Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że katolicy mają obsesje na punkcie seksu

Polecane posty

Gość gość

Doskonale znają różne rodziaje seksu i fetysze. Anal, rimming, gangbang ? Ja do 18rż nie wiedziałam co to rimming a katolicy mnie oświecili ;) dla nich nic nie ma tajemnic. Czytając ich wypowiedzi oraz słuchając w ''realu'' możemy się dowiedzieć wiele o ich organizmie. Rzygają na widok tego i tamtego, niedobrze im na widok czegoś, naprawde moi drodzy nikogo nie interesują wasze problemy gastryczne - od tego jest taki lekarz GASTROLOG :classic_cool: Tak sobie myśle, że głodnemu chleb na myśli :) i najciemniej pod latarnią :D

Gość gość
chyba katoliczki bo katolicy czekają z seksem do ślubu.

Gość gość
zaraz się posypie tobie od katoli:D

Gość gość
gość chyba katoliczki bo katolicy czekają z seksem do ślubu. x prawik w*********j

Gość gość
A ty jestes kim ???? Jakas nienormalna jestes :-0

Gość fijat 126p
tia, gastrolog niektorym jest konieczny moja mama tez tak sadzi

Gość gość
fiku mikuuu - tzw pieszczoty o***tu np lizanie rowka ;) gość - niestety wiem o tym ;) Posłanka Pawłowicz jest idealnym przykładem seks-manii...tylko jej anal w głowie, kopulacja, rozmnażanie, seks seks i seks.. Smutne to zycie kobity, ktora cierpni na chroniczny brak bolca w doopie ehhm w pochwie w celach prokreacyjnych :classic_cool:

Gość gość
Maciek B - za to ulubioną rozrywką katolików jest mordowanie dzieci ;) Taka Katarzyna W której śp. dziecko jest z wyuzdanego seksu pani Katarzynu i anonimowego kleryka z Krakowa. Jej przyjaciółka takze zaciązyła z jakimś zakonnikiem ;) Dwie sympatyczne oazowiczki, kto by pomyślał...

Gość gość
no k****a i juz sie rondel wp******il tutaj dziecko zmien topik :o

Gość misiu gogo
znam ateistow i nie liza sobie o*****w (przynajmniej nigdy o tym nie wspominali) natomiast kafeterianie, a kafeteria jest forum katolickim, robia to z duza frekwencja :classic_cool:

Gość gość
A co słychać w Watykanie ? Największy gejowski klub i sauna w budynkach watykańskich ! a nad nim hotel w którym mieszkają biskupi, kardynałowie ... ciekawe czy wieczorem zakradają się na dół, a moze zapraszają polskich gimnazjalistów zeby polizali im kolana :classic_cool:

Gość gość
Kafeteria forum ''katolickie'' a userzy tutaj masowo zdradzają, piją, ćpają, kradną :D

Gość gość
cgbnyuthgfd - tylu mulatów i murzynków z długimi fujarkami robi swoje :classic_cool:

Gość misiu gogo
kafeteria to forum katolickie jak nic! zdradzanie, picie, cpanie, i w/w aktywnosc seksualna totyczaca tylniej strony czlowieka, to nie jest kwestia przynaleznosci do takiej czy siakiej religii (lub braku przynaleznosci), tylko tago, jak sie czlowiek wyklaruje psychicznie.

Gość Łona jest Aniołem
to chyba jedyny plus bycia katolikiem :classic_cool: jeśli jeszcze wyobrażenia idą w parze z możliwościami to w ogóle bajka :classic_cool:

Gość gość
bycie katolikiem to same plusy, mozesz grzeszyc ile wlezie a potem odkupić grzechy :P

Gość gość
ciągnie wilka do lasu :P

Gość XPDominusXP
wystarczy poczytać Żywoty świętych, tam jest cała gama wszelkiego rodzaju zboczeń począwszy od sado-maso

Gość gość
Katarzyna W i jej partner byli zafascynowani likopenami i żeby stać likopenem trzeba złożyć dziecko na ołtarzu