Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takijeden1

Minęło pół roku

Polecane posty

Gość Takijeden1
Nie wiem :( Nigdy po prostu nie byłem ze swoimi problemami u obcej osoby, twarzą w twarz opowiadać o swoich brudach w mózgu... Chcę by A. do mnie wróciła tylko czy ona też tego samego pragnie... W tym celu mógłbym spróbować tego leczenia.

Gość belzębób
Przestań pitolić, użalać się nad sobą jak trzynastolatka i bądź facetem, powiedz sobie "skopałem sprawę, bo jestem głupi" i idź dalej, nauczony błędami. Czas minie, wszystko będzie lepiej, ułożysz sobie życie i dalej czasem będziesz tęsknił, ale zaakceptujesz, że zrąbałeś temat. Mówię w oparciu o własne kretyństwa, poczynione na przestrzeni kilkudziesięciu lat życia.

Gość tesknie
Spruboj ! Ja jutro na szesnasta mam.....prosze spruboj daj szanse a przede wszystkim wiara wiara w to ze bedzie dobrze moja mama to teraz mi powtarza ze musze wierzyc ze bedzie dobrze i ze wrocimy do siebie....

Gość tesknie
Bolzeba a jesli sytuacja jest swierza ?

Gość gość
a ile byliście razem? po ile macie lat? ona jest w związku?

Gość rosa na dnie
tęsknisz za A.

Gość gość
czyżby temat się skończył???????

Gość Takijeden1
Temat wciąż aktualny, tylko może czas przestać się użalać nad sobą tak jak napisane wyżej. Ps. Pragnę Cię Skarbie. Miłego poranka wszystkim.

Gość gość
Trzeba postawic losowi, czas walczyć o sobie. A jak brak sił to trzeba szukac pomocy

Gość gość
piszcie dalej, odnajduję się w tym, co piszecie, może i ja bym zmądrzała...

Gość rosa na dnie
Autorze, dlaczego wasza znajomość się skończyła?

Gość gość
i ile macie lat, dlugo byliscie ze soba?

Gość gość
o jak tu ciekawie, opowiadaj autorze tematu

Gość gość
moj facet sobie po 3 latch chodzenia od miesiac nie uświadami ze z nim zerwałam i wogóle to do niego nie dociera co marobić on dobrze wie że mam do nie słabość i wie że jak napisze do mnie sms to że mu odpisze że jak porosi o spotkanie to że sie z nim spotkam echhh

Gość gość
Autorze nie możesz napisac po ile macie lat? ile byliście ze sobą??? po co zakładasz temat skoro nie chcesz rozmawiac

Gość gość
Trzymaj mnie przy sobie myślami! Zatrzymaj wzrok wierzących, niech przejdą obok nas! Jesteśmy tak blisko siebie, jednakże jesteśmy obserwowani... Ludzie wierzący cisną w nas nożami. Zatrzymaj mnie przy sobie! Ona patrzy, jakby chciała zabić! Zasłoń me serce własnymi rękami... Niech dowiedzą się wszyscy!!! Przez ten cały czas ona była pomiędzy nami... Ja ją szanuję! Pamiętaj o tym podczas waszych nocy. Pamiętaj i zamilcz!

Gość gość
Autorze a co zrobiłeś swojej kobiecie?

Gość gość
Autorze, wróc, porozmawiajmy...

Gość gość
to za krótki czas....mnie zajęło to trzy lata:)....teraz jest już ok....tylko czasami wracam wspomnieniami...było miło:)

Gość gość
Do autora tego postu: słuchaj trochę cie nie rozumiem najpierw odrzucasz swoją panienkę bo coś tam coś tam, a później czekasz podświadomie na jej pierwszy ruch, zagmatwany jesteś strasznie.....................:-(

Gość gość
mnie tez facet zostawil odrzucil, powiedzial, ze nie chce byc ze mna i sie wypalilo a teraz jak sobie ukladam zycie znow sie pojawia i mami mnie tekstami,ze wtedy klamal, ze teskni, ze mysli dzien w dzien - pytanie tylko po co ? jest w stanie mi ktos doradzic ? wiem ze tez ma jakis problem ze soba bo mowil ale nie chce nikomu powiedziec jaki

Gość casualty_of_society
wqrzaja mnie takie niezdecydowane doopki :O drugiej szansy moze nie byc (a wrecz nie powinno), trzeba dzialac tu i teraz. jezeli ktos raz nas osral (niezaleznie od powodu) nie myslac o naszych uczuciach, niech potem cierpi i lamentuje i nie mysli o powrocie. mozna komus narobic balaganu w zyciu raz, ale dwa razy, trzy itd. to juz chooyostwo. jezeli znowu przyjmiesz tego kmiotka, bedzie to swiadczylo tylko i wylacznie o twojej glupocie (zwlaszcza teraz kiedy uklada ci sie w zyciu). a 'problem ze soba' to kazdy ma. tylko nie kazdy jest egoistycznym i niezdecydowanym gnojkiem.

Gość gość
tylko ze on o powrocie nic nie mowi tylko o tym ze teskni mysli o mnie codziennie itd ostatnio po pijaku powiedzial, ze jestem jego szczesciem i szczytem marzen i co ja mam zrobic? kocham go mowi ze nie chce mnie ranic a rani

Gość Wasabi
Autor chyba zaniemówił:-(

Gość Wasabi
Jak ta laska ma do ciebie wrócić skoro ona pewnie cały czas myśli że ty masz ja w d***e:-(

Gość gość
halo, autorze, wróć!