Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frashima

koleżanka kupiła nowe mieszkanie i wiecie co

Polecane posty

Gość gość
ona z tych co to plujesz jej w twarz a ona myśli,że deszcz pada:D...dżizas:D

Gość gość
a mi sie podobaja takie delikatne firaneczki w oknach nie takie wielkie nad oknami, nie takie falbany, obwieszone okna tonami materialu - fuj. ale takie delikatne, ciekawe sa urocze

Gość gość
a moje zazdrostki powiewają w oknie niczym sztandar na wietrze:) uwielbiam wieś i jej klimaty,dżizas:)

Gość frashima
"a moje zazdrostki powiewają w oknie niczym sztandar na wietrzeusmiech.gif uwielbiam wieś i jej klimaty" :) ten kierunek

Gość gość
przeciez autorka nie pojdzie jej sie zasmiac w twarz ani jej nie pojdzie zerwac tych zazdrosek... ale na boga.. kazdy ma prawo do tego by mu sie cos podobalo albo nie. autorce maja prawo sie nie podobac zazdroski i ma prawo o tym mowic glosno. jestescie jacyś ubodzy umysłowo jeśli dla was wszystko co napotkacie ma stosunek "neutralny", bądz macie to w d***e. serio..

Gość gość
mam jeszcze malowana ceramikę ludową...stoi na starym ,drewnianym kredensie:).ale ty pewnie nie wiesz co to jest kredens:),dżizas:D

Gość gość
ales głupia p***a taki durny temat zakładać, jakby ludzie nie mieli własnych problemów a może jej pasują do wystroju, a może lubi, a może dostała...a tobie gówno do tego

Gość gość
mnie sie podobają takie barystowe z haftem lub dziergane szydełkiem na decorii takie pokazują i sprzedają pasuja do stylowych , rustykalnych wnętrz

Gość frashima
macie rację ,zachowałam się jak skonczona p***a,w ramach rekompensaty jutro sobie kupie zazdrostki,dzizas jak superowo:D:D:D jestem cool:D

Gość gość
batystowe...

Gość frashima
autorka nie zna takich trudnych słów jak "batystowe",ona posługuje się tylko dżizasem :D

Gość frashima
ludzie, nie bierzcie wszystkiego tak serio zmagam się z urządzaniem mieszkania i potrzebuję opinii ot, wolałam temat napisać w ten sposób, bo tak wydał się zabawniejszy

Gość gość
takiej pipy to nie warto za próg wpuszczać przyjdzie , obgada, jątrzy, zazdrości, jeszcze urok puści taka p***a i same..nieszczęścia...

Gość frashima
ups,ale wtopa,dżizas:D

Gość frashima
no tak podszywy się sypią

Gość gość
dżizas, to podszyw wtopił czy autorka podbija sobie sztucznie temat i pisze też jako "gość" ? :D dżissssssssaaaaaasss

Gość gość
"ot, wolałam temat napisać w ten sposób, bo tak wydał się zabawniejszy" o bez komentarza

Gość frashima
podbijam,bo nudno zaczęło się robić

Gość frashima
to kto ma jeszcze wieś w domu,szybciutko przyznawac sie bezguścia

Gość frashima
tak naprawde to sama myslalam nad tym, by zalozyz u siebie w remontowanym mieszkaniu takie zazdroski, ale balam sie ze to bedzie dla wiekszosci wies i kicz. temat zalozylam specjalnie taki prowokacyjnowy coby wyludzic opinie. teraz juz wiem, ze moge smialo zakladac. dzieki :D :D:D

Gość frashima
juz sie tak nie bulwersujcie. temat specjalnie taki coby was podpuscic. zazdroski sa fajne. :D

Gość frashima
dżizas ,dzięki wam wielkie za wsparcie

Gość frashima
nie są fajne, są do d**y najgorzej, że nie ma dobrej alternatywy a okna w mieszkaniu są nisko a sąsiedzi maga wścibscy a ja lubię intymność, samotność i ciszę ale kiedy ktoś ci zagląda przez okna, bądź pcha się bez pukania to... dzisas:D to można wk***a załapać jak nic:D

Gość frashima
"ak naprawde to sama myslalam nad tym, by zalozyz u siebie w remontowanym mieszkaniu takie zazdroski, ale balam sie ze to bedzie dla wiekszosci wies i kicz." niech by był i kicz, gdyby tylko mi się podobały ja rzygam na widok zazdrostek widzę zresztą, że nie tylko ja a przez te podszywy, to już jakbym sama do siebie pisała

Gość frashima
dlatego ja u siebie mam rolety co wygladaja jak zaluzje do tego firanki i zaslony. na zewnatrz drewniane okiennice i jakos tak to ubogo wszystko wyglada i chce jeszcze te zazdroski nad rolety dac. bedzie ok?

Gość frashima
hahahahaha.... mam chyba rozdwojenie jażni,juz sama nie wiem,lubię te zazdrostki czy nie lubię? oto jest pytanie.....................dzizas!

Gość frashima
myslicie ze moge na zewnatrz dac jeszcze te rolety, firanki i zaslony spięte zazdroskami? beda sie kąponować z okiennicami. nie mieszkam na parterze wiec nikt nie ukradnie, a z ulicy bedzie widac, ze mam gust i znam tręd :D :)

Gość frashima
skoczta mi na pukiel i podyndajta :)

Gość frashima
podobają mi się, czy nie podobają... ? oto jest pytanie w tych najważniejszych epokowych idę poszukiwać odpowiedzi sama...