Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jej jest

co sie dzieje z moja dziewczyna

Polecane posty

Gość gość
Nie musiał jej zamykać, mógł do lasu wypuścić :-)

Gość gość
nie no dobrze zrobił bez dwóch zdań,ale powiem ,że dziewczyna wredna jest ,bo nie dość ,że facet jej pomógł to jeszcze wzbudza w nim poczucie winy i klepie ,że się wyprowadzi,na moje oko to jeśli ma normalną matkę,rodzinę to normalne ,że już jej zapowiedzieli iż po szpitalu to zabiorą ją do domu bo te parę tygodni nie będzie mogła zostawać sama itd,a jak chłopak pracuje to wiadomo ,że pół dnia go nie ma.A w domu przy rodzinie wiadomo zawsze więcej ludzi a tak to co sąsiadkę będzie prosił by z nią siedziała.

Gość gość
ale z Ciebie gnój nie musiałes jej zamykac w psychiatryku tylko do lekarza z nia isc po tabletki

Gość gość
ale z ciebie p***a

Gość co jej jest
mam wyrzuty sumienia ze zadzwonilem po pogotowie :/

Gość gość
Jest proste wyjście. Poszukaj lekarza psychiatry, który specjalizuje się w schizofrenii i nerwicy natręctw, i poproś go o wizytę domową. I wtedy ona nie będzie musiała nigdzie iśc ani czuć się skrępowana, ani lekarz przepisywać czegoś bez widzenia pacjenta.

Gość gość
I tak już za późno, jeżeli ją kiedyś wypuszczą to i tak odmóżdżoną całkowicie :-O ...sam ją wygoni a nie będzie się wyprowadzała :-)

Gość gość
Napisz co u Niej,jak się czuje?

Gość co jej jest
Nie wiem czy i niej lepiej bo w szpitalu cały czas leży w łóżku. Ale przynajmniej nie myje tam tych biednych rąk. Jakieś leki dostaje. Nie za bardzo chce ze mna rozmawiac.

Gość gość
a moze zostala zgwalcona, albo zmuszona do zachowan po ktorych czyje sie "brudna"...

Gość co jej jest
nie została zgwałcona ale jej ojciec to alkoholik ktory zneca sie nad rodzina

Gość gość
Bardzo się cieszę, że zrobiłeś to co trzeba :) Bardzo byłam ciekawa czy w końcu się zdecydujesz wezwać lekarza, bo zrobiłabym to za Ciebie i może nie miałbyś niepotrzebnych wyrzutów sumienia ;P A tak poważnie to jesteś super, nie dość że jako jedyna bliska jej osoba zareagowałeś i zająłeś się nią i w dodatku nadal ją kochasz. Normalnie ideał <3 Trzymam za was kciuki! Mam nadzieje, że terapią przekonają ją do leczenia i choroba się cofnie, a ty będziesz szczęsliwy bo na to zasługujesz.

Gość co jej jest
nie jestem taki super. Jak to sie wszystko dzialo to ja sie caly czas darlem na nia, zeby przestala. Po prostu nie rozumiem jak mozna tak robic

Gość gość
no i co dalej z twoją dziewczyną?