Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudi31

Jak zdominować faceta żebym to ja rządziła w związku

Polecane posty

Gość Rudi31

Cześć Mój facet chciałby być totalnie zdominowany mówi mi o tym żebym to ja trzymała kasę w domu zabierała mu wypłatę i goniła go do wszystkiego prac domowych i .... a sama miała czas dla samej siebie a on będzie szczęśliwy że to wszystko będzie musiał robić pod moje dyktando. Ja niestety nie mam takiego silnego charakteru i nie wiem jak to wprowadzić w życie. Mam sporo pomysłów ale je według niego palę bo nie potrafię go podejść ( owinąć sobie wokół palca i wsadzić go pod pantofel ) dziewczyny potrzebuję pomocy bo sama nie jestem w stanie sobie z tym poradzić często próbuję ale nie przynosi to żadnego efektu. Na pewno część z was ma swoje sprawdzone sposoby i mam nadzieję że się nimi podzieli pozdrawiam

Gość gość
Kup sobie psa... lepiej na tym wyjdziesz, a "pantofla" pogoń z domu, bo taki facet to c**a a nie facet.

Gość Rudi31
Chodzi mi o rady a nie wasze opinie

Gość gość
Jakich ty rad oczekujesz jeśli sama piszesz że nie masz dominującego charakteru, tego nie można się nauczyć. Poza tym 99% kobiet nie chciałoby mieć w domu czegoś takiego jak ten twój pożal się Boże facet, więc nie spodziewaj się rad.

Gość gość
niestety, nie wszystkie kobiety nadaja sie do dominacji z zyciu, a nawet zdecydowana wiekszosc sie nie nadaje kobiety zwykle nie sa tak ogarniete zeby dobrze zarzadzac rodzina, zyciem, pieniedzmi, budzetem wy nie umiecie oszczedzac, cala kase przepuscicie na okazje promocje, nie umiecie planowac, ze trzeba kupic to tamto, ze trzeba zrobic remont, czy nie macie w ogole planow na przyszlosc wiekszosc z was boi sie zalatwic podstawowych spraw w zyciu, w urzedach, u innytch ludzi boicie sie samodzielnie podejmowac wazne decyzje, a zwykle jak podejmniecie to okazuja sie oplakane w skutkach wiekszosc kobiet potrzebuje silnego faceta zeby ten postawil na swoim i zadbal o was i o siebie. choc obecnie, niestety coraz ciezej i o takich facetow :) najgorzej jest, jak taka kobieta podklada noge facetowi, spiera sie o zasady, zeby postawic na swoim, torpeduje jego decyzje a sama nie potrafi snuc zandych planow a tym bardziej ich realizowac niestety ja mam tak zonea, nie nadaje sie kompletnie do rzadzenia, nie umie nawet planowac domowego budzetu, jest nieoszczedna, marnotrawi pieniadze, nie potrafi przewidziec najblizszych konsekwencji swoich dzialan, zadnych planow na pszyszlosc, nie przeszkadza jej ze tynk leci i sciany trzeba pomalowac, zaoszczedzic, ze sie auto psuje, nic kompletnie ale najgorsze jest to ze ciagle ze mna walczy o dominacje :) bo ma kompleksy i chce postawic na swoim mordega z taka kobieta ty lepiej zostaw tego pantoflarza skoro nie jestes tak silna i znajdz sobie silnego faceta, wspieraj go, doradzaj ale nie walcz

Gość Rudi31
Jestem totalnym przeciwieństwem Twojej żony , ponieważ ja w domu o wszystko dbam. Niestety jestem osobą o bardzo miłym usposobieniu dlatego trudno mi kogoś wsadzić pod pantofel.

Gość gość
Nie przejmuj sie opiniami... Ja jestem Dominującą kobieta rownież w życiu i musze Cie zmsrtwić, ale to nie jest coś co można sobie wypracować czy coś, czego można się nauczyć... Jeśli nie jesteś harda, charakterna i nie potrafisz sobie podporządkować partnera musisz go utwierdzić w przekonaniu, że to nie Twoj świat... Jeszcze kwestia tego czy twoj partner rzeczywiscie chce być podnóżkiem na codzień czy rola uległego sprowadza się do zaspokojenia fantazji w formie zabawy. Opowiedz coś więcej o Was...jaki on jest, jak Ty sie z tym czujesz i jakie postępy z Twojej strony. Być moze Ci pomogę....

Nieźle sobie to gość wykombinował. Odda wypłatę, będzie miał problem z głowy jak zarządzać domowym budżetem, o nic się nie będzie martwił a pozmywać, uprać i posprzątać to każdy "głupi" potrafi. I w sypialni też nie będzie musiał się wysilać:) Dobra rada....nie zmieniaj się pod żadnym pozorem. Dlaczego ? Po pierwsze tak jak ktoś już tu nadmienił jak nie masz w sobie charyzmy dominacji to już tego nie zmienisz a po drugie nie daj się zapędzić mu w kozi róg:)

Gość dziewiec i pol tygodnia
ciebie chyba poyeebalo :D

Gość Rudi31
Chętnie się z Tobą skontaktuję prywatnie i opiszę Ci całą sytuację mój numer gadu gadu 33432623. Pozdrawiam i czekam na kontakt