Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka splatka

podoba mi sie brat meza

Polecane posty

Gość mezatka splatka
zbereznik moze masz racje, moze powinnam tak zagrac w otwarte karty ale ja chyba nie jestem az tak odwazna zeby cos takiego zrobic.

Gość gość
a w jaki sposob wiek kogos naprowadzi? skoro takie szczegoly jak kolacja jutro o 19 i to ze dzis byl u ciebie po wkretarke nie naprowadzily jeszcze nikogo to czemu wiek was tak?

Gość gość
Tak sobie czytam, czytam i fakty kojarze. Coś mi się wydaje, że to synowa mojej znajomej się wesoło bawi. Teściowa miała imieniny, ale była chora, dwóch synów, trzy lata różnicy... hm hm hm... A ja akurat dzwoniłam tydzień temu do chorej znajomej, a potem do niej na chwilę wpadłam, rozmawiałysmy o narzeczonej młodszego syna. Interesujące :-)

Gość Tomek3066
jabotak Masz rację że to szmaty :-D wychodzę stąd one nawet się na te słowa nie obrażają :-D i nawet udają zevnie słyszą a to chyba daje do myślenia pozdrawiam.

Gość mezatka splatka
akurat nie wierze w to, jesli faktycznie cos kojarzysz to napisz jakis inny fakt, zeby to udowodnic, bo taka scieme to kazdy moze napisac.

Gość casualty_of_society
kochani, jest i pilksiezyc - sekutnica, ktora wyszla na prosta 🖐️ autorko zainspiruj sie nia. twoj happy end tez moze tak wygladac.

pilksiezyc a czemu ty ostatecznie wyszlas za brata? jak to bylo :P;) wez opowiedz, poznaliscie sie w jego domu i smienilas seks-uklad na slub?? :)

Gość mezatka splatka
napisal mi "nic na to nie poradze ze jak mysle o tobie to glupieje"

Gość pilksiezyc
Moment moment pisałam juz ze nie zdradzilam męża z jego bratem.Nasz romans miał miejsce zanim zwiazalam się z moim mężem.

Gość gość
gosc 14.44 Daruj sobie ta scieme . Myslisz ,ze ktos lyknie glodny kawalek . Napisalas wszystko co napisala autorka . Idz sie bawic gdzie indziej , bo tu malych dzieci nie ma ,znajomo tesciowej byhahahahaaa

Gość gość
dziwna jestes. podajesz tyle szczegolow ze swojego zycia obcym ludziom np - jestes na zwolnieni - z mezem od 6 lat 3 lata po slubie - szwagier starszy od ciebie o rok, maz o 4 lata - jutro o godz 19 kolacja u tesciowej miala imieniny w tamtym tygodniu mozna lukna w kalendarz i ..... uda sie odszyfrowac imie tescowki i nagle teraz obawiasz sie ze ktos cie rozpozna??? zartujesz nie :D

pilksiezyc - no to wlasnie pytam, co sprawilo ze odeszlas od tamtego a ohajtalas sie z bratem mezatka - to teraz nie wal sygnalow zainteresowania tylko lekko go potestuj. potem okaz delikatne zainteresowanie i bedziesz go miala na tacy. ale raz jeszcze ci mowie, stracisz wszystko...

Gość mezatka splatka
tak, na pewno ktos tutaj siedzi i czyta kazdy szczegol ktory napisze.

Gość gość
hehehe...taka żona, brat i narzeczony to skarb! Czemu mężczyźni żenią się ze szmatami?!!

Gość mezatka splatka
nie wiem czy odpisywac mu cokolwiek teraz czy lepiej to zostawic? moze niech sobie mysli troche i sie troche podenerwuje.

Gość gość
no wiec dalej nierozumiem twojego toku myslenia dlaczego boisz sie ze ktos cie zdemaskuje jak podasz wiek - zero logiki

Gość gość
Ja nic udawadniac nie muszę, będę się dobrze bawić. A koleżance nie omieszkam wspomnieć o kafeterii. :-D

Gość casualty_of_society
'tak, na pewno ktos tutaj siedzi i czyta kazdy szczegol ktory napisze' w takim razie napisz ile macie lat. czy ponizsza wersja jest blizsza prawdy? autorka: 21 maz: 25 fagas: 22

Gość mezatka splatka
nie, nie jest blizsza prawdy.

Gość pilksiezyc
Było tak znałam mojego szwagra a jego brat ( mojego męża) .z tym pierwszym łączył mnie seks układ ponieważ byłam wolna i mi się podobał.Później nasze drogi się rozeszły.Spotkałam gdzieś na imprezie jego brata pogadalismy troche i tak się zaczęło.A dziś jesteśmy małżeństwem.Starczy?;)

Gość mężatkazdługimstażem
PRzestań już tą pisaninę. Daj się temu powoli rozkręcać, niech facetowi się w spodniach gotuje i mózg paruje od myślenia :D Jutro żadnych usmiechów ukradkiem itp. Możesz co najwyżej RAZ spojrzeć mu na dłużej prosto w oczy z bardzo poważną miną :D

tak tylko pytalem, generalnie to wasze zwiazki mam w doopie, ale temat zdrady zawsze mnie kreci... :P sam tez mam zdradziecka nature... :D musze sie hamowac... :P:)

Odpisz mu " To myśl ale nie głupiej ;) "

Gość mezatka splatka
no wlasnie nic mu juz nie pisze, zobaczymy co sie bedzie dzialo jutro.

14.59 to podszyw.

Gość mezatka splatka
teraz mi napisal "chce siedziec jutro obok ciebie". powiem wam ze troche sie zaczynam denerwowac tym pisaniem ze on sie jakos za bardzo napalil i mysli tylko o jednym.

Gość casualty_of_society
'nie, nie jest blizsza prawdy' jeszcze nizszy? :D autorka: 19 maz: 23 fagas: 20 nizej nie zejde, bo cala ta relacja zacznie sie robic niezgodna z prawem ;)

Gość mezatka splatka
chyba cie troche wyobraznia ponosi. :)

Gość gość
traktuje cie jak dzi.we na telefon , w co jestes ubrana itp hehe swawolnie sie z toba obchodzi za 3 dni napisze ze chce cie calowac tu i tam :D zobaczysz i dobrze