

Takim smsem go spłoszyłaś, teraz on Ci to potwierdzi i wycofa

Gość mezatka splatka
nie, chyba nie bylabym w stanie sie zgodzic na taki romans w ukryciu przed wszystkimi nie potrafilabym tego zrobic mojemu mezowi... chociaz mowia ze milosc jest slepa. ale watpie. wyrzuty sumienia by mnie zjadly.

Gość andziula29
jeśli to prawda co piszesz, to już wpadłaś jak śliwka w kompot :o mój brat też bratową zwodził i obiecywał wspólne życie. odmieniło mu się o 180 stopni zaraz po tym jak się wydało..

Gość gość
oj po co napisalas to chyba ze sie myle? teraz to wyszlasz na mega napalona zleeee rozegralas

Gość mezatka splatka
nie wiem, ja nie wybiegam narazie tak daleko w przyszlosc mysle tylko tym co jest tu i teraz. a co bedzie pozniej to zobaczymy nie zastanawiam sie nad tym.

Gość mezatka splatka
no nie wiem, moze faktycznie go sploszylam. no coz zobaczymy co napisze.

Gość mezatka splatka
czemu wyszlam na mega napalona? no juz napisalam teraz tego nie cofne.

Gość gość
I tak się kończy wychowanie na Bravo Girl zamiast na Płomyczku :)

Gość mezatka splatka
odpisal!!! oj mylisz sie i to bardzo:) ..... masakra nie wierze w to... co mam zrobic co naosac?

Gość gość
autorko ale to jest gdybanie i nie obraz sie ale malo dojrzale piszesz ze wydaje ci sie ze silniejsza wiez i milosc moglabys miec z nim niz z mezem- a skad to mozesz wiedziec? poki co to tylko pozadanie fizyczne i to ze ci sie podoba a reszta? nic nie wiesz i nie wiesz jaki jest w zwiazku to raz a dwa wiesz co jest najgorsze? to ze sklocisz braci niestety .........

Gość gość
no to mu odpisz: "i co z tym fantem zrobić? ;) "

Gość gość
No teraz to juz pozamiatane . Mozesz jeszcze sie opamietac przez wzglad na meza i nie pojsc na calosc . Teraz twoja przyszlosc zalezy od ciebie . jak ruch wykonasz takie beda konsekwencje. Jestes bardzo napalona , ale nie licz na jawna milosc, a raczej ukryty romans.

Gość gość
mezatka splatka czemu wyszlam na mega napalona? no juz napisalam teraz tego nie cofne. bo z tych sms wynika ze baaardzo chcesz uslyszec ze to o tobie mysli! niby piszesz ze o dziewczyne chodzi a pozniej dajesz zaprzeczenie (podsuwasz mu pomysl- ze chcialabys zeby nie o niej myslal)

Gość gość
Napisz: "to zadzwoń do tej osoby, o której tak myślisz" i zobaczysz czy twój telefon zadzwoni. Proste.

Gość gość
facet chce cie wybzykac. przeciez wie ze zona brata jestes wiec o ewentualnym bzykaniu nie powiesz mezowi - prawda ? prawda on tez nie powie nikomu i pozniej cie rzuci bo nie bedzie chcial bratu niszczyc zycia wiec ty zostaniesz z mezem i nkt sie nie dowie. idealne bezpieczne bzykando

Gość gość
10/10 - dobry układ, szczególnie dla faceta :)

Gość gość
Wciągneło mnie to czytanie o niej i jestem ciekawa co zrobi......hmm :)

Gość gość
mnie tez wciagnelo mam nadzieje ze brat meza ja przeleci i ze odejdzie od meza tesciowa ja wyklnie, tesc dostanie zawalu lub udaru, bracia sie pobija moze jakas proba samobojcza lubie ludzkie dramaty i ludzka krzywde oczywiscie obserwowac :D

Gość gość
Taka cisza, bo mąż pewnie wrócił z pracy i trzeba mu obiadek podgrzać, jak przystało na kochającą żonę :classic_cool: