Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawienie antydepresantow

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu odstawilam antydepresanty bez konsultacji lekarza, z dnia na dzien. Czuje sie strasznie rozdrazniona, wrecz agresywna a do tego skacze mi serce i boli mnie glowa. Czy moga to byc objawy odstawienia? I co dalej robic?

Nie należy odstawiać żadnych leków bez konsultacji z lekarzem :O Objawy, o których piszesz mogą być spowodowane odstawieniem antydepresantów. Powinnaś poradzić się lekarza. Jeszcze pytanie - ile leków odstawiłaś, tylko jeden, czy jeszcze jakiś?

Gość gość
ile bralas i czemu sama odstawilas?

Gość gość
Odstawilam jakis tydzien temu bo leki mi sie konczyly a wizyte u lekarza mialam juz zarezerwowana na jutro. Stwierdzilam, ze poczekam. Bralam je juz prawie rok...

Gość gość
To byl tylko jeden lek

Gość gość
Tak naprawde to chcialabym inne leki bo te hamuja calkowicie moj poped seksualny i juz nie wiem jakich wymowek uzywac w stosunku do meza... Mam nadzieje ze istnieja tabletki ktore nie powoduja tycia i nie zmniejszaja libido...

Gość gość
podstawowy bład to było odstawienie ich z dnia na dzien,,, musisz sie rpzemeczyc te pare dni, najwyzej strzel sobie piwko

Gość gość
Hej, Niech mi ktos pomoze bonioe wiem co robic!!! Odstawilam sama leki antydepresyjne, Cital, wiem, ze zle zrobilam tzn dopiero teraz sie dowiedzialam. Odstawilam bo mialam juz dosc po 2 latach brania. Przez pierwsze pare dni bylo ok ale teraz po 3 tyg jest okropnie. Jestem wkurw.....prawie caly czas, bardzo szybko trace panowanie nad soba, latwo mnie zdenerwowac, krzycze, trzaskam drzwiami i pozniej placze! Nawet zapalilam ostatnio papierosa, gdzie palenie rzucilam 4 lata temu i nigdy nie maialm na nie ochoty az do teraz....w tej zlosci musialam zapalic! Nie wytrzymuje tego...prosze niech ktos mi powie jak mam z tego wyjsc, kiedy to minie i ewentualnie jak mam wrocic spowrotem do lekow, od jakiej dawki mam zaczac i jak dlugo. Mam leki zeby zadzwonic do mojej psychiatry, bo mi sie wydaje, ze sie na mnie wkurzy za to co zrobilam.....pomozcie!!!!